Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC Barcelona

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Haha..!!

Suarez nie odejdzie z Liverpoolu w tym roku.

Pozatym to ten Alek Sanchez i 40 mln za najlepszego napastnika świata jest co najwyżej śmieszną sumką, a nie ofertą za Suareza.

Jeżeli ktoś będzie chciał wyciągnąć Suareza z Liverpoolu musi szykować 150 mln

24267682304344824194.gif

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Haha..!!

Suarez nie odejdzie z Liverpoolu w tym roku.

Pozatym to ten Alek Sanchez i 40 mln za najlepszego napastnika świata jest co najwyżej śmieszną sumką, a nie ofertą za Suareza.

Jeżeli ktoś będzie chciał wyciągnąć Suareza z Liverpoolu musi szykować 150 mln

Nie chwal dnia przed zachodem słońca. Suarez nie jest najlepszy. Jest jednym z najlepszych. Hehe, ty żartownisiu. Żaden piłkarz oprócz Messiego i Ronaldo nie jest wart więcej niż 100 mln. Przynajmniej nie powinien być.

20140625144346uid2.jpg

Opublikowano

@Merceddes

Mijasz się z prawdą :)

Podaj nazwisko napastnika który jest lepszy/równy od Suareza

Suarez jest zagrożeniem dla bramki nawet kiedy stoi od niej oddalony o 40 metrów

Podejrzewam że jako przykład lepszego napastnika podasz Aguero lecz Aguero przy Suarezie to Rasiak przy Lewandowskim :)

24267682304344824194.gif

Opublikowano

Podejrzewam że jako przykład lepszego napastnika podasz Aguero lecz Aguero przy Suarezie to Rasiak przy Lewandowskim :)

Nie przesadzaj. Aguero jest na tym samym poziomie co Suarez, jestem pewien.

Ibrahimović może się równać.

Lepszy niż Suarez? Messi, Ronaldo. ;-)

FIFA has decided to honor Puyol at the WC 2014 final match as he will be of delivering the WC to the winning team
Opublikowano

10246772_659776584108477_534166707301737

Coś wyszło Ronaldo na tym mundialu poza łezkami z oczu? Ojj, chyba nie.  :unsure:

Opublikowano

Ronaldo cierpi z tego powodu że urodził się Messi i że jest Portugalczykim bo jak wiadomo z takim zespołem jak oni mają to na mundialu dużo nie ugrajo :)

24267682304344824194.gif

Opublikowano

W dodatku Messi obchodził nie dawno swoje 27 urodziny. O to jak wygląda jego kariera do tej pory ;)

10438506_876129339082416_498603035160025

Opublikowano

Jak tam podatki ?

Te powyzej "osiagniecia" sa tak bardzo chujowe, ze szkoda pisac :)

Teraz jak cr7 bedzie coraz lepszy to bedziecie spamowac tymi jebanymi zlotymi pilkami, ktore sa gowno warte,

co on w tym roku pokazal? nic nie pokazal, bylo o nim cicho caly rok

Ronaldo cierpi z tego powodu że urodził się Messi i że jest Portugalczykim bo jak wiadomo z takim zespołem jak oni mają to na mundialu dużo nie ugrajo  :) 

Ugrajo ugrajo ugrajo ugrajo ugrajo ugrajo ugrajo ugrajo ugrajo ugrajo ugrajo ugrajo ugrajo ugrajo ugrajo ugrajo ugrajo ugrajo ugrajo ugrajo ugrajo ugrajo ugrajo ugrajo 

Myslisz ze go to boli ze urodzil sie messi ? Szczerze to cos czuje ze on ma grubo na to wyjebane, ciezko wam przyznac ze ronaldo byl poprostu lepszy w tym roku ?

ja osobiscie potrafie docenic rywala i powiedziec ze messi byl kilka lat lepszy od cr7, no ale cos, poziom "kibiców "
ugrajo ugrajo ugrajo ugrajo 

939401403848131925230.jpg

seawb2.jpg

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

Podatki? Nie ingeruję w życie prywatne Messiego. Skoro strzelenie w jednym roku 91 goli, zdobycie 4 złotych piłek, strzelenie najwięcej goli w El Clasico (w tym 2 hat-tricki), zostać najlepszym strzelcem Barcelony w wieku 27 lat jest dla Ciebie "chujowe", to co musi być dobrym osiągnięciem? O i skoro mamy mówić o tym, który z nich jest lepszy to może porównajmy całe kariery, a nie tylko jeden sezon? W dodatku:

6137414038498191132950.jpg

1091614038498191132950.jpg

PS. I w tym sezonie zostanie najlepszym strzelcem La Liga w historii. To zapewne też "chujowe".

Opublikowano

W dodatku Messi obchodził nie dawno swoje 27 urodziny. O to jak wygląda jego kariera do tej pory ;)

4458514037992591132950.jpg

Podatki? Nie ingeruję w życie prywatne Messiego. Skoro strzelenie w jednym roku 91 goli, zdobycie 4 złotych piłek, strzelenie najwięcej goli w El Clasico (w tym 2 hat-tricki), zostać najlepszym strzelcem Barcelony w wieku 27 lat jest dla Ciebie "chujowe", to co musi być dobrym osiągnięciem? O i skoro mamy mówić o tym, który z nich jest lepszy to może porównajmy całe kariery, a nie tylko jeden sezon? W dodatku:

6137414038498191132950.jpg

1091614038498191132950.jpg

PS. I w tym sezonie zostanie najlepszym strzelcem La Liga w historii. To zapewne też "chujowe".

Squidward_who_cares.jpg

To są dwaj rożni piłkarze, przede wszystkim grają na innych pozycjach, Messi ŚN bądź cofnięty napastnik a Ronaldo w zależności LP, LS, LN.

Obaj są świetni i mają inną technikę gry, dla mnie lepszy jest Ronaldo i jego wiek przy jego wysportowaniu to pikuś ;) Organizm ronaldo pozwoli grać o wiele dłużej niż organizm Messiego. Messi podczas sezonu ma przejawy przemęczenia (wymioty) Na dodatek nie zapomnij, że Ronaldo w La Liga jest od 2009 roku, Messi gra tam od dziecka ;) 

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

632321403899353702970.jpg

To są dwaj rożni piłkarze, przede wszystkim grają na innych pozycjach, Messi ŚN bądź cofnięty napastnik a Ronaldo w zależności LP, LS, LN.

Obaj są świetni i mają inną technikę gry, dla mnie lepszy jest Ronaldo i jego wiek przy jego wysportowaniu to pikuś ;) Organizm ronaldo pozwoli grać o wiele dłużej niż organizm Messiego. Messi podczas sezonu ma przejawy przemęczenia (wymioty) Na dodatek nie zapomnij, że Ronaldo w La Liga jest od 2009 roku, Messi gra tam od dziecka ;)

Cares, cares, bo ja tylko odpowiadam na zaczepkę. ;-)

Opublikowano

Ciągle ktoś sie spina czy lepszy jest Messi czy Ronaldo :)

Fakty mowią same za siebie więc nie będę się w tej sprawie wypowiadał :)

Bo Messi ma kilka pobitych rekordów,

a Ronaldo?

Chyba rekord w najdłuższym płaczu <HAHAHA> !!!! :D:)

Ja uważam że Barcelona powinna wybrać między Messim, a Neymarem i sprzedać jednego z nich bo dwóch takich zawodników w jednym składzie być nir może bo gra się nie układa.

24267682304344824194.gif

Opublikowano

Ciągle ktoś sie spina czy lepszy jest Messi czy Ronaldo :)

Fakty mowią same za siebie więc nie będę się w tej sprawie wypowiadał :)

Bo Messi ma kilka pobitych rekordów,

a Ronaldo?

Chyba rekord w najdłuższym płaczu <HAHAHA> !!!! :D:)

Ja uważam że Barcelona powinna wybrać między Messim, a Neymarem i sprzedać jednego z nich bo dwóch takich zawodników w jednym składzie być nir może bo gra się nie układa.

Nie da się. Messi jest żywą legendą Barcelony i jednym z najlepszym, o ile nie najlepszy, grajek w historii. Barcelona nawet z Zubim go nie sprzeda. Neymar to przyszły zdobywca Złotej Piłki. Najlepszy młody piłkarz na świecie i zabezpieczenie Barcelony na kilka ładnych lat. 

Powiem tak. Jeśli Alexis u nas zostanie to okienko uważam za udane. 

@Wilczek  dalej nie rozumiem "fenomenu" tego obrazka, którego wkleiłeś.  8S

Opublikowano

Oficjalnie: Alexis zostaje w Barcelonie! ;-)

Chcieli go dać do Liverpoolu + pare mln w zamian za Suareza ale przecież chyba nie ma aż takich głupich ludzi żeby sprzedać Suareza za ~ 80 mln :)

Suarez to gościu którego wartość sięga ponad 100 mln ( biorąc pod uwage obecne ceny )

i tak barca bez Guardioli spada na psy... nikt teraz przed FCB nie czuje respektu :D

24267682304344824194.gif

Opublikowano

Chcieli go dać do Liverpoolu + pare mln w zamian za Suareza ale przecież chyba nie ma aż takich głupich ludzi żeby sprzedać Suareza za ~ 80 mln :)

Suarez to gościu którego wartość sięga ponad 100 mln ( biorąc pod uwage obecne ceny )

i tak barca bez Guardioli spada na psy... nikt teraz przed FCB nie czuje respektu :D

Chyba sobie nie zdajesz sprawy jak blisko Barcelony jest Suarez. 

Określasz klub, który ma najwięcej wygranych trofeów po jednym słabym sezonie? :huh:  No tak, nie ma co szanować klubu, który w tym sezonie dwa razy wygrał z 10krotnym zwycięzcą Ligi Mistrzów.  :unsure:

Opublikowano

Wy dalej nie rozumiecie że Suarez zostaje w Liverpoolu ?

Suarez jasno powiedział że chce z Liverpoolem walczyć w Lidze Mistrzostw.

@topic

Sanchez już w Arsenalu ?? :)

24267682304344824194.gif

Opublikowano

Sanchez oficjalnie zostaje w Barcelonie.

No to zobaczymy, jeju.  :rolleyes:

Opublikowano

To,że Suarez przejdzie do Barcy jest już prakycznie pewne.W następnym sezonie będziemy mieli najlepszy atak ze wszystkich klubów: Neymar-Suarez-Messi

Niby Pedro ma grać jako PO,ale co z tego wyjdzie to zobaczymy.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Za to klubem żegnają się: Valdes (choć nie wiadomo, bo Monaco ponoć się wycofało z transakcji, a chętnych na zatrudnienie Hiszpana nie ma, więc może się zdarzyć nawet to, że Victor w Barcelonie zostanie), Dani Alves (wprawdzie niepotwierdzone oficjalnie, ale niemal pewne jest to, że po mistrzostwach przeniesie się do Paryża), Puyol (koniec kariery), Cesc Fabregas (Chelsea), Xavi, Jose Pinto.

Opublikowano

To,że Suarez przejdzie do Barcy jest już prakycznie pewne.W następnym sezonie będziemy mieli najlepszy atak ze wszystkich klubów: Neymar-Suarez-Messi Niby Pedro ma grać jako PO,ale co z tego wyjdzie to zobaczymy.

No nie wiem czy będzie taki najlepszy, jeśli do Realu przejdzie Falcao ;)

ab1aut.jpg

Opublikowano

No nie wiem czy będzie taki najlepszy, jeśli do Realu przejdzie Falcao ;)

Weź nie rozpierdalaj mnie. Radamel po 7 miesięcznej przerwie i ciężkiej kontuzji kontra Luis w życiowej formie.  xD Oba ataki będą bardzo dobre, a ich moc określimy dopiero po El Clasico, a nie ponad miesiąc przed początkiem sezonu.  8S

http://www.realmadryt.pl/index.php?co=aktualnosci&id=53339

Oni chcą 30 mln za Morate.  xD  xD  xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...