Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC Barcelona

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Barcelona będzie przebudowywać cały skład, a jak narazie o transferach cisza..

Może to cisza przed burzą ?? :)

Ostatnio głośno było o Piszczku i mam nadzieje, że to prawda. 

Opublikowano

Ostatnio głośno było o Piszczku i mam nadzieje, że to prawda. 

Piszczek powinien kończyć kariere w Dortmundzie, a nie przechodzic do jakiegoś gwiazdkowego zespołu jakim jest Barcelona.

Pozatym małe szanse są na to aby sam Piszczek chciał grac w Barcelonie.

tak na marginesie___

Ja czyli Eden, potrafię sam przejść całą obrone FCB i nawet ktos taki jak Piszczek nie ejst w stanie mnie zatrzymać :)

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

Piszczek powinien kończyć kariere w Dortmundzie, a nie przechodzic do jakiegoś gwiazdkowego zespołu jakim jest Barcelona.

Pozatym małe szanse są na to aby sam Piszczek chciał grac w Barcelonie.

tak na marginesie___

Ja czyli Eden, potrafię sam przejść całą obrone FCB i nawet ktos taki jak Piszczek nie ejst w stanie mnie zatrzymać :)

Szanowny Edenie,

Twoje umiejętności piłkarskie są wielkie i każdy stawia Was (Belgię) w roli czarnego konia. Niestety, nie mogę zgodzić się z tym co napisałeś. Piszczek wygrywał już pojedynki z Cristiano, który jest jakieś 3, może 4 klasy wyżej niż Ty. Poza tym Łukasz posyła idealne piłki, takie jakie lubi Messi, czyli dośrodkowania po ziemi lub idealnie na nogę. Jest również szybki i potrafi walczyć. Zobaczymy w następnym sezonie. Mam nadzieję, że traficie na Barcelonę. Tylko błagam. Pogadaj z Jose o taktyce, bo to jest żałosne i 30% wyłącza telewizory gdy gracie. 

Pozdrawiam,

Merceddes ;-)

Opublikowano

Szanowny Edenie,

Twoje umiejętności piłkarskie są wielkie i każdy stawia Was (Belgię) w roli czarnego konia. Niestety, nie mogę zgodzić się z tym co napisałeś. Piszczek wygrywał już pojedynki z Cristiano, który jest jakieś 3, może 4 klasy wyżej niż Ty. Poza tym Łukasz posyła idealne piłki, takie jakie lubi Messi, czyli dośrodkowania po ziemi lub idealnie na nogę. Jest również szybki i potrafi walczyć. Zobaczymy w następnym sezonie. Mam nadzieję, że traficie na Barcelonę. Tylko błagam. Pogadaj z Jose o taktyce, bo to jest żałosne i 30% wyłącza telewizory gdy gracie. 

Pozdrawiam,

Merceddes ;-)

Gadałem z Jose,

Powiedział mi że jak do klubu przyjdzie Diego Costa i Cesc Fabregat to obrona nie będzie potrzebna :)

a Ja jako wielki talent z Belgi

życzę Waszemu Messiemu który jest o 10 klas wyżej ode mnie (chodz nie sądzę) aby w tegorocznym mundialu na Brazylijskiej ziemki strzelił swojego pierwszego gola na mistrzostwach swiata :D

tak na marginesie___

za 2 lata to ja będe tego ronaldo zjadał w dryblingu :)

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

Ojoj, nie krakałbym. Argentyna ma ogromne szanse na tytuł w tym roku, a Messi na tytuł króla strzelców. 

Edenie, bardzo możliwe. Ronaldo się już starzeje i wątpię aby mógł grać jeszcze lepiej niż obecnie ;-)

Życzę Ci abyś zaczął pisać historię Chelsea, bo takowa niestety nie istnieje ;-)

Opublikowano

Bez przesady :)

Każdy klub ma historie, jedni bogatszą drudzy biedną :)

Chelsea ma piękna historie :)

Powstała przez przypadek, zaczęła osiągać sukcesy w angli, nastepnie zaczynała istnieć na arenie międzynarodowej. Teraz stety-niestety przejął ją Rusek z kasą i zaczyna robić z niej drugi Real Madryt co bardzo mnie smuci :)

Ktoś taki jak Lampard, Drogba, Terry, Cole są autorami historii tego klubu :)

@topic

Szkoda mi troche Neymara bo chłopak się marnuje u was :(

Skok z ligi Brazylijskiej do jednej z najlepsych lig na świecie nie jest mądrą decyzją

Powinien pójść na rok lub dwa do Francji lub Włoszech a najlepiej zostać w Brazylii i dopiero potem wejść w szeregi FCB

Ale to jego decyzja = chłopak się zmarnował

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

Bez przesady :)

Każdy klub ma historie, jedni bogatszą drudzy biedną :)

Chelsea ma piękna historie :)

Powstała przez przypadek, zaczęła osiągać sukcesy w angli, nastepnie zaczynała istnieć na arenie międzynarodowej. Teraz stety-niestety przejął ją Rusek z kasą i zaczyna robić z niej drugi Real Madryt co bardzo mnie smuci :)

Ktoś taki jak Lampard, Drogba, Terry, Cole są autorami historii tego klubu :)

@topic

Szkoda mi troche Neymara bo chłopak się marnuje u was :(

Skok z ligi Brazylijskiej do jednej z najlepsych lig na świecie nie jest mądrą decyzją

Powinien pójść na rok lub dwa do Francji lub Włoszech a najlepiej zostać w Brazylii i dopiero potem wejść w szeregi FCB

Ale to jego decyzja = chłopak się zmarnował

Pierwszy sezon niczego nie przesądza, w dodatku jest jeszcze młody. 

Rakitić piłkarzem Barcelony! Oficjalnie!

Opublikowano

Kolejny zajebisty interes Zubiego i spółki ;-)

W dodatku Cashbregas jest u mnie skreślony. Życzę mu wygwizdania na Emirates.  <_<

Opublikowano

W dodatku Cashbregas jest u mnie skreślony. Życzę mu wygwizdania na Emirates. <_<

Nie rozumie Twojego problemu mistrzu :)

Barcelona wyraziła chęć sprzedania "Fabsa"

Chelsea wyraziła chęć kupna, złożyła oferte

Barcelona zgodziła się na przedstawione im warunki transferu

i welcome to Chelsea :)

Fabregas miał konkretne oferty tylko z Chelsea i Man UTD

Jego "ojczysty" klub Arsenal nie złożył żadnej oferty bo Śiwemu Wengerowi szkoda wydawać tych 100 mln które ma dostępne na transfery.

Wszyscy są happy :D

i powiem że 33 mln za taką marke jaką jest Fabregas to transfer marzeń

gra Fabregasa jest warta ~ 45 mln

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

Już tłumacze. Zarząd Barcelony to idioci i udowadniają to na każdym kroku. A to sytuacja z Villa, a to teraz z Fabregasem. W dodatku Cashbregas się sprzedał. Poczytaj trochę to zrozumiesz. I nie, ja nie jestem hepi.  <_<

Opublikowano

@Merceddes

Chodzi o to co Fabs powiedział:

"Jak założe koszulke Chelsea to macie prawo mnie zabić" ?

Faktycznie trochę się sprzedał ale ludzie się zmieniają :)

Ciekawie będzie w derbach Londynu :D

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

@Merceddes

Chodzi o to co Fabs powiedział:

"Jak założe koszulke Chelsea to macie prawo mnie zabić" ?

Faktycznie trochę się sprzedał ale ludzie się zmieniają :)

Ciekawie będzie w derbach Londynu :D

Trochę o.O  Cashbregas i tyle w temacie. Z niecierpliwością czekam na mecz Arsenal - Chelsea

Opublikowano

W dodatku Cashbregas jest u mnie skreślony. Życzę mu wygwizdania na Emirates.  <_<

Fabregas się sprzedał? A może chciał iść do 'dobrego' trenera, dobrze zarządzanego klubu i żeby mógł grać na optymalnej pozycji w pierwszym składzie?

Barcelona nie potrafiła go docenić. Nagle tak swoje zawodnika znielubić, nie jesteś kibicem.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Fabregas się sprzedał? A może chciał iść do 'dobrego' trenera, dobrze zarządzanego klubu i żeby mógł grać na optymalnej pozycji w pierwszym składzie?

Barcelona nie potrafiła go docenić. Nagle tak swoje zawodnika znielubić, nie jesteś kibicem.

A Ty [..]. Sprzedał się pod tym względem, że jeszcze za czasów gry w Arsenalu padły słowa: : " Jeżeli kiedykolwiek założę koszulkę Chelsea macie prawo mnie zabić". Do dobrego trenera, czekam co pokaże.

PS.: Naucz się pisać '' moderatorze ". Myślisz, że tego kolorku się boje? Do Ciebie mam zero respectu ;-) deal with it.

PSS.: Tak wiem, nie jestem kibicem, ba. Jestem sezonowcem, Farsa najgorsza, tak bardzo, symulanci, tiki-sraka, Real Madryt krulowie, 10 La decima, Wilczek moderator wie najlepiej.  xD

20140613152948uid2.jpg

W Brazylii jest to zupełnie inny piłkarz. Potrzebuje on więcej luzu. Spowodowane jest to tym, że w Barcelonie numerem #1 jest Messi nie on i wie, że ciąży na nim presja. W reprezentacji tego nie ma. ;(

Opublikowano

A Ty [..]. Sprzedał się pod tym względem, że jeszcze za czasów gry w Arsenalu padły słowa: : " Jeżeli kiedykolwiek założę koszulkę Chelsea macie prawo mnie zabić". Do dobrego trenera, czekam co pokaże.

PS.: Naucz się pisać '' moderatorze ". Myślisz, że tego kolorku się boje? Do Ciebie mam zero respectu ;-) deal with it.

PSS.: Tak wiem, nie jestem kibicem, ba. Jestem sezonowcem, Farsa najgorsza, tak bardzo, symulanci, tiki-sraka, Real Madryt krulowie, 10 La decima, Wilczek moderator wie najlepiej.  xD

20140613152948uid2.jpg

W Brazylii jest to zupełnie inny piłkarz. Potrzebuje on więcej luzu. Spowodowane jest to tym, że w Barcelonie numerem #1 jest Messi nie on i wie, że ciąży na nim presja. W reprezentacji tego nie ma. ;(

Przecież gdyby dostał ofertę z zespołu kanonierów to chętnie by z niej skorzystał lecz dla niego nie ma tam już miejsca....lepiej przejść do zespołu w którym może coś ugrać i trenować pod wodzą jednego z najlepszych szkoleniowców wszechczasu.

2qmm3jc.png

"Z kamieni rzuconych w moją strone można by zbudować pomnik"

Opublikowano

10463946_651538688255110_824403518349856

dafuq?

To nie są fajni co prowadzą te 'fanpejdże'- tylko osoby co zbierają lajki na fejsie i potem czerpią z tego korzyści ;p

BTW. Rakitić już oficjalnie w Barcelonie słyszałem- dopiero teraz :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Sprzedać Fabregasa i kupić Rakitića :D :D

Brak mi słów do władz klubu :)

Rakitić to będzie jedno wielkie gowno i niewypał :)

PS. Neymar się marnuje w Barcelonie przy Messim jak Ibrachimović przed laty.

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

Sprzedać Fabregasa i kupić Rakitića :D :D

Brak mi słów do władz klubu :)

Rakitić to będzie jedno wielkie gowno i niewypał :)

PS. Neymar się marnuje w Barcelonie przy Messim jak Ibrachimović przed laty.

Bo Fabregas coś wielkiego pokazał..

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Bo Fabregas coś wielkiego pokazał..

Jak ten siwy pseudo trener trzymał go ciągle na ławce to jak miał pokazać ?

Wolał postawić na Xaviego który obecnie gra na poziomie Jacka Krzynówka niż na Fabregasa

Chociaż to nawet i dobrze bo dzięki temu że siedział na ławce Chelsea wzięła go za 27 mln :) a jest wart około 40 mln :D

Interesy z Barcą i PSG to dla Chelsea sama przyjemność :)

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

Nie Oficjalnie: Suarez w Barcelonie za Alexisa i 40mln dopłaty. 

Jak dla mnie gówno. Alexis jest zajebisty, a za 40 mln można dobrego obrońcę kupić. Dodatkowo według mnie Suarez niedługo się wypali ;-)

W dodatku Napoli chce za Higuaina 60 mln + Song. Ś M I E S Z N E =)

Opublikowano

Claudio Bravo jest już oficjalnie piłkarzem FC Barcelony! ;-)

Agenci Luisa Suareza i Cuadrado byli ostatnio w Barcelonie.  :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...