Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC Barcelona

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

10551127_10152144860496237_1820341427001

Media Markt - nie dla idiotów. ;-) Mam nadzieję, ze rozumiecie przekaz.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Slyszeliscie najnowsze plotki ? :D

Podobno Lionel Messi chce się przenieść do Arsenalu :)

Tylko debil mogł taka plote wymyśleć :D

''przeglądsportowy'' mówi wszystko :D

24267682304344824194.gif

Opublikowano

Tak ;) Uśmiałem się trochę :P

Oficjalnie Mathieu w Barcelonie. ;) Mam nadzieję, że to taka zagrywka, że palacz usiądzie na ławie, a Bartra będzie podstawowym obrońcą obok Pique. ;-)

Opublikowano

Mamy rudego 30 letniego obrońce, którego ostro przepłaciliśmy, a w tym czasie Mu wyciąga nam Hummelsa... Pozdrawiam serdecznie Zubiego

uchiha_obito___signature_by_kazubu-d7f9f

Opublikowano

W sumie dobrze, że wrócił.  ;)

Burak wrócił na swoje miejsce. 

http://youtu.be/zwfpIjiaM1Q

Buraki klasy nie mają :)

Mamy rudego 30 letniego obrońce, którego ostro przepłaciliśmy, a w tym czasie Mu wyciąga nam Hummelsa... Pozdrawiam serdecznie Zubiego

Rudy klocek haha :D 20 milionów, masakra. A Hummels i Reus niby zostają w Borussi :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Pierwsze Gran Derbi odbędzie się 26.10.14 na SB. Wtedy wraca El Pistolero.

Pierwszym rywalem w Lidze będzie Elche! :)

Buraki klasy nie mają  :)

Nie prowokuj do kłótni. 

Opublikowano

Buraki klasy nie mają :)

Rudy klocek haha :D 20 milionów, masakra. A Hummels i Reus niby zostają w Borussi :)

Ta, Klopp się wypowiadał że Marco i Mats zostają na następny sezon, a inni piszą że Mu o krok do podpisania z Hummelsem kontraktu... za 20 baniek ... 20 BANIEK. Jak Barcelona była nim zainteresowana to 4 widniała z przodu.

uchiha_obito___signature_by_kazubu-d7f9f

Opublikowano

5487714062035111132950.jpg

26.10.2014 Pierwsze Gran Derbi, a 25.10.2014 kończy się kara Luisa Suareza Przypadeg? :D

Ale raczej nie będzie grał w pierwszym składzie ... chociaż wszystko zależy od wszystkich wcześniejszych meczy.

sergio_aguero_by_hallaronaldo-d58a98f.pn

Opublikowano

Ty ślepy byłeś? Przecież to dodałem 5 GODZIN wcześniej niż Ty.  :huh:

Mają być kolejne odwołania w sprawie Suareza. Myślę, że wróci na GD.  ^_^

Opublikowano

Ty ślepy byłeś? Przecież to dodałem 5 GODZIN wcześniej niż Ty.  :huh:

Mają być kolejne odwołania w sprawie Suareza. Myślę, że wróci na GD.  ^_^

Pardą nie przeczytałem akurat tamtego komentarza :p. Ciekawe kogo w BBVA Suarez pogryzie :D

sergio_aguero_by_hallaronaldo-d58a98f.pn

Opublikowano

Pardą nie przeczytałem akurat tamtego komentarza :P. Ciekawe kogo w BBVA Suarez pogryzie :D

Mam nadzieję, że nikogo, bo wtedy kara będzie większa. Mam nadzieje, że Lucho wbije mu to w ten pusty łeb. Jest idiotą, ale za to świetnym napastnikiem. ;p

Śmiech na sali.

https://www.youtube.com/watch?v=beU0QBxuCTw

Opublikowano

5487714062035111132950.jpg

26.10.2014 Pierwsze Gran Derbi, a 25.10.2014 kończy się kara Luisa Suareza Przypadeg? :D

Ale raczej nie będzie grał w pierwszym składzie ... chociaż wszystko zależy od wszystkich wcześniejszych meczy.

Jeżeli Suarezowi skrócą karę, to nie będzie w tym nic nienormalnego. Raz, jest ona niebywałym precedensem, bo nie zdarzyło się jeszcze żeby zakazano piłkarzowi nawet treningów z drużyną lub udzielania wywiadów - jest po prostu za ostra. Dwa, wystarczy mieć dobrych prawników, przygotować materiał odwoławczy jak najlepiej i co stoi na przeszkodzie w korzystnej decyzji? Na pewno nie "układy", które są czystą fikcją.

805491408806070489277.png

Opublikowano

W pożegnalnym meczu Deco był remis 4-4. Messi strzelił gola i zaliczył bodajże 1 lub 2 asysty ;) Jednak to było jasne, że mecz skończy się remisem i Deco strzeli gola w obu trykotach ;)) Rozczarowałem się gdy nie zobaczyłem R10.  -.-

Mangala w City.  :angry:  :angry:

Opublikowano

W pożegnalnym meczu Deco był remis 4-4. Messi strzelił gola i zaliczył bodajże 1 lub 2 asysty ;) Jednak to było jasne, że mecz skończy się remisem i Deco strzeli gola w obu trykotach ;)) Rozczarowałem się gdy nie zobaczyłem R10.  -.-

Mangala w City.  :angry:  :angry:

Klub mu nie pozwolił, bo tam jest sezon :P

Stara dobra Barca :D Brakuje Edmilsona, którego świetnie pamiętam z Deco, Ronaldinho :D

Deco ostatnia bramka klasa!

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano
http://www.fcbarca.com/57546-copa-america-problemem-dla-barcy.html?utm_source=newsList&utm_medium=newsList&utm_campaign=mainpage

No way -.- Liczę na Barceloną i sądzę, że w finale CDR zobaczymy El Clasico, ale nigdy nie wiadomo. W końcu Simeone to Simeone.  -.-

O ile barca dojdzie do finałów hehe :P

Nie macie się o co martwić, Barca będzie zmieniać styl i się zgrywać, wydaje mi się, że ten sezon będzie taki na dotarcie xD

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

O ile barca dojdzie do finałów hehe :P

Nie macie się o co martwić, Barca będzie zmieniać styl i się zgrywać, wydaje mi się, że ten sezon będzie taki na dotarcie xD

Do CDR na pewno dojdzie, bo nie wierzę, że z takim składem nie da rady. Ciężej będzie w UFC, ale cóż, czas pokarze. 

Trochę główkowałem jak powinna wyglądać podstawowa 11 i wyszło mi coś takiego:

http://www.futhead.com/14/squads/15168960/

Trochę wyjaśnienia:

1. Założyłem, że dojdzie do transferu Juana Cuadrado

2. Nie wierzę, że Barcelona kupiła Suareza na skrzydło pozostawiając Messiego na środku. 

3. Dlaczego Javier jest ŚPD, a nie Busquets? Ponieważ pokazał, że ma jaja na MŚ, ale o jego pozycji w składzie zadecyduje Luis Enrique

4. Jeżeli Cuadrado nie przejdzie do Barcelony to na PO wchodzi Alves i to nie będzie wcale takie głupie. Jak napisał @Wilczek Dani to solidny obrońca, ale zapomina, że w polu karnym nie było wysokich zawodników. Suarez głową grać potrafi (szkoda, że nie używa jej do innych rzeczy). Jest również bardzo sprytny jeśli chodzi o ustawienie się w ataku. Akcja z 3:30

https://www.youtube.com/watch?v=R40_TDSmb70

(jak ktoś nie oglądał to polecam) ;)

5. Messi mógłby również zagrać na prawym skrzydle w taktyce, w której jest 3 z przodu i schodzić do środka na lewą nogę i oddawać strzał. (Mecz na MŚ z Iranem)

6. Ciekawe jak Lucho pogodzi Messiego, Neymara i Suareza w sprawie wolnych. Cała trójka strzela je świetnie, ale wątpię aby Messi je oddawał. Suarez może strzelać siłowe z daleka. 

7. Sprowadzenie Suareza to takie trochę skaleczenie Messiego. W wieku 27 lat ma imponujące rekordy jeśli chodzi o strzelanie goli, a w wypadku kiedy to Suarez będzie 9 to Urugwajczyk będzie strzelał ich więcej.

8. Dlaczego Bravo na bramce? Ponieważ jest ograny w La Liga i doświadczony. Ter Stegen będzie łapał klimat w CDR ;) Zapowiadane są też rotacje bramkarzami :)

Coś czuję, że będzie z*******y sezon.  ^_^

Opublikowano

Nie ma żadnego pewniaka do finału CDR, bo Atleti będzie lepsze niż w poprzednim sezonie.

Mandzukić -> Diego Costa

Griezmann -> Villa

Siqueira = File Lupis

+ Valencie przejmuje bogacz, Peter Lim oraz Athletic BIlbao nie odpuści. zobaczymy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...