Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC Barcelona

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj gramy o 18:00 z Betisem.

Raczej powinni wygrać z łatwością, Betis jest ostatnią drużyną w tabeli i raczej nie uniknie spadku do Segunda Division :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

do 30 minuty Barcelona prowadzi 1-0 z Betisem po bramce Leo z rzutu karnego =))

Samobójczy gol i Barca prowadzi 2-0

Betis i 2-1

Obrońca dotyka ręką w polu karnym i arbiter dyktuje 11-astke. Messi chybił, ale po dobitce strzela gola i topnieje różnia CR7. Dzielą ich już tylko 4 bramki

Opublikowano

Następny mecz : Atletico Madrid - FC Barcelona, na Estadio Vicente Calderon, 8-04-13, o godz. 20:45

Bardzo ciężki mecz dla Barcelony. Gospodarzom wystarczy remis 0-0. Barcelona musi wygrać, albo zremisować minimum 2-2, aby czysto wejść do 1/2 finału.

Opublikowano

Te piłki są legendarne. Pamiętam jaki fejm był jak się ją miało. Ja bardzo lubię Henry'ego.

Opublikowano

Na TVP1 jest beznadziejny komentarz. Nie mają żadnego komentatora który trzymałby chociaż w połowie poziom komentatorów canal+.

Opublikowano

Na TVP1 jest beznadziejny komentarz. Nie mają żadnego komentatora który trzymałby chociaż w połowie poziom komentatorów canal+.

Najlepszy Ołłowski xD 

Ale co racja to racja... Szpakowski? Żewłakow? Dudek? xD

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Jeszcze jest ten cały Lasowski. Od Szpaka obecnie to nawet Orłowski jest lepszy.
Przypominam o poprzednim finale LM - bramka dla Borussi ekscytacja, bramka w 88minucie dla Bayernu - smut, rozpacz u !KOMENTATORÓW! który powinni być bezstronni, bo przecież to dwa kluby szwabskie.

Opublikowano

Szpakowski to idiota. On nie od róznia lewej strony od prawej albo myli ćwierćfinał z półfinałem xdd

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Jeszcze jest ten cały Lasowski. Od Szpaka obecnie to nawet Orłowski jest lepszy.

Przypominam o poprzednim finale LM - bramka dla Borussi ekscytacja, bramka w 88minucie dla Bayernu - smut, rozpacz u !KOMENTATORÓW! który powinni być bezstronni, bo przecież to dwa kluby szwabskie.

Laskowski* :D

@Topic

Słyszałem,że niby Szpaka i Szaranowicza już w Fife15 nie będzie tylko zastąpią ich komentatorami z c++

805491408806070489277.png

Opublikowano

@Topic

Słyszałem,że niby Szpaka i Szaranowicza już w Fife15 nie będzie tylko zastąpią ich komentatorami z c++

No to jak to prawda to się cieszę, aczkolwiek będą musieli więcej wydać i więcej nagrywać xD

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

@Topic

Twarowski, Nahorny, Wolski lub Laboga - mam nadzieję, że to będą któryś z tych komentatorów. Byłoby świetnie.

Opublikowano

Jak zwykle Mascherano. Jprdl

Po co oni cały czas dośrodkowują.

Opublikowano

MINUTA CISZY W GIMNAZJACH XDDD 

WIELKI MOURINHO I KRÓLEWSKI REAL MELDUJĄ SIĘ W 1/2 CHAMPIONS LEAGUE !@!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...