Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC Barcelona

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

José Manuel Pinto poinformował niektórych kolegów z szatni, że w przyszłym sezonie nie będzie występował w koszulce Barcelony. Kontrakt bramkarza, który przybył na Camp Nou zimą w sezonie 2007/08, wygasa w czerwcu tego roku, a gracz zdecydował, że go nie przedłuży.

805491408806070489277.png

Opublikowano

:)))))))))

@Moderator dałbyś se spokój z warnami po takim meczu

10151374_832261266802557_363437089786796

a Ty dalej robisz z siebie idiotę.  :huh:

Opublikowano

Barca zagrała wielkie gówienko i jeszcze te idiotyczne wymuszenia fauli, na szczęście chyba najlepszy sędzia na takie mecze.

Zachowanie Alvesa? Porażka, nawet jeśli nie chciałby ręki od Ramosa to z szacunku by tylko wstał a nie uderzał go pięścią, a Ramos jak ramos nerwów na wodzy nie utrzyma. Kolejne zagranie z Modriciem... jego wrzutki paranoiczne. To na temat Barcy.

Dodam jeszcze od siebie, że jeżeli Pinto odejdzie a tak się zapewne stanie to do zimowego okienka transferowego pewnie postoi Oier xD

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

10151374_832261266802557_363437089786796

a Ty dalej robisz z siebie idiotę.  :huh:

:( :(

Smutno mi z tego powodu, wiesz?

Alves jest pizdą.

Opublikowano

Jordi Alba i Neymar już nie zagrają w tym sezonie...

KURWA MAC ILE TYYCH KONTUZJI...............................

Opublikowano

Jordi Alba i Neymar już nie zagrają w tym sezonie...

KURWA MAC ILE TYYCH KONTUZJI...............................

Moim zdaniem Neymara wam nie zabraknie, chyba, że do karnych, heehhe.

Alexis i Pedro są od niego lepsi.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Moim zdaniem Neymara wam nie zabraknie, chyba, że do karnych, heehhe.

Alexis i Pedro są od niego lepsi.

Karny w El Clasico był słuszny. Ramos ''szturchnął'' swoją lewą nogą, lewą nogę Neymara, co spowodowało upadek. 

Nie są lepsi. Po prostu obecnie w lepszej formie, według mnie. Chociaż i tak wszyscy w chujowej -.- Mam nadzieje, że ta gra od niechcenia jest spowodowana nadchodzącymi Mistrzostwami. Oby tak było. 

Nie wierzę, że ta sankcja będzie obowiązywać, bo Barca zostanie bez bramkarza. Oier, nie oszukujmy się. Poza tym kłatar alłajs załatwią sprawę, jakieś złoża ropy dadzą FIFIE czy cuś  xD A tak całkiem na poważnie. Co do transferów. Według mnie SO jest nam nie potrzebny. Mamy Pique i Bartre, a na ławkę Mascherano. Sprzedać tego Alvesa do PSG, niech go biorą. Xaviego na ławkę posadzić, albo wymusić na nim zakończenie kariery. Nic nie wnosi do zespołu, zero błysków geniuszu, a legend nie wolno sprzedawać, tak jak to Socios zrobili z Raulem  <_< Chodzą pogłoski o Reus'ie, więc w miejsce Xaviego było by idealnie. Na ławce Sergi Roberto. 

Lepiej by było jak by Messi grał na ŚPO i ściągnąć kogoś na szpice. Taki Diego Costa był by idealny. Neymar na lewej, a Alexis na prawej. Bramka Ter Stegen lub Fraser Fooster. 

Na trenera ktoś, kto potrafi zmotywować drużynę i jest stanowczy. Wspaniały był by Jurgen Klopp. Co raz więcej się o nim mówi :)

Opublikowano

Karny w El Clasico był słuszny. Ramos ''szturchnął'' swoją lewą nogą, lewą nogę Neymara, co spowodowało upadek. 

Nie są lepsi. Po prostu obecnie w lepszej formie, według mnie. Chociaż i tak wszyscy w chujowej -.- Mam nadzieje, że ta gra od niechcenia jest spowodowana nadchodzącymi Mistrzostwami. Oby tak było. 

Nie wierzę, że ta sankcja będzie obowiązywać, bo Barca zostanie bez bramkarza. Oier, nie oszukujmy się. Poza tym kłatar alłajs załatwią sprawę, jakieś złoża ropy dadzą FIFIE czy cuś  xD A tak całkiem na poważnie. Co do transferów. Według mnie SO jest nam nie potrzebny. Mamy Pique i Bartre, a na ławkę Mascherano. Sprzedać tego Alvesa do PSG, niech go biorą. Xaviego na ławkę posadzić, albo wymusić na nim zakończenie kariery. Nic nie wnosi do zespołu, zero błysków geniuszu, a legend nie wolno sprzedawać, tak jak to Socios zrobili z Raulem  <_< Chodzą pogłoski o Reus'ie, więc w miejsce Xaviego było by idealnie. Na ławce Sergi Roberto. 

Lepiej by było jak by Messi grał na ŚPO i ściągnąć kogoś na szpice. Taki Diego Costa był by idealny. Neymar na lewej, a Alexis na prawej. Bramka Ter Stegen lub Fraser Fooster. 

Na trenera ktoś, kto potrafi zmotywować drużynę i jest stanowczy. Wspaniały był by Jurgen Klopp. Co raz więcej się o nim mówi :)

Takie rzeczy tylko w fifie (grze)

Fifa nałożyła karę roczną, czyli na dwa okienka transferowe dla Barcelony, nie odwołają tej decyzji.

Reszty nie skomentuję bo szkoda słów.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Wątpie by Klopp przyszedł do Barcelony,obecnie najpoważniejszymi kandydatami do zastąpienia Taty są: Valverde z Athletic Bilbao i Martinez z Evertonu.Co do karnego to jest oczywiste,że był słuszny,ale "kibciom Madrytu na tym forum" tego nie wytłumaczysz.

805491408806070489277.png

Opublikowano

"Nic nie wnosi do zespołu, zero błysków geniuszu, a legend nie wolno sprzedawać, tak jak to Socios zrobili z Raulem"

Jakie kurwa socios? Ty wiesz o czym w ogóle piszesz? Pierdolnij się w łeb. Co za bzdury.

Ronaldinho też został sprzedany i co z tego? Nie był legendą? Idiota, no idiota. Klopp na pewno nie przejdzie do Barcelony, ostatnio nawet wyśmiał tą plotkę.

Co do karnego się już nie odzywam. Teraz będzie troszku ciężej bez Neymara o karne. )

PS:

"SOCIOS SPRZEDALI RAULA" dalej nie mogę, sory. hahahahaha

PS2:

A wyobraź sobie, że nie ma pozycji mediapunty w formacji jaką gra obecnie Barcelona. Idź odpal sobie w FIFE karierę i pograj, nazwij siebie Jurgenem Kloppem i prowadź do trypletu.

Opublikowano

"Nic nie wnosi do zespołu, zero błysków geniuszu, a legend nie wolno sprzedawać, tak jak to Socios zrobili z Raulem"

Jakie kurwa socios? Ty wiesz o czym w ogóle piszesz? Pierdolnij się w łeb. Co za bzdury.

Ronaldinho też został sprzedany i co z tego? Nie był legendą? Idiota, no idiota. Klopp na pewno nie przejdzie do Barcelony, ostatnio nawet wyśmiał tą plotkę.

Co do karnego się już nie odzywam. Teraz będzie troszku ciężej bez Neymara o karne. )

PS:

"SOCIOS SPRZEDALI RAULA" dalej nie mogę, sory. hahahahaha

PS2:

A wyobraź sobie, że nie ma pozycji mediapunty w formacji jaką gra obecnie Barcelona. Idź odpal sobie w FIFE karierę i pograj, nazwij siebie Jurgenem Kloppem i prowadź do trypletu.

Człowieku... Zaczynasz być irytujący. Nie musisz cały czas cytować moich postów. Idź płakać do swojego tematu i świętować 10 la decime, a najlepiej uczyć się ,bo we wtorek sprawdzian z pszyrki.

PS. Nie wspomnisz o CR ? A sorry, on nie symuluje.  xD

Opublikowano

Człowieku... Zaczynasz być irytujący. Nie musisz cały czas cytować moich postów. Idź płakać do swojego tematu i świętować 10 la decime, a najlepiej uczyć się ,bo we wtorek sprawdzian z pszyrki.

PS. Nie wspomnisz o CR ? A sorry, on nie symuluje.  xD

Debil. Każdy piłkarz symuluje, ale nie tyle co Neymar (po każdym dotknięciu!) i czytając nawet komentarze na fcbarca com ludzie pisali, żeby przestał w końcu to robić.

Muszę cytować, bo jak widzę takie brednie, to nie mogę się powstrzymać żeby ich nie skomentować. Jakie ty pierdolisz głupoty (z małej, bo szacunek do ciebie straciłem za to co wypisujesz).

Dalej się kurwa nie nauczyłeś stawiać przecinków.

Opublikowano

Debil. Każdy piłkarz symuluje, ale nie tyle co Neymar (po każdym dotknięciu!) i czytając nawet komentarze na fcbarca com ludzie pisali, żeby przestał w końcu to robić.

Muszę cytować, bo jak widzę takie brednie, to nie mogę się powstrzymać żeby ich nie skomentować. Jakie ty pierdolisz głupoty (z małej, bo szacunek do ciebie straciłem za to co wypisujesz).

Weź pod uwagę anemię Neymara i jego wagę. Wiem, że symuluje, ale wygląda jak kościotrup i przy lepszym kontakcie fizycznym po prostu odlatuje.

P.S Pepe taki morderca i twardziel,a lubi czasami poudawać Neymara.

Opublikowano

Jesteś jakiś psychiczny. Co Cię obchodzi to czy umiem stawiać znaki interpunkcyjne, czy nie? Popełniam błędy. Jesteście zasranymi hipokrytami. Gadasz na Neymara, a sami macie u siebie takiego Ronaldo, Pepe, Di Marie. 

Neymar symuluje po każdym dotknięciu? Ciekawe  :huh:

Opublikowano

Barcelona wygrywa 2-1, a bohaterem, moim zdaniem został Mascherano.

Opublikowano

Oficjalne info ze strony Barcy !!!

Messi opuszcza Barce !!

Chelsea jest gotowa zapłacić za Messiego 300 mln i 100 mln za klauzure !!

400 mln wyniesie Chelsea transfer Messiego do Londynu !!

Po*ebało Cię?

Gościu chyba pomylił Prima Aprilis ze Śmingusem.

Z Alvesa co raz bardziej chce mi się śmiać ,on serio musi odejść.

Montoya może lepszy nie jest ,ale przynajmniej myśli.

Myślałem ,że Alexis coś ciekawego pokaże. 

giphy.gif ­

Opublikowano

Po*ebało Cię?

Gościu chyba pomylił Prima Aprilis ze Śmingusem.

Z Alvesa co raz bardziej chce mi się śmiać ,on serio musi odejść.

Montoya może lepszy nie jest ,ale przynajmniej myśli.

Myślałem ,że Alexis coś ciekawego pokaże. 

W tym meczu Alves nie grał tak najgorzej. Trochę szczęścia w tej akcji bramkowej było, ale ładnie ją rozegrał. Najbardziej wg. mnie kaleczył Messi. Dwie setki, które zazwyczaj kończył golem spierdolił, krótko mówiąc.

Opublikowano

Żegnamy barcelone, messi odchodzi po sezonie, nie ma bramkarza, zakaz transferowy na 2 lata.

Messi nigdzie nie odchodzi. Zwykłe plotki. Jak nie ma bramkarza?  :huh: Jest Oier w razie czego. Chelsea też miała zakaz i jej zdjęli, więc... -.-

Nie ma co panikować, walka o mistrza jeszcze się nie skończyła. Wystarczy, że Real i Atletico raz przegrają, my wygrywamy wszystkie mecze do końca sezonu i Barcelona ma mistrzostwo. Walka będzie do końca :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...