Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC Barcelona

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Howard Webb twierdzi inaczej, jest wilczkiem? Toż to zaszczyt, tak go nazwać. ;)

Mercedes - kolejne konto kacperovsky? :D

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Howard Webb twierdzi inaczej, jest wilczkiem? Toż to zaszczyt, tak go nazwać. ;)

https://www.youtube.com/watch?v=r-kp--_boxE

Zwróć uwagi na lewe nogi Neymara oraz Ramosa.

Zahaczył o nią, co spowodowało upadek. Jak tego nie można nie widzieć??  <_<

http://cdn.fansided.com/wp-content/blogs.dir/229/files/2014/03/Xabi-foul-1-1.gif
http://cdn.fansided.com/wp-content/blogs.dir/229/files/2014/03/Xabi-foul-1-2.gif

Iniesta wzięty w kleszcze i jeszcze został uderzony nogą przez Xabiego. Iniesta typem symulanta nie jest.

Webb o dyktowaniu karnych wie najmniej, więc się nie powinien wypowiadać, bo robi z siebie pośmiewisko.

Opublikowano

Howard Webb sędzia z Premer League,więc twój komentarz jest nie na miejscu,ponieważ wiadomo,że w PR arbiter pozwala zdecydowanie na bardziej "ostrzejszą grę" niż w Primera Division...

805491408806070489277.png

Opublikowano

Mam z Tobą pisać jak znowu zaraz bana dostaniesz? xD

Bana? Jednego bana dostałem przez pomyłkę, bo to jest moje pierwsze konto na MPC, więc radzę Ci i Wilczkowi abyście sobie darowali.

Ciekawie, ciekawie. Real Madryt będzie grać z Realem Sociedad na wyjeździe. Wydaje mi się, że zgubią punkty ^_^

@edit

Diego Costa doznał urazu na treningu. Jego jutrzejszy występ jest pod znakiem zapytania, jak twierdzi Diego Smieone.

Opublikowano

Mam z Tobą pisać jak znowu zaraz bana dostaniesz? xD

Siedze na tym forum, ile siedze i Ty tyle razy perma dostałeś Shadowlord o ile nie przypominam sobie jeszcze innego konta. Także przykładem nie świecisz.

Opublikowano

Siedze na tym forum, ile siedze i Ty tyle razy perma dostałeś Shadowlord o ile nie przypominam sobie jeszcze innego konta. Także przykładem nie świecisz.

Ale nie tworzy po 3 konta i nie troluje xD

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Ale nie tworzy po 3 konta i nie troluje xD

I że niby ja tak robię? 

Dobra, bo trzeba coś tu chyba wyjaśnić. Dostałem 2 permy za multikonto, ale to był przypadek. Niby miałem 2 konto. To i jeszcze jakies patriotic. Napisałem do Administratora, wszystko zostało wyjaśnione. To była pomyłka, więc skończcie już płakać.

@topic

Dziś ważny mecz. Barcelona - Altetico. Obstawiam 3-1.

2 Messi, 1 Sanchez i 1 Villa.

Opublikowano

I że niby ja tak robię? 

Dobra, bo trzeba coś tu chyba wyjaśnić. Dostałem 2 permy za multikonto, ale to był przypadek. Niby miałem 2 konto. To i jeszcze jakies patriotic. Napisałem do Administratora, wszystko zostało wyjaśnione. To była pomyłka, więc skończcie już płakać.

@topic

Dziś ważny mecz. Barcelona - Altetico. Obstawiam 3-1.

2 Messi, 1 Sanchez i 1 Villa.

Nie obchodzi mnie to czy to Ty czy nie.. Po prostu była taka akcja, że perm był od razu na cztery konta, a czy to Ty jesteś tą osobą czy nie to mnie nie interesuje, bo nie mam jak sprawdzić i sumie gówno mnie to obchodzi :)

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Dzisiaj zapowiada się ciekawy wieczór, jedynie mi głowa pęka ;_;

Stawiam na wyrównany mecz ;-)

To źle postawiłeś  ^_^

Widać to w posiadaniu, wiadomo na kogo korzyść i w sytuacjach, no i w faulach. 

Kapitalny mecz Iniesty i Neymara, ale co Andres wyprawiał na boisku to się w pale nie mieści  :O Jest niesamowity i mogę śmiało przyznać, że wyszedł z cienia Xaviego, ba teraz Xavi jest w cieniu Iniesty  -.-

Pique doznał kontuzji pleców i jest wykluczony z gry na 4 tygodnie, czyli nie zagra w finale CdR, ani w rewanżu LM, ale o to się nie martwię, bo jestem zadowolony z gry Bartry w defensywie.

Złe posunięcie Taty. Było widać, że Messi wczoraj nic nie grał, to mógł go zdjąć i Neymara wrzucić na 9, Pedro na lewe, a Alexis na prawe skrzydło

Opublikowano

Zarząd Barcelony to wielkie gówno. Taki klub nie zasługuje na taką słabą administracje i każdy się chyba z tym zgodzi, psują wizerunek klubowi, nie potrafią sprawnie zajmować się transferami i co chwile jakieś przekręty. Czy to sprawa Neymara, czy teraźniejszy zakaz już jest - nawet na fifa.com, Barca ma się prawo odwołać ale czy się uda? Zobaczymy. Gdyby się nie udało byłby to spory problem dla FCB. Tak było za Laporty, Rosella i syf po nich pozostał.

Opublikowano

No to teraz zostaniemy bez obrony i bramkarza...

Z Ter Stegenem nie powinno być problemu. Tylko z Alenem 

Wierzycie w to? $$$ zrobi swoje, zobaczycie.

Opublikowano

Barca w obecnej sytuacji nie może sprowadzić Ter Stegena. Chyba, że się będą odwoływali i coś ugrają.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Klub nie zgadza się z tym postanowieniem i jest gotowy złożyć szereg odwołań. Dzisiaj wydane zostanie oficjalne oświadczenie w tej sprawie.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Z Ter Stegenem nie powinno być problemu. Tylko z Alenem 

Wierzycie w to? $$$ zrobi swoje, zobaczycie.

Halilović tak czy siak grałby w FCB B.

Opublikowano

FIFA narzuciła Barcelonie karę za sprowadzanie piłkarzy przed 18 rokiem życia, jak przeczytałem. No tak, ale co z Messim? Przybył do La Masii w wieku 13 lat. Ciekaw jestem jak by się to dalej potoczyło, jak miałby czekać do 18-stki. Może karzą mu opuścić klub? Śmieszne. Mam pytanie. Jest ktoś nad FIFA i UEFA? Jak tak, niech ich sprawdzą w sprawie finałów MŚ w Katarze, bo myślę, że szjeki kupiły zawody. Mało tego. Rafinha i Deulofeu nie mogą wrócić do Barcelony  :huh: Czekamy na odwołanie.

W tym okienku Mascherano miał opuścić BBVA i przejść do Serie A, a mianowicie do Napoli. Podobno za 10 mln€. Wspaniała administracja Barcelony. Jeszcze im jakiegoś Tello w pakiecie dorzucą.  -.-  -.-

Opublikowano

Klub nie zgadza się z tym postanowieniem i jest gotowy złożyć szereg odwołań. Dzisiaj wydane zostanie oficjalne oświadczenie w tej sprawie.

Raczej im to nic nie da. 

FIFA narzuciła Barcelonie karę za sprowadzanie piłkarzy przed 18 rokiem życia, jak przeczytałem. No tak, ale co z Messim? Przybył do La Masii w wieku 13 lat. Ciekaw jestem jak by się to dalej potoczyło, jak miałby czekać do 18-stki. Może karzą mu opuścić klub? Śmieszne. Mam pytanie. Jest ktoś nad FIFA i UEFA? Jak tak, niech ich sprawdzą w sprawie finałów MŚ w Katarze, bo myślę, że szjeki kupiły zawody. Mało tego. Rafinha i Deulofeu nie mogą wrócić do Barcelony  :huh: Czekamy na odwołanie.

W tym okienku Mascherano miał opuścić BBVA i przejść do Serie A, a mianowicie do Napoli. Podobno za 10 mln€. Wspaniała administracja Barcelony. Jeszcze im jakiegoś Tello w pakiecie dorzucą.  -.-  -.-

Nigdy tego nie zrozumiesz.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...