Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ból dupy? Nie mam bólu, bo przecież wiadomo kto wygrał i kto był najlepszy ;) Czekam tylko na ten argument dlaczego ;)

Przepraszam bardzo, co Ronaldo wygrał? La Ligę? Finał Pucharu Króla, w którym nie grał? Finał UCL, w którym zagrał piach? Ronaldo, a raczej Di Maria wygrał Realowi LM.

Chcesz argument? Proszę bardzo - Messi jest lepszą marką niż Ronaldo.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przepraszam bardzo, co Ronaldo wygrał? La Ligę? Finał Pucharu Króla, w którym nie grał? Finał UCL, w którym zagrał piach? Ronaldo, a raczej Di Maria wygrał Realowi LM.

Nie wygrał la Ligi ale był w niej lepszy od Messiego.

Nie grał w finale pucharu króla, ale mimo, że go nie grał nie znaczy, że nie przyczynił się do zwycięstwa Realu w PK, gdyż grał w poprzednich meczach, gdzie zdobywał bramki ;) Był lepszy od Messiego.

Finał UCL- był świetnie odcinany przez obrońców (a właściwie autobus), poza tym miał swoje akcje, nie mów, że piach ;)

Messi nie jest lepszą marką niż Ronaldo.

No tak, FC barca com.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Nie wygrał la Ligi ale był w niej lepszy od Messiego.

Nie grał w finale pucharu króla, ale mimo, że go nie grał nie znaczy, że nie przyczynił się do zwycięstwa Realu w PK, gdyż grał w poprzednich meczach, gdzie zdobywał bramki ;) Był lepszy od Messiego.

Finał UCL- był świetnie odcinany przez obrońców (a właściwie autobus), poza tym miał swoje akcje, nie mów, że piach ;)

Messi nie jest lepszą marką niż Ronaldo.

No tak, FC barca com.

Owszem jest. Nie może się poszczycić takimi osiągnięciami jak Messi + Leo jest młodszy ;-)

Opublikowano

Jaki gimb. Dziecko, weź pod uwagę co zrobił Ronaldo w drodze do finału i jaki rekord bramek ustalił. Marka, marką, ale jeśli byliby do wzięcia to każdy klub wziąłby obecnie Cristiano. Przypomnij sobie czym bramki ostatnio w LL nadrabiał Messi do Ronaldo? blablabla ;) Chwilę tu nie wchodziłem a Ty dalej swoje filozofie tutaj wypisujesz, może jeszcze dodaj, że Real nie powinien wygrać decimy i cdr, bo nie zasłużył czy coś. Messi jest młodszy, a Ronaldo jest bardziej pracowity, bo Messi ma talent i dzięki głównie niemu zawdzięcza to wszystko, a Ronaldo dzięki odrobinie talentu i ogromnemu wysiłkowi. Chcąc czy nie chcąc, po prostu spierdalaj na fcbarca.com i tam sobie komentuj, bo jak na razie geniusz pana orłowskiego dużo wam w tym sezonie nie dał. xx

Droższy według czegoś - Neymar też był droższy od Bale'a, nawet chuj wie o ile i ile z tego santos dostał, a neymargate dalej się ciągnie. Ale po co dyskutować z idiotami, którzy podczas większego neymargate mówili, żeby sprawdzili Garetha? xD

A teraz idę, wbiję tu, jak będzie jakiś ciekawy transfer czy coś, bo nie mam ochoty użerać się z dwoma dzieciakami. adiós

Opublikowano

Jaki gimb. Dziecko, weź pod uwagę co zrobił Ronaldo w drodze do finału i jaki rekord bramek ustalił. Marka, marką, ale jeśli byliby do wzięcia to każdy klub wziąłby obecnie Cristiano. Przypomnij sobie czym bramki ostatnio w LL nadrabiał Messi do Ronaldo? blablabla ;) Chwilę tu nie wchodziłem a Ty dalej swoje filozofie tutaj wypisujesz, może jeszcze dodaj, że Real nie powinien wygrać decimy i cdr, bo nie zasłużył czy coś. Messi jest młodszy, a Ronaldo jest bardziej pracowity, bo Messi ma talent i dzięki głównie niemu zawdzięcza to wszystko, a Ronaldo dzięki odrobinie talentu i ogromnemu wysiłkowi. Chcąc czy nie chcąc, po prostu spierdalaj na fcbarca.com i tam sobie komentuj, bo jak na razie geniusz pana orłowskiego dużo wam w tym sezonie nie dał. xx

Droższy według czegoś - Neymar też był droższy od Bale'a, nawet chuj wie o ile i ile z tego santos dostał, a neymargate dalej się ciągnie. Ale po co dyskutować z idiotami, którzy podczas większego neymargate mówili, żeby sprawdzili Garetha? xD

A teraz idę, wbiję tu, jak będzie jakiś ciekawy transfer czy coś, bo nie mam ochoty użerać się z dwoma dzieciakami. adiós

Może i by wybrali Cristiano, ale udowodniłeś moją racje - Messi jest lepszą marką ;-) Lepiej opanuj emocje, bo znowu polecisz na tydzień albo i lepiej  ^_^ btw. Nazywasz mnie gimbusem, a sam zachowujesz się gorzej niż dziecko z podstawówki. A spierdalaj możesz do kolegów mówić lub do rodziny  ;)

Opublikowano

Dzieciak? To Ciebie widać wszędzie futbolhd.pl, realmadrid.pl i nigdzie nie grzeszysz inteligencją. A kto by nie chciał Messiego? Mądry argument ;) Pan Orlowski ma kurwa 500x większe kompetencje i Twoich madridista widział na żywo, może pogadał, a Ty siedzisz gdzieś przed telewizorem i udajesz nie wiadomo kogo. Pewnie tylko Laboga jest ok, bo kibicuje Realowi. Żałosny hipokryta, ale przez tyle czasu się przyzwyczaiłem. Zobaczymy co Portugalia ugra na MŚ.

@Wilczek I co z tego, że z tej strony? Wytłumaczyli kryteria i tyle. Jak chcesz to napisz do tego instytutu.

Opublikowano

Wpierdalasz mi się idioto z stroną "FCBARCA.COM"

ty kurwa myślisz? stronę założył jakiś fan boy twojego salcesonu a ty tutaj zaczynasz... Ten temat jest dla ciebie za trudny?

No trudno żeby założył ją jakiś fan Realu, ba dum tsssss.

he he he he he he  xD

Opublikowano

Prawdopodobnie po sezonie 2014/15

Wielki Ronaldo opuści Real za rekordową sume (mówi się o 250 mln)

Gdzie ty to niby wyczytałeś ?

giphy.gif ­

Opublikowano

Gdzie ty to niby wyczytałeś ?

z własnego źródła :D

Ale patrząc na historoe tego klubu to zawsze pozbywali się największych gwiazd gdy te kończyły 30-stkę

za Ronaldo mogą zgarnąć spokojnie 250 - 300 mln

a za 2 lata będzie warty max 50 mln

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Skąd to info?

Zidane trenerem Castilli :)

Jak podaje BeIn Sports, Radamel Falcao uzgodnił warunki kontraktu indywidualnego z Realem Madryt i po mistrzostwach świata oficjalnie zwiąże się z Królewskimi.

Napastnik dwa sezony temu występował w innym klubie ze stolicy - Atletico. W barwach Los Colchoneros ciągu dwóch sezonów trafił do siatki rywali 52 razy. Z Hiszpanii wyemigrował skuszony pieniędzmi od AS Monaco. W Ligue 1 nie wiodło mu się już tak dobrze, bo zdobył jedynie 9 bramek. W styczniu doznał poważnej kontuzji kolana, przez co nie grał już do końca rozgrywek. Było to też powodem, który sprawił, że nie pojechał on na mistrzostwa świata do Brazylii z kadrą Kolumbii.

Podobno zawodnik w Księstwie nie był zbyt szczęśliwy i chciał wrócić na Półwysep Iberyjski. Dlatego też odrzucił kilka ofert m.in. z Premier League. Przejście snajpera na Santiago Bernabeu ucina również spekulacje na temat ewentualnego transferu Luisa Suareza do Realu.

Aczkolwiek jak czytam komentarze to myślę, że to plotka.
1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Falcao w Realu będzie kimś wielkim bo taki piłkarz tylko się marnował w Monaco

Ale trzeba pamiętać że Monaco nie puści go taniej niż 60 mln

24267682304344824194.gif

Opublikowano

Falcao w Realu będzie kimś wielkim bo taki piłkarz tylko się marnował w Monaco

Ale trzeba pamiętać że Monaco nie puści go taniej niż 60 mln

Ale trzeba pamiętać, że Real stać na takie transfery ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Ale trzeba pamiętać, że Real stać na takie transfery ;)

Co racja to racja :)

Ale nie rozumiem ich :D

Po co im Falcao skoro mają Benzeme który jest młodszy i strzela na zawołanie :)

To co Benzema prezentuje na mundialu powinno przekonać Real do zatrzymania go.

24267682304344824194.gif

Opublikowano

To co Benzema prezentuje na mundialu powinno przekonać Real do zatrzymania go.

Dokładnie. Do tego nie wiadomo czy Falcao będzie w formie po kontuzji. Aż tak bardzo na miejscu Realu bym nie ryzykował, ale kto bogatemu zabroni. ;-)

Opublikowano

Real potrzebuje kogoś aby zmieniał benzeme z ławki bo nie będzie w stanie zagrać wszystkich przewidzianych 60 meczy w następnym sezonie, wg. mnie powinni szukać kogoś młodego ale Falcao będzie zmiennikiem na poziomie Karima

Opublikowano

Real potrzebuje kogoś aby zmieniał benzeme z ławki bo nie będzie w stanie zagrać wszystkich przewidzianych 60 meczy w następnym sezonie, wg. mnie powinni szukać kogoś młodego ale Falcao będzie zmiennikiem na poziomie Karima

Wyjebać +/- 60 mln na zawodnika, który będzie rezerwowym?  :mellow: Z transferem Falcao bym poczekał, bo nie wiadomo jak będzie z formą. Może wygryźć Benzeme lub bić się o miejsce z Moratą ;-)

Opublikowano

Falcao nigdy nie pójdzie na taki układ że miałby być rezerwowym :)

Benzeme tak samo :)

Jeżeli faktycznie kupią Falcao to będzie oznaczało że Benzema opuszcza Real

Morata pewnie będzie zmiennikim któregoś z nich

24267682304344824194.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...