Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Srawas nie Navas. Carlo już na konferencji powiedział, że kret będzie w bramce na Seville. Nie zwracając uwagi na formę, mecz z United. Cholernie mi się to nie podoba.

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngRay XDDD

To jak w końcu będzie z tym Falcao? Nie dawno, czytałem, że jest bliżej Realu niż Monaco. ;-)

Opublikowano

Co do Casillasa, to nie spalona gwiazda tylko podpalona która zgaśnie...
Co do meczu z UTD według mnie Casillas mógł pierwszą bramkę wybronić, lecz drugą i trzecią to przepraszam, ale to nie jego wina.

Q7UQgWE.png

Opublikowano

Keylor Navas oficjalnie bramkarzem Realu Madryt :) 

Di Maria odchodzi czy nie?

Kto wie... zależy jaki będzie ruch ze strony PSG

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Szkoda sprzedawać Di Marie, to samo z Sanchezem. Obydwaj mieli dobry sezon. Moim zdaniem on już jest w PSG :( Świetny piłkarz, jeden z lepszych transferów Mou. :)

Opublikowano

Real nie powinien sprzedawać Di Marię. Zgadzam się, z @Merceddes . Di Maria miał piękne sezon/ wręcz wymarzony. Ponadto to jest oczywiste, że będzie miał jeszcze dobry sezon. Chciałbym zwrócić uwagę na to, że żona Di Marii informuję, że Di Maria nie chce odchodzić. Co do Navasa to lepiej, że on a nie Lopez, oraz mam nadzieję, że będzie miał taką samą dobrą formę jak i na Mundialu.

Q7UQgWE.png

Opublikowano

Real nie powinien sprzedawać Di Marię. Zgadzam się, z @Merceddes . Di Maria miał piękne sezon/ wręcz wymarzony. Ponadto to jest oczywiste, że będzie miał jeszcze dobry sezon. Chciałbym zwrócić uwagę na to, że żona Di Marii informuję, że Di Maria nie chce odchodzić. Co do Navasa to lepiej, że on a nie Lopez, oraz mam nadzieję, że będzie miał taką samą dobrą formę jak i na Mundialu.

Navas był najlepiej broniącym bramkarzem w La Liga, także ;p

Szkoda Lopeza jednak, bo to on trenował jak wół, wygryzł ewidentnie Ikera z 1-szego składu a teraz tak mu się odwdzięczają....

Co do di Marii..

Coś z gadki:

"Nie chcę odchodzić ale jak nie dostanę wyższej gaży to się wypchajcie, nie gram dla was"...

Real nie da mu takiej podwyżki a PSG ma jednak ograniczone pole manewru ze względu sankcji nałożonych przez UEFA. Ewentualnością pozostaje sprzedaż Cavaniego.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Di Maria odchodzi czy nie?

Odchodzi, 75 mln od P$G skłoniła Real do sprzedaży.

Najlepsze jest to że sprzedają go teraz gdy wchodzi na szczyt swoich możliwości i jest w  życiowej formie.

Moim zdaniem to bardziej im sie przyda w Realu Di Maria niz ten Jones czy jak mu tam..

PSG teraz to juz na pewno zdominuje lige francuską, a Roma rozkurfi system w lidze włoskiej

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

Najlepsze jest to że sprzedają go teraz gdy wchodzi na szczyt swoich możliwości i jest w  życiowej formie.

Moim zdaniem to bardziej im sie przyda w Realu Di Maria niz ten Jones czy jak mu tam..

PSG teraz to juz na pewno zdominuje lige francuską, a Roma rozkurfi system w lidze włoskiej

James :P Co prawda to prawda. PSG robi się strasznie mocne, defensywa - jedna z najlepszych na świecie. Każdy wie jak D. Luiz i T. Silva potrafią grać ;) W Realu dośrodkowania Di Marii na Benzeme były co do centymetra, aż strach pomyśleć co będzie się działo jak taka piłka dojdzie na Zlatana. =)

Opublikowano

K***a, jak Ty coś czasem napiszesz to już klękajcie narody. Wchodzi na szczyt możliwości? Jest cholernie chimerycznym piłkarzem, a zostanie sprzedany bo nie pasuje mu jego gaża. Przedłużono już mu niedawno kontrakt i dano podwyżkę, to ten po połowie dobrego sezonu chce zarobki na poziomie wielkiej gwiazdy. Jakby on dostał w kolejce byliby m.in. Ramos, Modrić i Varane, zaburzyłoby to hierarchię płac, a Sam Angel jest baardzo chimeryczny i na początku tego sezonu może grać po prostu słabo, do czego nas przyzwyczaił wcześniej. PSG tak, nie mają większego konkurenta a co do Romy - proszę Cię, będą w top5, ale czy wygrają... wątpię. Juve jest cholernie mocne, Napoli powalczy również.

Opublikowano

Superpuchar Hiszpanii: 19.08 - 23:00 i 22.08 -22:30. Pierwszy mecz na SB, a drugi na Estadio Vincente Calderon. ;)

Opublikowano

Chyba Atletico, bracie :P

Nawet nie czyta ze zrozumieniem ;_; Mercowi chodziło o Superpuchar Hiszpanii... ;_;

Sevilla rozniesie Real :)

Nie powiem po co jest tutaj twój post. Nikogo nie obchodzi twoje przypuszczenie.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Wątpię, aby Sevilla wygrała z RM, choć Sevilla jest w stanie to zrobić, ale nadal myślę, że nie, lecz nadal nie można lekceważyć przeciwnika.

4576114072608801224474.png

Opublikowano

Nawet nie czyta ze zrozumieniem ;_; Mercowi chodziło o Superpuchar Hiszpanii... ;_;

Nie powiem po co jest tutaj twój post. Nikogo nie obchodzi twoje przypuszczenie.

Mam to gdzieś czy Ciebie obchodzi to co pisze czy nie po to jest ten temat by w nim dyskutować.

Wątpię, aby Sevilla wygrała z RM, choć Sevilla jest w stanie to zrobić, ale nadal myślę, że nie, lecz nadal nie można lekceważyć przeciwnika.

Sevilla jak dotąd wygrywa swoje wszystkie mecze towarzyskie,więc Real będzie miał ciężką przeprawę.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Mam nadzieję, że Krychowiak zagra :-)

ee02c306b7199fcf09e100dd63f34c81-554.jpg

Po lewej - Santiago Bernabeu, po prawej Keylor Navas. :O

Opublikowano

Mam to gdzieś czy Ciebie obchodzi to co pisze czy nie po to jest ten temat by w nim dyskutować.

Sevilla jak dotąd wygrywa swoje wszystkie mecze towarzyskie,więc Real będzie miał ciężką przeprawę.

Wszystkie mecze towarzyskie -/- Real.

Chłopie, do tego meczu podejdą inaczej. Dyscyplina, odpowiednia taktyka i będzie dobrze.

Opublikowano

Nie wierzę w to, ktoś musi odejść albo iść na wypożyczenie. Ja bym dał Isco na wypożyczenie jeśli Angel zostaje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...