Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem, nie oglądałem, ale podobno doliczył tyle, że huh  ;)

Nie do końca, jeśli wygrają reszte meczy trzeba będzie liczyć na Barce

Serio myślisz, że Barcelona da wygrać ligę Realowi  :huh: Jak już nie będzie szans na mistrza to się podłoży  <_<

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wczorajszym meczem Real zaprzepaścił szansę na mistrzostwo.Jakby to jeden z kibiców Realu napisał:

Ty chyba sobie żartujesz. Stracił szansę na mistrzostwo? Królewscy mają nadal większe szanse niż Barcelona, a nawet lepiej, że był ten remis, bo Barca będzie w walce (mecz o tej samej godzinie) i jakby Real stracił punkty, a FCB wygrała miałaby mistrza.

Na szczęście kibice nie grają panie Merceddes i na pewno się nie podłoży, bo tytuł będzie nadal w grze i jest to mecz prestiżowy. Podłoży, mes que un club. :O

Chyba bez sędziego  ^_^ -> ( bez spin  ;) )

Powinieneś się wybrać do psychiatryka, poważnie. Nie rozumiem jak można być takim hipokrytą.

Opublikowano

Na szczęście kibice nie grają panie Merceddes i na pewno się nie podłoży, bo tytuł będzie nadal w grze i jest to mecz prestiżowy. Podłoży, mes que un club. :O

Powinieneś się wybrać do psychiatryka, poważnie. Nie rozumiem jak można być takim hipokrytą.

Dobra mistrzu, przeginasz pałę. Czy ty myślisz, że Bartomeu jest na tyle tępym prezydentem, że pozwoli wygrać ligę Realowi ?  :huh: Oczywiście, jeżeli puchar będzie do wygrania i właśnie ta kolejka będzie rozstrzygała to spróbują to wygrać. Wszyscy mówią, że się podłożą i tak zapewne będzie.

Ja hipokrytą?  o.O Trzymajcie mnie, błagam. Jak Neymar się położy, to kto jest pierwszy w temacie o Barcelonie i zaczyna płakać? Ty i Wilczek. Lecą posty : ,, ŻAL PO KAŻDYM DOTkNIĘCIU SIĘ KŁADZIE, NIE WYTRZYMAM KUR*WA KUR*WA ''. Owszem, odbija się od przeciwników, ale zwróć uwagę na jego budowę. Same kości. Ile on waży? 70kg? W porównaniu do mordercy Pepe i 'wspaniale umięśnionego' Cristiano to oni robią z siebie klaunów. Owszem, Barcelona również symuluję, tylko ja podchodzę do takich spraw z dystansem. Nie wiem czy umiesz czytać, ale napisałem wyraźnie [ bez spin ]. Nawet Ci strzałkę dałem.

Drugą sprawą jest to kto wygrywa dzięki sędziemu. Barcelona, owszem. Zdarzają się takie mecze, ale ja potrafię to przyznać. Na szczęście w tym sezonie dużo takich zagrań nie było. No, ale kurwa Real też :angry:  Przykładami są :

- Mecz z Elche : Brutalny faul na Pepe, ewidentny karny. Już myślałem, że grają dogrywkę, bo sędzie doliczył nie wiadomo ile.

- Mecz z ManUtd : Nani  <_< Bez komentarza

- Mecz z Juve : Chiellini czerwona kartka. EWIDENTA  :mellow:

- Mecz z Barceloną : Karny z kapelusza, ale tu nie mam problemu, bo dodało to tylko emocji  ( Tak wiem. 26 paź powinien być karny dla Realu -> Zauważ, że potrafię to przyznać. Ty masz z tym problemy ).

Na dodatek : ,, Kibice Barcelony tacy źli ''. Wyjebali gostka, który przyszedł na mecz Barcelony - Getafe w koszulce Realu. Po chuj? Mógł założyć inną i bez stresu by oglądał jak Barcelona robi z siebie debili tracąc bramkę w 92 minucie  ^_^

To samo Wilczek : ,, Katalońskie ścierwa [...] zasztyletowali Madritiste '' - Jasne, takie zachowanie powinno się tępić, a ludzi zamykać na jak najdłużej. Nie będę pisał dlaczego hipokryzja jak najbardziej widoczna, bo każdy kto zna historię RM wie o co chodzi

Ba, nie tylko sędziowie. Przywódcy Hiszpanii. W pewnym momencie szukałem czy Franco czasem nie został nominowany do Pokojowej Nagrody Nobla, serio  :rolleyes:

Nie spinaj bata o nic, bo taka jest prawda.

Real symuluje, Barcelona też. Real wygrywa dzięki sędziemu, Barcelona też. 

Dziękuje za uwagę  :rolleyes:

Opublikowano

Ty chyba sobie żartujesz. Stracił szansę na mistrzostwo? Królewscy mają nadal większe szanse niż Barcelona, a nawet lepiej, że był ten remis, bo Barca będzie w walce (mecz o tej samej godzinie) i jakby Real stracił punkty, a FCB wygrała miałaby mistrza.

Atletico i Barca mają większe szansę na mistrzostwo niż Real Madryt,który musi koniecznie wygrać trzy następne mecze i liczyć na to,że Atletico przegra jeden z dwóch meczów.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Atletico i Barca mają większe szansę na mistrzostwo niż Real Madryt,który musi koniecznie wygrać trzy następne mecze i liczyć na to,że Atletico przegra jeden z dwóch meczów.

Boże, większej bzdury chyba nie słyszałem xD

Zauważ, że Real ma zaległy mecz z Valladoid, więc gdyby go wygrał ma przewagę nad Barceloną (1pkt) i stratę do Atletico (2pkt)

Także, największe szanse ma Real/Atletico nie zważając na wpadki

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

@Mercedes

No mam nadzieję, że Bartomeu nie jest na tyle głupi, że każe siępodłożyć swoim zawodnikom w meczu z Atletico TYLKO dlatego, że Real wygra ligę. Barcelona jest profesjonalym klubem, a jeżeli tak jest to będą w KAŻDYM meczu w sezonie dawać z siebie maksimum nie patrząc na inne kluby.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Boże, większej bzdury chyba nie słyszałem xD

Zauważ, że Real ma zaległy mecz z Valladoid, więc gdyby go wygrał ma przewagę nad Barceloną (1pkt) i stratę do Atletico (2pkt)

Także, największe szanse ma Real/Atletico nie zważając na wpadki

Zauważ,że Real gra dwa mecze na wyjeździe.

Real Valladolid,który walczy o utrzymanie się w lidze i ten mecz za dwa dni będzie dla nich decydujący.

Celta Viego - ostatnio gra bardzo dobrze no i trener Luis Enrique zrobi wszystko by urwać punkty Realowi :)

805491408806070489277.png

Opublikowano

Ja myśle, że po tym remisie będzie większa mobilizacja i nie podejdą do meczu tak jak wczoraj, czyli, że pokopią, pokopią i w końcu wpadnie

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

@Mercedes

No mam nadzieję, że Bartomeu nie jest na tyle głupi, że każe siępodłożyć swoim zawodnikom w meczu z Atletico TYLKO dlatego, że Real wygra ligę. Barcelona jest profesjonalym klubem, a jeżeli tak jest to będą w KAŻDYM meczu w sezonie dawać z siebie maksimum nie patrząc na inne kluby.

Jak będzie to zobaczymy. Nie mam nic przeciwko temu aby Real wygrał Ligę czy nawet zdobył tryplet.

Opublikowano

Real zremisował wczoraj z Valladolid 1:1 ;)

Ż E N A D A

Nie dawno byliśmy kandydatem numer jeden ,a teraz liżemy stopy Atletico i Farsie...

Pozostaje LM.

giphy.gif ­

Opublikowano

Ż E N A D A

Nie dawno byliśmy kandydatem numer jeden ,a teraz liżemy stopy Atletico i Farsie...

Pozostaje LM.

W jakiej lidze jest Farsa? W tej samej co : Sreal, Cwelsea, Looserpool, $hity, PSGówno.

Z taką formą to nawet na LM nie ma co liczyć. Wiadomo co z CR7?

Opublikowano

W jakiej lidze jest Farsa? W tej samej co : Sreal, Cwelsea, Looserpool, $hity, PSGówno.

Nic mu nie jest

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Nic mu nie jest

Gdzie Twój ironiczny, sarkastyczny ton wypowiedzi? "Ten się śmieję co się śmieję ostatni" oraz "Nie zachwalaj dnia przez zachodem słońca" ;)

Opublikowano

Gdzie Twój ironiczny, sarkastyczny ton wypowiedzi? "Ten się śmieję co się śmieję ostatni" oraz "Nie zachwalaj dnia przez zachodem słońca" ;)

? Co masz do mnie? :O Jeśli coś pisałem to wtedy tak wyglądało, jednak jak widać sporo sie zmieniło. I daj cytat jakiegoś postu

Opublikowano

Żelu nie ma i nie zagra.

Jak ktoś chce zagrać w Metina na TBD - pisać.

Opublikowano

Celta Vigo - Real Madrid Castilla 2:0( Real stawia na młodych HE HE HE ) myślał by kto he he he

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Na pewno to zwycięstwo było ważne dla Luis'a Enrique, gdyż to on ma zostać trenerem Barcelony w następnym sezonie. Te dwie kolejki pokazują jaka jest liga hiszpańska. Niby tylko trzy zespoły, które pokazują klasę i są po za zasięgiem,a tu proszę. Real już szans na mistrzostwo nie ma, a szkoda bo liczyłem na takie zakończenie jak w BPL 2011/12.

PS. Co to do kurwy jest? Takie Valladolid, które spada z BBVA dostaje kopa na mecz z Barceloną ( wygrana ) i z Realem ( remis ), a przegrywa z Betisem 4-3.  :huh:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wielkie brawa dla Realu Madryt, za zwycięstwo i La Decimę!

Atletico również. Wielkie brawa za walkę.

Ale ten mecz mi uświadomił jakim Ronaldo jest gwiazdorem i pozerem. Gówno co pokazał w meczu, poślizgiwał się i nurkował. Zamiast dać strzelić karnego Di Marii, czy Ramosowi to zachował się jak ostatni chuj. Brawa dla Angela i Sergio. Moim zdaniem ten pierwszy jest piłkarzem meczu.

10403056_313292678826660_421160534526673

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...