Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak to już jest z tymi katalończykami...

Co za hipokrytyzm  :mellow: Poczytaj sobie co 'kibice', a raczej fanatycy z Madrytu zrobili z flagami Katalonii i jakie flagi wywiesili po finale CdR  -.-

Opublikowano

Huhu, ale mnie to jebie. Przyszedł sobie obejrzeć mecz ,nic nikomu nie robił, nawet na zaczepki nie odpowiadał tylko kurtkę ubrał, a bydło go wyprosiło.

Opublikowano

Huhu, ale mnie to jebie. Przyszedł sobie obejrzeć mecz ,nic nikomu nie robił, nawet na zaczepki nie odpowiadał tylko kurtkę ubrał, a bydło go wyprosiło.

To mógł przyjść bez tej koszulki. Musiał się liczyć z reakcją.

Opublikowano

Co się dziwicie?

W Polsce jakby kibic Arki Gdyni przyszedł na mecz Śląska w koszulce Arki to wróciłby w plastikowym worku lub połamany w szpitalu

38062575824272778262.png

www.mpcforum.pl/topic/1213885-dissremover-vs-nou-tube/#entry10374942
[DISS] Nou Tube vs Remover
Opublikowano

Co za hipokrytyzm  :mellow: Poczytaj sobie co 'kibice', a raczej fanatycy z Madrytu zrobili z flagami Katalonii i jakie flagi wywiesili po finale CdR  -.-

A pamiętasz jak zadźgano kibica Realu? Przez kogo? Przez tych buraków z kataluni.

To mógł przyjść bez tej koszulki. Musiał się liczyć z reakcją.

Bez sensu to co mówisz.

Dzisiaj gramy mecz z Valencią o 21 ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

A pamiętasz jak zadźgano kibica Realu? Przez kogo? Przez tych buraków z kataluni.

Bez sensu to co mówisz.

Mam zacząć pisać o pewnym buraku, który Wam trochę pomagał w XX wieku?

Mówię Ci, nie bądź takim hipokrytą, bo jak mamy się o takie sprawy kłócić, to już Ci mówię, że przegrałeś  :rolleyes:

Opublikowano

Bez sensu to co mówisz.

Po finale Pucharu Króla:

1399200711-U489277.jpg

805491408806070489277.png

Opublikowano

Lech nie lubi Legii ,Liverpool United ,a Barca Realu.

Tak było ,jest i będzie .

@up ciekawe skąd wzięli to gówno na chodniku

giphy.gif ­

Opublikowano

Może sami nakitowali?  xD

Opublikowano

Mam zacząć pisać o pewnym buraku, który Wam trochę pomagał w XX wieku?

Mówię Ci, nie bądź takim hipokrytą, bo jak mamy się o takie sprawy kłócić, to już Ci mówię, że przegrałeś  :rolleyes:

TAK, BO TY WTEDY ŻYŁEŚ I PAMIĘTASZ TE CZASY, DOKŁADNIE CO SIĘ DZIAŁO. xD XD xD XD xD XD

Opublikowano

Jako kibic Realu powinieneś wiedzieć,że Wasz klub był już karany za symbole faszystowskie na stadionie,że Wasi "kibice" nie pierwszy raz się nimi posługują :)

Opublikowano

Jako kibic Realu powinieneś wiedzieć,że Wasz klub był już karany za symbole faszystowskie na stadionie,że Wasi "kibice" nie pierwszy raz się nimi posługują :)

A czy ja napisałem ,że nie wiem ?

Zapytałem się tylko o gówno na chodniku 

giphy.gif ­

Opublikowano

TAK, BO TY WTEDY ŻYŁEŚ I PAMIĘTASZ TE CZASY, DOKŁADNIE CO SIĘ DZIAŁO. xD xD xD xD xD xD

Czemu uciekasz od prawdy?  :huh:

Opublikowano

Niepowtarzalna okazja przed Realem na potrójną koronę! Atletico dziś przegrało z Levante 2-0 i otworzyło drogę Realowi do mistrzostwa Hiszpanii.

Emocje będą do samego końca  ;)

Opublikowano

no niestety Real, nice try.

Real Madrid 2:2 Valencia CF ( Ramos 60', Ronaldo 90'+2' - Mathieu 44', Parejo 66')

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Niech mi ktoś wmówi, że BPL -> BBVA. Nie ma bata, ani w Europie, ani wewnątrz. Walka do ostatniego końca, jeżeli wszystkie trzy drużyny wygrają wszystkie mecze do ostatniej kolejki każdy zespół będzie grał na 100%. Jeżeli Real wtedy przegra a Barca wygra - Barca mistrz, Atleti remis - mistrz, jeszcze Malaga może spłatać figla, zobaczymy. Punkt odrobiony, mogły być trzy.

Opublikowano

Atletico w meczu z Chelsea dała z siebie ponad 100% i ogólnie w każdym dotychczas meczu dawali z siebie wszystko.

Przegrana z Levante jest spowodowana zmęczeniem.

Myślę że w konfrontacji Barca - Atletico

Barca nie będzie dawała z siebie 100% bo wolą raczej żeby Atletico wygrało mistrzostwo niż Real

Co by Real zrobił bez Ronaldo... nic.

38062575824272778262.png

www.mpcforum.pl/topic/1213885-dissremover-vs-nou-tube/#entry10374942
[DISS] Nou Tube vs Remover
Opublikowano

Co by Real zrobił bez Ronaldo... nic.

Chyba bez sędziego  ^_^ -> ( bez spin  ;) )

Opublikowano

Wczorajszym meczem Real zaprzepaścił szansę na mistrzostwo.Jakby to jeden z kibiców Realu napisał:

Wstyd i żenada.

Opublikowano

Wczorajszym meczem Real zaprzepaścił szansę na mistrzostwo.Jakby to jeden z kibiców Realu napisał:

Nie do końca, jeśli wygrają reszte meczy trzeba będzie liczyć na Barce

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...