Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Merceddes

Nie zachował się jak chuj, został sfaulowany, on strzela za każdym razem karne, więc i teraz strzelał. Poza tym poprawił jeszcze rekord

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Merceddes

Nie zachował się jak chuj, został sfaulowany, on strzela za każdym razem karne, więc i teraz strzelał. Poza tym poprawił jeszcze rekord

Jeszcze ten rekord go tłumaczy, ale i tak zachował się jak zjeb. Di Maria, albo Ramos bardziej zasłużyli na strzelanie tego karnego, moim zdaniem.

Opublikowano

Jeszcze ten rekord go tłumaczy, ale i tak zachował się jak zjeb. Di Maria, albo Ramos bardziej zasłużyli na strzelanie tego karnego, moim zdaniem.

Jako największa gwiazda to on musiał strzelać :P Ramos swojego gola strzelił, tego najważniejszego, a Di Maria miał swoją setke. Teraz to i tak bez znaczenia

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Jako największa gwiazda to on musiał strzelać :P Ramos swojego gola strzelił, tego najważniejszego, a Di Maria miał swoją setke. Teraz to i tak bez znaczenia

Gola który dał zwycięstwo, a Di Maria poprowadził cały mecz. Powtarzam - to jeden z nich powinien strzelać. Zwycięstwo było i tak pewne w tym momencie meczu, więc mógłbym pod uwagę wziąć nawet Ikera. Tylko ten rekord go tłumaczy. Dobra, zostawmy to już ;)

20140525071833uid2.gif

/edit

10314683_673324179410747_140779186214330

Mają rozmach, skurwysyny. Idą jak burza :D

Opublikowano

Gola który dał zwycięstwo, a Di Maria poprowadził cały mecz. Powtarzam - to jeden z nich powinien strzelać. Zwycięstwo było i tak pewne w tym momencie meczu, więc mógłbym pod uwagę wziąć nawet Ikera. Tylko ten rekord go tłumaczy. Dobra, zostawmy to już ;)

20140525071833uid2.gif

/edit

10314683_673324179410747_140779186214330

Mają rozmach, skurwysyny. Idą jak burza :D

A niektórzy fani Barcy jaki ból dupy teraz mają xD

Opublikowano

Wielkie brawa dla Realu Madryt, za zwycięstwo i La Decimę!

Atletico również. Wielkie brawa za walkę.

Ale ten mecz mi uświadomił jakim Ronaldo jest gwiazdorem i pozerem. Gówno co pokazał w meczu, poślizgiwał się i nurkował. Zamiast dać strzelić karnego Di Marii, czy Ramosowi to zachował się jak ostatni chuj. Brawa dla Angela i Sergio. Moim zdaniem ten pierwszy jest piłkarzem meczu.

Jesteś popierdolonym i ślepym idiotą. Ronaldo jest gwiazdorem i pozerem? A Ty za to jesteś gównem krytykującym najlepszego piłkarza na świecie cały czas. Wrócił po paru kontuzjach, wytrzymał 120 minut i strzelił perfekcyjnie karnego. Każdego karnego strzela - to czemu nie miał tego strzelić? Miał dać Di Marii który jest chujowy jeśli chodzi o karne (borussia 2-0 real) albo Ramosowi? Ból Ciebie ściska, zajmij się lepiej swoją Barceloną i skończ wypisywać idiotyczne posty w tym temacie. Do kurwy nędzy, ile można się śmiać z jakichś żałosnych postów na fb? Przecież to są dzieci, a śmiejąc się z tego robicie z siebie jeszcze większą bandę idiotów i bezmózgowców.

Ramos zjebał wiele karnych i jest po prostu w tym kiepski, czemu niby do cholery Ronaldo miał oddać karnego? To on został sfaulowany i to on zawsze je wykonuje, do tego perfekcyjnie. Ronaldo nurkował? Gdzie kurwa niby? Nie widzisz, że Atletico gra bardzo agresywnie, kopią ile się da? Tam gdzie upadał, były faule. Po prostu spierdalaj.

Aa - jeszcze coś

large.png

+ pobity o 3 bramki rekord Messiego i dzięki wczorajszej bramce wyprzedził go o jedną bramkę (a przed sezonem Messi miał chyba 10 więcej w LM

Nie pozdrawiam, adiós.

/Tak, wiem 14/30dni ban.

Opublikowano

Ronaldo nurkował? Gdzie kurwa niby? Nie widzisz, że Atletico gra bardzo agresywnie, kopią ile się da? Tam gdzie upadał, były faule. Po prostu spierdalaj.

Dokładnie to zapamiętałem. W 104 minucie. Ładnie oglądasz mecz. Tak jest pozerem i gwiazdorem, jak masz z tym problem fan-boyu to się oddaj na leczenie, bo chyba tego potrzebujesz. Di Maria jest chujowy? Oglądałeś wgl. ten finał? Oglądałeś El Clasico 23.03.14?

Opublikowano

Dokładnie to zapamiętałem. W 104 minucie. Ładnie oglądasz mecz. Tak jest pozerem i gwiazdorem, jak masz z tym problem fan-boyu to się oddaj na leczenie, bo chyba tego potrzebujesz. Di Maria jest chujowy? Oglądałeś wgl. ten finał? Oglądałeś El Clasico 23.03.14?

On pisał, że karne słabo wykonuje, a nie, że ogólnie jest słaby

Opublikowano

Nie jako największa gwiazda. Jako zawodnik, który jest wyznaczony do tej roli, który jest perfekcjonistą i rzuty karne wykonuje najlepiej. Na dodatek sobie go wypracował

Zasłużyli, zasłużyli... jak napisałem wyżej to jest rola ronaldo, poza tym podwyższenie rekordu to też jest coś. Ramos jak i di Maria nie są najlepszymi wykonawcami karnych.

Popatrz na żółte kartki Atletico, chamską grę i postawiony autobus w drugiej połowie. Niemniej jednak moim zdaniem jedna czerwona powinna być dla piłkarzy Atletico, chamska gra, siłowe i celowe zatrzymywanie setek, kontr... Napisał Ray również, że di Maria źle wykonuje karne, a jest świetnym zawodnikiem. A co do Ronaldo- pozer i gwiazda? No nie można być bardziej bezczelnym. Człowiek, który jak pisałem jest perfekcjonistą, dba o każdy szczegół swojego ciała, swojej gry aby byś jak najlepszym, który myśli o sukcesach drużynowych, które wspomaga cele charytatywne, który oddaje premie dla fizjoterapeutów, który zapraszam chłopca z Polski na mecze ligi mistrzów... jest pozerem i gwiazdą? Normalny, szlachetny człowiek.

1907328_609578019138979_4394857908816053

Bez spin.

Zacznijmy od tego, te twoje wpisy- Bez spin. Skoro bez spin to po co je wrzucasz. Była 120 minuta i Ronaldo  był zmęczony. 

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Dobra, skończmy dyskutować na ten temat, bo chyba niczego nie rozumiecie. Tak jak powiedziałem, tylko ten rekord go tłumaczy

Sezon zacznie się najprawdopodobniej 17/24 Sierpnia 

Opublikowano

Dobra, skończmy dyskutować na ten temat, bo chyba niczego nie rozumiecie. Tak jak powiedziałem, tylko ten rekord go tłumaczy

Sezon zacznie się najprawdopodobniej 17/24 Sierpnia 

To ty skończ bo pleciesz głupoty ;)

Na sezon czekam z niecierpliwością, bardziej nawet na ruchy transferowe w okienku ;)

Chętnie bym widział w Realu Paula Pogbę oraz świetnego napastnika (Falcao, Suarez)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Jest 10 liga mistrzów zdobyta .

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

Podobno Real Madrid wyłoży na Suareza 110 mln.  :mellow: Na razie tą informacje podał tylko onet, nie wiem jak tam fanpage, bo nie jestem z nimi na bieżąco.

Nie wiem czemu jakikolwiek piłkarz poza Messim i Ronaldo może być wart ponad 100 mln.  o.O

Opublikowano

Podobno Real Madrid wyłoży na Suareza 110 mln.  :mellow: Na razie tą informacje podał tylko onet, nie wiem jak tam fanpage, bo nie jestem z nimi na bieżąco.

Nie wiem czemu jakikolwiek piłkarz poza Messim i Ronaldo może być wart ponad 100 mln.  o.O

Messi? Po tym sezonie może być warty co najwyżej max 100 milionów, nie więcej.

To Ronaldo i Suarez zdominowali sezon, najlepsi zawodnicy w tym sezonie ;-) Messi się do nich nie zalicza.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

To Ronaldo i Suarez zdominowali sezon, najlepsi zawodnicy w tym sezonie ;-) Messi się do nich nie zalicza.

Kolego, czy Ty czasem nie przesadzasz? Faktycznie, duża różnica. Szczególnie zdominował drugą część sezonu gdzie przy stanie 22-8 (bodajże) skończyło się na 31-28. Jedyne co zdominował Ronaldo to LM. Do reszty się nie wypowiem, bo są to totalne głupoty ;-)

52b3ed2c17eedd5536e1bc71c1e53042-554.jpg

Opublikowano

10449563_10152226204324671_2068585478_n.

Stan na 1 czerwca, CIES football observatory.

Tylko mnie nie zabij/zbanuj.

Opublikowano

10449563_10152226204324671_2068585478_n.

Stan na 1 czerwca, CIES football observatory.

Tylko mnie nie zabij/zbanuj.

Messi 200mln? Serio? ;f

Neymar więcej od Bale'a? Co to za strona

Opublikowano

Chyba podałem "CIES Football Observatory"

A przepraszam, MPCForum Users Football Observatory>CIES

Wiadomka, że Janusz z forumku o cheatach ma decydujące i kluczowe zdanie ;)

Poza tym, masz przedział i przy niższym Neymara, a wyższym Bale to walijczyk ma wyższą wartość rynkową. Panie Global Super Moderatorze Wilczek i kompania, czytanie z wykresu się kłania.

Opublikowano

Podobno Real Madrid zmierzy sięz Fiorentiną na Stadionie Narodowym w ramach presezonu 16 sierpnia. Ile w tym prawdy to sięzobaczy c:

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Chyba podałem "CIES Football Observatory"

A przepraszam, MPCForum Users Football Observatory>CIES

Wiadomka, że Janusz z forumku o cheatach ma decydujące i kluczowe zdanie ;)

Poza tym, masz przedział i przy niższym Neymara, a wyższym Bale to walijczyk ma wyższą wartość rynkową. Panie Global Super Moderatorze Wilczek i kompania, czytanie z wykresu się kłania.

No tylko powiedz mi za co Messi jest aż o tyle więcej warty od Ronaldo? No  napisz dlaczego? Chyba jakieś debile robiły tą tabele

Opublikowano

No tylko powiedz mi za co Messi jest aż o tyle więcej warty od Ronaldo? No  napisz dlaczego? Chyba jakieś debile robiły tą tabele

Marka ;-) 

Opanujcie ten ból dupy, jest droższy to jest...

Opublikowano

Marka ;-) 

Opanujcie ten ból dupy, jest droższy to jest...

Ból dupy? Nie mam bólu, bo przecież wiadomo kto wygrał i kto był najlepszy ;) Czekam tylko na ten argument dlaczego ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...