Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurwa, w zupełności nie rozumiem główkowania Realu. Jak kogoś takiego jak Casillas można posadzić na ławce... On jest wspaniały i to co robi w bramce to jest coś pięknego. Ratuje dupę w wielu sytuacjach. :mellow:

Opublikowano

@Up

No i bardzo dobrze że gra tylko w pucharach. Zanim odniósł kontuzje i grał w każdym meczu to myślisz, że też tak bronił? Grał dużo, dużo gorzej niż teraz. Wole żeby było tak jak teraz jest, bo Lopez nie jest słaby, jest dobry, więc na ligę wystarcza, a jeżeli w takim układzie Casillas ma tak bronić w pucharach, zwłaszcza w Lidze Mistrzów to jest to idealne rozwiązanie.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

@Up

No i bardzo dobrze że gra tylko w pucharach. Zanim odniósł kontuzje i grał w każdym meczu to myślisz, że też tak bronił? Grał dużo, dużo gorzej niż teraz. Wole żeby było tak jak teraz jest, bo Lopez nie jest słaby, jest dobry, więc na ligę wystarcza, a jeżeli w takim układzie Casillas ma tak bronić w pucharach, zwłaszcza w Lidze Mistrzów to jest to idealne rozwiązanie.

Moim zdaniem lepsze by było rozwiązanie takie:

Iker - Liga i Liga Mistrzów

Lopez - CdR

Opublikowano

Real 1:0 z Bayernem Monachium

<3    ;) 

<3CR7 <3 

Opublikowano

Co to się porobiło. Wilczek Global Moderatorem  xD Teraz każdy post obrażający RM karany warnem, więc uwaga  :unsure:

Dzisiaj, godz. 20:00 mecz. Real Madrid - Ossasuna. 

Stawiam 4-0 

Opublikowano

Co to się porobiło. Wilczek Global Moderatorem  xD Teraz każdy post obrażający RM karany warnem, więc uwaga  :unsure:

Stawiam 4-0 

Także uważaj XDD

3;0 obstawiam

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Stawiam 4-0 

Nie dlaczego ;p

btw. mam pytanie, tylko powtórkę transmitują o 20:25?

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Tak jak mówiłem: 4-0. Dani Carvajal swojego gola zadedykował Tito Vilanovie.

#RESPECT

Opublikowano

Bardzo dobry mecz w wykonaniu Królewskich, bez większego nakładu sił.

Jedynie kontrowersyjne było podanie di Marii do Ronaldo (gdzie był minimalny spalony) aczkolwiek sędzia mógł tego nie odgwizdać, bo się cofał z piłką do tyłu ;_;

Przepiękne braki Cristiano, obie- dobra gra Ramosa w defensywie i ofensywie, Carvajal zagrał w nietypowej dla siebie roli skrzydłowego, czy też pomocnika i bramka :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Kurwa, w zupełności nie rozumiem główkowania Realu. Jak kogoś takiego jak Casillas można posadzić na ławce... On jest wspaniały i to co robi w bramce to jest coś pięknego. Ratuje dupę w wielu sytuacjach. :mellow:

Bo jest kretem, temu. xD

Które interwencje to były takie parady ostatnio? Zdecydowanie wolę Lópeza i spokój przy stałych fragmentach.

Cristiano podwójne golazo, czekam na powtórkę z Bayernem.

Opublikowano

Dziej rewanż na SB ,ile obstawiacie ?

Ja 2:1 dla Realu (Ronaldo ,Robben ,Di Maria)

Na Stamford Bridge gra jutro Chelsea. Dzisiaj jest rewanż na Allianz Arena, aż tak nie ogarnąłeś? :D

Opublikowano

Na Stamford Bridge gra jutro Chelsea. Dzisiaj jest rewanż na Allianz Arena, aż tak nie ogarnąłeś? :D

Fucktycznie rewanż na Alianz ,sorry mój błąd (wstyd jak ch*j).

SB - Santiago Bernabeu 

giphy.gif ­

Opublikowano

3:0 do przerwy

Z taką grą wygramy ligę mistrzów !

Ale nie popadajmy w hurraoptymizm ... co ja mówię ! Hala Madrid ! Vamos Ramos !

giphy.gif ­

Opublikowano

Nie chcę mi się szukać, ale ktoś ostatnio pisał o ewidentnym wpierdolu który miał otrzymać Real. k, den

Opublikowano

Nie chcę mi się szukać, ale ktoś ostatnio pisał o ewidentnym wpierdolu który miał otrzymać Real. k, den

Ja od kolegi słyszałem, że w pierwszym już dostaną wpierdziel, było 1:0. Po tamtym meczu powiedział, że u siebie to rozwalą ich 3:0, a tu 0:4 XDD

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...