Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Toni Kroos jest wart co najmniej 2 razy większej ceny niż za jaką real go kupił WIELKI + jest to znakomity piłkarze. Jestem tylko ciekawe jak się spisze James ... moim zdaniem nie jest on sprawdzony. Może i w lidze miał dobry sezon, ale nie taki dobry jak Bale w Tottenhamie. Oby się nie okazało że te 80-85 mln. zostało wyrzucone w błoto :/ 

PS: pisze fan barcelony :P

Wszyscy się ograniczacie do BBVA i BPL ew. Ligue 1?

W Porto też miażdżył, przez co Monaco go kupiło za 40mln.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chciałbym jeszcze przytoczyć tutaj taki tekst:

Real Madryt tylko zaciera ręce, bo w umowie z Rodriguezem zawarł klauzulę o prawach do wizerunku. Oznacza to, że Kolumbijczyk będzie musiał oddać swojemu pracodawcy aż 50 procent zarobionych na reklamie pieniędzy. A dodając do tego sprzedaż koszulek z nazwiskiem piłkarza (50 tysięcy w pierwszy dzień) można stwierdzić, że Królewscy dokopali się do żyły złota. Kolejnej…

Niech zarobi rocznie na wizerunku 30 milionów to 15 mln euro dla Realu.

1 dzień koszulek= 4 mln euro

i tak się spłaca nasz James :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Do tego jak wygrają LM to dopłacają 5mln,a jak James zdobędzie ZP to również dopłacają 5mln. <- Raczej nie możliwe :P

Opublikowano

Do tego jak wygrają LM to dopłacają 5mln,a jak James zdobędzie ZP to również dopłacają 5mln. <- Raczej nie możliwe :P

Co tam dla nich 5mln

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Co tam dla nich 5mln

Za pewne nic. =D Tak tylko napisałem, ktoś mógł nie wiedzieć. ;-)

Opublikowano
Jak poinformowała agencja "Euromericas" od chwili, w której Rodriguez złożył podpis pod kontraktem z Realem, na całym świecie sprzedano już 345 tysięcy oficjalnych koszulek z jego numerem i nazwiskiem. Jako, że jeden trykot kosztuje 97 euro, to można łatwo policzyć, że zarobiono już na tym interesie nieco ponad 33 miliony!

Oczywiście, do kasy Królewskich wędruje jedynie około 20 procent ze sprzedaży każdej koszulki. Reszta to rzecz jasna zarobek producenta strojów, czyli w tym przypadku firmy Adidas.

Jak więc widać, transfer Rodrigueza zaczął się spłacać bardzo szybko, a przecież od jego przybycia do Madrytu minęło zaledwie kilka dni. 

Raczej możliwe.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

W erze dominacji Ronaldo i Messiego -> nie możliwe.

Ronaldo ma 29 lat, Messi 27 lat. James dopiero 23, więc możliwe ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Ronaldo ma 29 lat, Messi 27 lat. James dopiero 23, więc możliwe ;)

Racja, ale po ich odejściu w walce będą też Neymar i Bale.  :P

Opublikowano

Racja, ale po ich odejściu w walce będą też Neymar i Bale.  :P

Tak jak teraz jest CR, Messi, Ibra, Ribery i dużo świetnych grajków.

Neymar na razie w klubie nic nie pokazuje na złotą piłkę :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Tak jak teraz jest CR, Messi, Ibra, Ribery i dużo świetnych grajków.

Neymar na razie w klubie nic nie pokazuje na złotą piłkę :P

Przeszedł z dość słabej ligi do najlepszej na świecie. To co chłop gra w reprezentacji to jest bajka, a i trochę też pojebane, bo w wieku 22 lat ma na głowie całą drużynę. Pierwszy sezon w jego wykonaniu wyszedł dość znośnie i pod koniec sezonu 13/14 tylko u niego było widać wolę walki. Jeżeli nie skończy tak jak jego poprzednicy: Ronaldinho, Ronaldo to on Munir, Dongu i Halilović są przyszłością FCB.

Ibra jest znakomity, a jego gole robią wrażenie, ale... ;// Obecnie na poziomie Messiego i CR7 nie ma nikogo. Jedynie Suarez z Bale coś tam się ocierają.

Opublikowano

Klasa bramka Bale'a, Real 1:0 Inter :P

Jak na razie xD

###################################

1:1, rzut karny, zupełne rezerwy w drugiej połowie ;_;

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Balazo.

Illara dno, jak jeszcze do niedawna starałem się go bronić, to miarka się przegięła. Ileż można partaczyć wszystko, grać tak słabo.

Isco słabiutko, parę sztuczek mu wyszło, podryblował ale nic z tego. Może byłoby lepiej gdyby Bale został w 2 połowie, ale to tylko mecz towarzyski.

btw. Widać, że Stany xD Real ma 1pkt a Inter 2 bo wygrał karne, co to jest? xD

Opublikowano

Przecież Falcao powiedział,że nigdy nie przejdzie do Realu Madryt.....

Gdzie? Kiedy? Jak? xD

Falcao chce przejść do Realu, jakby dostał ofertę na pewno by ją akceptował. Aktualnie raczej niestety nie ma dla niego miejsca, chyba, że oprócz Angela z klubem pożegnałby się również Khedira.

Opublikowano

Nie ma miejsca, lecz tez była możliwość wypożyczenia (12,5mln) z możliwością wykupu po sezonie (30mln?)

Falcao by chciał grać w Realu Madryt, nigdzie nie mówił, że nigdy tam nie zagra. Przyjaciele z CR7, mieszkają obok siebie, wspólnego agenta mają na dodatek James Rodriguez przyszedł. Moim zdaniem nie jest potrzebny, lecz to i tak Florek widać decyduje o transferach :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Jestem pewny że Falcao to nie ten.Falcao z Atletico

Chłop ma już 28 lat wraca po długiej kontuzji

Jak dla mnie jego poziom jest podobny do Torresa (jasnowidz)

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

A ja mam nadzieję, że nie. Świetny piłkarz, szkoda żeby się zmarnował. ;-)

Opublikowano

Hahha, teraz dowaliłeś. Wiek się liczy? On ma tylko 28 lat, CR7 ma 29 lat. RvN przyszedł do Madrytu w wieku 30 lat. 

Radamel to jest perfekcjonista, więc może grać jeszcze długie lata, po kontuzji dojdzie do siebie ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Szkoda mi Ikera. Prawdziwa legenda, ale już się wypalił. :/ Chyba nie oglądał Neuera na MŚ. Pokazywał jak się gra na przedpolu. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...