Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AHAHHAHAHAHA JESZCZE NIEDAWNO PISAŁEŚ "PUTA MADRID" ahahahahahahaha CO ZA JEŁOP.

"VISCA EL REAL HALA BARCELONA" TRZYMAJ MNIE KACPEROVSKY HAHAHAHA.

Sory, musiałem, naprawdę.

Skoro nie mam bana za jakieś multi, to skończ, bo jesteś

a) żałośny

B) nie śmieszny.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skoro nie mam bana za jakieś multi, to skończ, bo jesteś

a) żałośny

B) nie śmieszny.

Masz kilkanaście, tym bardziej, że na każdym koncie ustawiasz podobny avatar, to samo imię i ta sama datę urodzenia i udzielasz się w tych samych działach, a na dodatek używasz tych samych "określeń".

Ja rozumiem, że można być słabym w kłamaniu, ale, że aż tak?

Brawo Illara - widać, że pasuje mu bardziej pozycja cofniętego pomocnika i powinien on grać częściej ZAMIAST Xabiego w meczach z słabszymi drużynami niż obok niego. Casemiro wszedł i nie zawiódł, zasługuje na więcej szans. Diego Llorente zagrał poprawnie, Coentrao świetnie - nie warto z niego zrezygnować! Benzema średnio, z jednej strony miał 7 podań kluczowych i 2 asysty, z drugiej te setki... Bale dobrze, ogółem brawa należą się dla całego zespołu, zrobili to co musieli bez większego wysiłku.

Opublikowano

Borussia Dortmund rozwaliła Real 2:0

następnie zniszczyła Bayern Monachium 3:0

Szkoda że to Real awansował dalej a nie Borussia :(

Mecz Bayern vs Real zapowiada się ciekawie

DISS: Endymion vs Nakou

KLIKNI

Opublikowano

Borussia Dortmund rozwaliła Real 2:0

następnie zniszczyła Bayern Monachium 3:0

Szkoda że to Real awansował dalej a nie Borussia :(

Mecz Bayern vs Real zapowiada się ciekawie

A Real rozwalił Borussie 3:0. Dziękuje, dobranoc. 

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

A Real rozwalił Borussie 3:0. Dziękuje, dobranoc. 

x2 ! :]

Myśle ze Real w środę "zniszczy" Barcelonę :)

Z CR7 czy bez , są najlepsi :D

Nie powiem.. Atletico gra wyśmienicie ,wiec z nimi może być ciężko później :D

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Ciesze się, że transmisja na TVP1, ponieważ nie każdy ma dostęp do canal+ ;/

Real to wygra ;P

1:0

Strzeli Isco

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Świetna gra Realu, szkoda niektórych niewykorzystanych sytuacji, Isco, Bale według mnie zawodnikami meczu, reszta zespołu również zasługuje na pochwały. 

Campeones Campones OE OE OE!

To świętowanie na Cibeles, jaka atmosfera- masakra :D 

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Coentrao rozpierdalał dzisiaj, musi zostać w Madrycie. Bale fantastico, Isco wpasował się, reszta gut. Alonso również świetne spotkanie.

Opublikowano

REAL MADRYT CHCE KUPIĆ POLAKA Z LECHU

CHYBA DO NOSZENIA WODY LUB PODAWANIU PIŁEK :)

"Ale numer! Dzisiejsza angielska gazeta „Daily Star” donosi, że piłkarz Lecha Poznań Karol Linetty może przejść do Realu Madryt! Mało tego, pomocnikiem interesują się też takie kluby jak Manchester United i Tottenham, które muszą jak najszybciej wzmocnić swój skład

Tylko czy Linetty aby na pewno będzie takim wzmocnieniem? Przecież w tym sezonie rozegrał w barwach Lecha co prawda 21 spotkań, ale kompletnie niczym się nie wyróżnił i zdobył tylko jednego gola. Był średnim piłkarzem niezłego klubu w beznadziejnej lidze.

Oferta z Realu dla takiego chłopaka raczej może nam się kojarzyć ze sklepem, który szuka np. magazyniera. Ale nie tym razem, tutaj naprawdę chodzi o klub z Madrytu, co więcej – dziennikarz „Daily Star” (nie wiemy, co wcześniej brał) pisze o Linettym, że to cudowne dziecko polskiego futbolu, warte 4 miliony funtów (!), będące już teraz drugim Luką Modriciem.

Chris McKenna, bo tak nazywa się ów dziennikarz, mający jak widać talent do dzieł z pogranicza science fiction, przekonuje w swoim tekście, że Linetty jest obserwowany przez skautów z całej Europy, a bardzo poważnie zainteresowani są też wysłannicy Tottenhamu i Manchesteru United. Cóż, pan McKenna najwidoczniej nie zdaje sobie sprawy, że nawet do składu United z tego sezonu Linetty pasowałby tak jak drugoligowiec z Radomiaka Radomsko do reprezentacji Polski."

Opublikowano

REAL MADRYT CHCE KUPIĆ POLAKA Z LECHU

CHYBA DO NOSZENIA WODY LUB PODAWANIU PIŁEK :)

"Ale numer! Dzisiejsza angielska gazeta „Daily Star” donosi, że piłkarz Lecha Poznań Karol Linetty może przejść do Realu Madryt! Mało tego, pomocnikiem interesują się też takie kluby jak Manchester United i Tottenham, które muszą jak najszybciej wzmocnić swój skład

Tylko czy Linetty aby na pewno będzie takim wzmocnieniem? Przecież w tym sezonie rozegrał w barwach Lecha co prawda 21 spotkań, ale kompletnie niczym się nie wyróżnił i zdobył tylko jednego gola. Był średnim piłkarzem niezłego klubu w beznadziejnej lidze.

Oferta z Realu dla takiego chłopaka raczej może nam się kojarzyć ze sklepem, który szuka np. magazyniera. Ale nie tym razem, tutaj naprawdę chodzi o klub z Madrytu, co więcej – dziennikarz „Daily Star” (nie wiemy, co wcześniej brał) pisze o Linettym, że to cudowne dziecko polskiego futbolu, warte 4 miliony funtów (!), będące już teraz drugim Luką Modriciem.

Chris McKenna, bo tak nazywa się ów dziennikarz, mający jak widać talent do dzieł z pogranicza science fiction, przekonuje w swoim tekście, że Linetty jest obserwowany przez skautów z całej Europy, a bardzo poważnie zainteresowani są też wysłannicy Tottenhamu i Manchesteru United. Cóż, pan McKenna najwidoczniej nie zdaje sobie sprawy, że nawet do składu United z tego sezonu Linetty pasowałby tak jak drugoligowiec z Radomiaka Radomsko do reprezentacji Polski."

Ty to na Onecie wyczytałeś ?xD

Chłopak ma talent ,ale nie na miarę Realu Madryt (na razie nie).

Ale widzę ,że inne strony też nie grzeszą 

http://www.rmcf.pl/article/3488/coentrao_zaoferowany_interowi/comments/1?PHPSESSID=uru8un1cdtk40ct99sblkvv4v5

On nie może grać w Interze!

giphy.gif ­

Opublikowano

Wszyscy mogą spokojnie spać, bo jutro zagra na 100% Cristiano Ronaldo oraz Gareth Bale, co ważne na konferencji prasowej Carlo Ancelotti dodał, że w pierwszym składzie wystąpi Fabio Coentrao!

Vamos los blancos!

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...