Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co z tego,ze przeszli jak ich gra byla bardzo kiepska.

No, ale dla realu ważne, że przeszli... Zobaczą w półfinale : D

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Bayern czy atletico. Jeszcze nie wiadomo czy oni w półfinale będą. Chociaż o ile Atletico będzie miało problemy tak dla Mu trzeba póki co uszanować xD

1393461645-U349224.png

Opublikowano

No, ale dla realu ważne, że przeszli... Zobaczą w półfinale : D

Martw się lepiej swoją FCB i jutrzejszym meczem z Atletico. Pozdrawiam.

Opublikowano

0:0! Oby Atleti przeszło! A potem utarło ryja bogaczom - Chelsea, Bayernowi i Realowi.

Opublikowano

I na chuj ta frustracja? Przegrają to przegrają, każdy wie jak gra Atletico. Niby piłka hiszpańska, a grają jak grają. Wyjazd na najwyższego i wracać do autobusu.

Opublikowano

I niech mi ktoś powie, że RM potrafi funkcjonować bez CR7  <_<

A mecz z Sociedad? Po prostu trafili na gorszy meczu z grającą wyśmienicie Borussią.

Tak jak pisałem tydzień temu... Real ledwo co. Bayern czy Atletico ich rozniesie

Tak, pierwszy mecz 3:0... drugi 2:0 z błędów i braków... to od razu są przegrani ;-) Gościu... 

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Tak jak pisałem tydzień temu... Real ledwo co. Bayern czy Atletico ich rozniesie

Ya, tak jak Bayern miał roznieść United na OT i Atletico Osasunę. Daj spokój.

0:0! Oby Atleti przeszło! A potem utarło ryja bogaczom - Chelsea, Bayernowi i Realowi.

Czyli już nie Blaugrana? Oj.

Opublikowano

Ya, tak jak Bayern miał roznieść United na OT i Atletico Osasunę. Daj spokój.

Czyli już nie Blaugrana? Oj.

Po prostu chcę przerwania hegemonii pieniądza w futbolu. BO jak wygląda Atletico i Borussia przy PSG, Chelsea, Realu czy Bayernie?

Opublikowano

Po prostu chcę przerwania hegemonii pieniądza w futbolu. BO jak wygląda Atletico i Borussia przy PSG, Chelsea, Realu czy Bayernie?

Borussia jest 11 najbogatszym klubem na świecie. Przerwania hegemonii pieniędzy nie będzie, tym bardziej, że coraz bardziej wchodzą szejki i pewnie niedługo ujrzymy kolejny zespół typu As Monaco, który jeszcze w zeszłym sezonie grał w Ligue 2, a w kolejnym wystąpi w Lidze Mistrzów.

Opublikowano

Pieniądz rządzi światem. Piłka nożna to potężny biznes i najbogatsi coraz śmielej będą wydawać hajsy

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Pieniądz rządzi światem. Piłka nożna to potężny biznes i najbogatsi coraz śmielej będą wydawać hajsy

Tak, ale to jest chore żeby wydawać po 150mln euro w jednym okienku transferowym, czy 300 w 3 okienkach. Sztuką jest zrobić coś z niczego. Tak jak to zrobił Klopp, tak jak to robi Simeone. Bo jak się ma jedenastka Kloppa 'kupiona' za jakieś 60-70 mln( w przeciągu 4-5 sezonów) do jedenastki City, Realu czy Chelsea?!

Opublikowano

@Up

To temat o Realu ;x

@Top

W półfinale chcę, aby Real zagrał z Chelsea. Mou wróciłby na Bernabeu chociaż na chwile :D

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Oficjalna strona Realu Madryt wystosowała komunikat medyczny na temat stanu zdrowia gwiazdy Królewskich: „Testy medyczne przeprowadzone na Cristiano Ronaldo wykazały, że piłkarz ma kontuzję mięśnia dwugłowego lewego uda. Przerwa zależna od rozwoju urazu”

Eh...

W środe bez CRa na 100% raczej ;/

Opublikowano

W środę i zapewne w pierwszy meczu półfinałowym też nie zagra.

Musimy sobie poradzić ;-) 

Spokojnie, my mamy Mascherano i Alvesa. 

Mała ciekawostka : Ten kto wyeliminował Barcelonę wygrywał LM. Sprawdziło się to w 2008.2010,2012,2013. Ciekawe... Atletico jest w nie złej formie obecnie, więc kto wie.

Opublikowano

Spokojnie, my mamy Mascherano i Alvesa. 

Mała ciekawostka : Ten kto wyeliminował Barcelonę wygrywał LM. Sprawdziło się to w 2008.2010,2012,2013. Ciekawe... Atletico jest w nie złej formie obecnie, więc kto wie.

Niezłej? Atletico gra kapitanie bez wątpienia to obecnie najlepsza drużyna w tym momencie,każdy był pewien,że nie wytrzymają kondycyjnie,a tu proszę.

Szczerze to kibicuję Atleti,żeby wygrało Ligę Mistrzów w tym sezonie,bo to co zrobił Simeone to jest po prostu coś niesamowitego.

Pokazał wszystkim,że bez $$$$ też można coś ugrać :)

@Topic

W środę zapowiada nam się bardzo ciekawy mecz i każda z tych drużyna będzie chciała za wszelką cenę wygrać i "ogarnąć się" po ostatniej porażce.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Real Madrid - Bayern Monachium

Pierwszy mecz gromy u siebie więc lipa ;/ Nasi zawodnicy muszą sięzmotywować na ten dwumecz.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Nie wiem czego się boicie. Bayern są pizdami. Guardiola chce im wpoić jak się gra po hiszpańsku, ale mu się to nie uda. Takie rzeczy trzeba wpajać na samym początku, kiedy piłkarze są w szkółkach. Obstawiam łatwe zwycięstwo u siebie 2-0, a na Alianz Arena 1-0 dla Bayernu.

Finał : Real - Atletico i w finale 2-1 ( Atletico strzela w dogrywce )

Dlaczego sądzę, że Atletico wygra? Bo najbardziej zasłużyli w tym sezonie. Grają ładnie pokonują takie potęgi jak RM i FCB. Wydaje mi się, że La Liga też wygrają. Z tak grającą Barceloną, to wygrała by nawet Jagiellonia. Gratulacje dla Diego, pokazał, że bez $$$ da się wygrać. 

Co do CdR. Wierzę z całego serca w Barcelonę i Pique ma wrócić, więc Marscherano wypierdala, ale martwię się o dyspozycję Alvesa. Pod nie obecność CR7Bale będzie grał na lewym skrzydle. On go tam zgwałci szybkością. Na szczęście będzie 2 wysokich w polu ( Bartra i Pique, więc o środek pola się nie boję :)

Mam trochę niedosyt po tym sezonie. Spodziewałem się czegoś więcej, np.: Czegoś takiego co było w Lidze Polskiej jakieś 3 lata temu, kiedy ostatni mecz rozstrzygnął sprawę mistrzostwa ( różnica bramek, bodajże ). Jak się nie mylę wygrał Śląsk Wrocław. 

( Tak wiem, temat o RM )

GG Atletico. Visca el Real, Hala Barcelona

Opublikowano

Nie wiem czego się boicie. Bayern są pizdami. Guardiola chce im wpoić jak się gra po hiszpańsku, ale mu się to nie uda. Takie rzeczy trzeba wpajać na samym początku, kiedy piłkarze są w szkółkach. Obstawiam łatwe zwycięstwo u siebie 2-0, a na Alianz Arena 1-0 dla Bayernu.

Dlaczego sądzę, że Atletico wygra? Bo najbardziej zasłużyli w tym sezonie. Grają ładnie pokonują takie potęgi jak RM i FCB. Wydaje mi się, że La Liga też wygrają. Z tak grającą Barceloną, to wygrała by nawet Jagiellonia. Gratulacje dla Diego, pokazał, że bez $$$ da się wygrać. 

Co do CdR. Wierzę z całego serca w Barcelonę i Pique ma wrócić, więc Marscherano wypierdala, ale martwię się o dyspozycję Alvesa. Pod nie obecność CR7Bale będzie grał na lewym skrzydle. On go tam zgwałci szybkością. Na szczęście będzie 2 wysokich w polu ( Bartra i Pique, więc o środek pola się nie boję :)

Mam trochę niedosyt po tym sezonie. Spodziewałem się czegoś więcej, np.: Czegoś takiego co było w Lidze Polskiej jakieś 3 lata temu, kiedy ostatni mecz rozstrzygnął sprawę mistrzostwa ( różnica bramek, bodajże ). Jak się nie mylę wygrał Śląsk Wrocław. 

( Tak wiem, temat o RM )

Hmm, doczepię się tylko do jednego zdania:

Pokonują potęgi jak RM- może na początku jesieni, kiedy to Real nie był 'potęgą' formy.

A reszta meczu to w lidze remis 2:2, w pucharze króla zwycięstwa realu 3:0 i 2:0, więc ;) 

Co do bartry, jakieś przeciążenie mięśnia, nie wiadomo ile potrwa jego nieobecność :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Może i macie racje,że z Bayernem wygra :)

No i tak jak pisał Mercedess z jednej strony Atletico zasłużyło sobie na wygraną całej ligi mistrzów ale z drugiej strony wole aby wygrał Real :)

Szkoda,że Ronaldo nie gra w 1 meczu i obawiam się o niego ale o rewanż jestem spokojny.

sygnaturkabyme24.png
Opublikowano

( Tak wiem, temat o RM )

AHAHHAHAHAHA JESZCZE NIEDAWNO PISAŁEŚ "PUTA MADRID" ahahahahahahaha CO ZA JEŁOP.

"VISCA EL REAL HALA BARCELONA" TRZYMAJ MNIE KACPEROVSKY HAHAHAHA.

Sory, musiałem, naprawdę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...