Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie będzie to na pewno łatwe spotkanie dla zawodników Realu. Barca przegrała tam 3-1 a Real Sociedad w tym sezonie gra bardzo dobrze. Chociaż ostatnio zremisowali z Osasuną i przegrali z Almerią. Nie można stracić punktów - inaczej adios ligo.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma co pierdzielić głupot - Dortmund w osłabieniu nie radzi sobie w ogóle.

Gol Bale nawet nawet, ale Isco taka szmacianka ;>

Szmacianka? To wszystko było bardzo dobrze przemyślane, luki w obronie, źle ustawiony bramkarz, padający deszcz (szybki poślizg piłki), techniczny strzał, w sam róg- ISCO

Co do najbliższego meczu, będzie ciężko, wszystko zależy od gry obu zespołów :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Coś mi się wydaję, że Gareth będzie bohaterem końca sezonu. Lubię patrzeć na jego grę. To jest kolejny dowód, że proste zwody są najlepszym dribblingiem. 

Udowodnił to wczoraj Javier Pastore, no i ta bramka Messiego w meczu z Athletic Bilbao  <3 Ronaldo to też świetny piłkarz, darzę go szacunkiem, ale... Za bardzo chce kombionować i się popisać. Trochę jak Neymar. Wykonują galaktyczne kombinacje, przejdą tych 2-3, ale już 4-5 zabierze piłkę. Oczywiście są sytuacje, w których im się udaje i wygląda to niesamowicie  :O

PS. Wie ktoś jak pisać hiszpańskie znaki?

Opublikowano

Nie ma co pierdzielić głupot - Dortmund w osłabieniu nie radzi sobie w ogóle.

Gol Bale nawet nawet, ale Isco taka szmacianka ;>

Ty tylko oglądasz mecze transmitowane na TVP1?

@Topic

Wydaje mnie się,że Real zremisuje 1:1 z Sociedadem.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Ronaldo nie zagra w Sociedad, a kibice na FP realu jak zwykle pesymistycznie ( Nie gra CR7 - Lose )

Opublikowano

Ronaldo nie zagra w Sociedad, a kibice na FP realu jak zwykle pesymistycznie ( Nie gra CR7 - Lose )

Chciałeś powiedzieć jacyś sezonowcy, zespół nie składa się tylko z CR7, nie możemy opierać na nim wszystkich meczów? 

Mam nadzieję,że wyciągną tam chociaż 2:0 ,bo już dosyć tych ,,wpadek".

Niestety już margines błędów wyczerpany ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Real Sociedad 0 - 4 Real Madrid

Fajny mecz, chociaż na początku nie wyglądało tak kolorowo. Potem gracze Realu Madrid ogarnęli się :D Szkoda Benzemy bo zajebiscie grał ;x

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Dzisiaj gramy z Borussią Dortmund. Wszystko zależy od Realu czy będzie ciężko, gramy na ich terenie z powrotem Lewandowskiego ;p

Obstawiam 2:0 

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Obrona - wtf? Illaramendi - 38mln? Casillas do pierwszego składu za Lopeza, jest w świetnej formie, czemu broni drewniak Lopez skoro Iker popisuje się takimi "wyskokami"!

Opublikowano

hahaha... Boże... real z czym do ludzi.. Przegrywać 2:0 z TAKĄ Borussią?! Z Kirchem i Joijciem, którzy zagrali może 2 mecze w tym sezonie od 1 minuty. Z drewnem Friedrichem na obronie?! i 2:0...

Nawet jak się skończy na 2:2 albo coś takiego, to i tak nie zmienia faktu, że Real jest cienki jak barszcz

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

hahaha... Boże... real z czym do ludzi.. Przegrywać 2:0 z TAKĄ Borussią?! Z Kirchem i Joijciem, którzy zagrali może 2 mecze w tym sezonie od 1 minuty. Z drewnem Friedrichem na obronie?! i 2:0...

Nawet jak się skończy na 2:2 albo coś takiego, to i tak nie zmienia faktu, że Real jest cienki jak barszcz

Ale oczywiście taka "Barca" jest najlepsza i wygra wszystko xD

Spokojnie jest 2 połowa może jeszcze coś zrobią. Liczę na to, że Illara nie wejdzie na 2 poł...

ab1aut.jpg

Opublikowano

Ale oczywiście taka "Barca" jest najlepsza i wygra wszystko xD

Gdzie ja tu kolego pisałem coś o Barcelonie? Ogarnij się. Mówię o meczu Borussia vs Real i o niczym innym. To, że Ty nie widzisz, że straszliwie osłabiona Borussia wygrywa z Realem, no to już nie mój problem.

Opublikowano

Beka xD Jeszcze bvb przejdzie dalej xD Na ten mecz na odstrzał idzie już Illara i Pepe (znowu  ;_;  )

Grają jak by im sięnie chciało biegać.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Cienki - oceniłeś po 45 minutach spotkania. k.

Poczekajmy na koniec meczu.

Opublikowano

I niech mi ktoś powie, że RM potrafi funkcjonować bez CR7  <_<

Opublikowano

Borussia nie ma szans.. jeżeli Real nie wygra tego dwumeczu co najmniej różnicą 2-3 bramek to jest po prostu słaby..  bo jak Borussia ze składem : Weidenfeller - Grosskreutz - Hummels - Sokratis - Durm  - Sahin - Kehl - Aubameyang - Mkhitarian - Reus - Schieber  ma być dla nich równorzędnym partnerem ?

Gdyby nie te kontuzje... Weidenfeller - Piszczek - Subotić - Hummels - Schmelzer - Gundogan - Bender - Kuba - Mkhitarian - Reus - Lewy

Tak jak pisałem tydzień temu... Real ledwo co. Bayern czy Atletico ich rozniesie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...