Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
http://www.lasexta.com/programas/jugones/chiringuito/neymar-esta-fuera-juego_2014032400011.html
Klatka po klatce , brak spalonego Neymara oraz brak karnego na Ronaldo. Prosto z rm.pl , dalej zwalajcie na sędziów.

Nie chce mi się z Tobą dyskutować, bo po dwóch latach (?) dalej nie nauczyłeś się jak stawiać poprawnie znaki interpunkcyjne.

2014.03.26, godz. 22:00

Sevilla FC - Real Madryt

Mecz musi wygrać Real, tak samo jak wszystkie inne do końca czasu. Limit potknięć się wyczerpał, Barcelona jest punkt za w tabeli a Atletico ma tyle samo, nie zapominając, że obydwa kluby mają trudniejszy terminarz niż Królewscy.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Szukasz spin to szukaj.. Masz jeszcze jeden link 

http://fangol.pl/view/45173/neymar-byl-na-spalonym

Masz w tym linku co do cm wyliczone, tak dokładnie ; ) 

Nie chce mi się z Tobą dyskutować, bo po dwóch latach (?) dalej nie nauczyłeś się jak stawiać poprawnie znaki interpunkcyjne.

Sevilla FC - Real Madryt

Mecz musi wygrać Real, tak samo jak wszystkie inne do końca czasu. Limit potknięć się wyczerpał, Barcelona jest punkt za w tabeli a Atletico ma tyle samo, nie zapominając, że obydwa kluby mają trudniejszy terminarz niż Królewscy.

No po co dyskutować, na temat gdzie nie masz argumentów :D ? Wielki błąd stawiać "," po spacji, przepraszam o moderatorze.

Opublikowano
Howard Webb:

"Karny na Neymarze? Absolutnie nie. Neymar zahaczył o murawę i potknął się. O rzucie karnym nie ma mowy, wielki błąd pana Mallenco, który wyrzucił stopera Realu za nic.
O karnym na Inieście można dyskutować. Był tam co prawda kontakt, ale ja bym czegoś takiego nie gwizdał. Nie w takim meczu. Widowisko było płynne w pierwszej połowie, w drugiej wtrącił się pan Mallenco i mecz stracił swoje walory.
Widowisko zrobiło się nerwowe i brzydkie. Realowi Madryt nie należał się także rzut karny po faulu na Cristiano. Ale sytuacją, w której bez namysłu można było odgwizdać karnego, był faul na Bale'u. Szkoda, że tak to się skończyło. Liczyliśmy na wielki mecz lecz było to tylko 45 minut".
Opublikowano

Sprawiedliwy to byłby remis w tym meczu i tyle. Nie ma co rozpaczać Real nadal jest liderem i oby pozostał do końca.

Opublikowano

Sevilla FC - Real Madryt

http://www.youtube.com/watch?v=0rriAphQ1sE

0:32, nie mam pytań.

5:23 po polsku.

Opublikowano

Sprawiedliwy to byłby remis w tym meczu i tyle. Nie ma co rozpaczać Real nadal jest liderem i oby pozostał do końca.

Niestety Real nie jest liderem, wyprzedza ich atletico Madryt ze względu na bezpośrednie mecze między tymi drużynami.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Znowu te głupie filmiki dodajesz które oglądają tylko upośledzeni umysłowo? (o drugim mówię)

Nie, nawet tego nie otwieram.

Opublikowano

Nie wiem czy u Was tez tak się mówi ale w moim gronie (szkoła, wioska, miasta, bloki, mosty, obory) mówi się hasło ''JEBAĆ REAL''  to hasło jest wszędzie w szkole na każdej ławce markerem jest taki duży napis :D graffiti na scianach no poprostu wszedzie.

Ja tam jesteś dla Realu neutralny ale bardziej wole Barce chociaż mój ulubiony klub to oczywiscie Chelsea

Obstawiam że w meczu Real - Sevilla bedzie remis 1:1 bo Sevilla ostatnio gra bardzo dobrze i moim zdaniem jest to czwarty najsilniejszy klub w lidze hiszpanskiej po dominatorach.

Opublikowano

Sevilla ostatnio wygrała pięć meczów z rzędu,a zawodnicy z Realu na bank będą zmęczeni po El Clasico,więc kto wie może Andaluzyjczycy sprawią niespodziankę (grają u siebie) :]

805491408806070489277.png

Opublikowano

Nie wiem czy u Was tez tak się mówi ale w moim gronie (szkoła, wioska, miasta, bloki, mosty, obory) mówi się hasło ''JEBAĆ REAL''  to hasło jest wszędzie w szkole na każdej ławce markerem jest taki duży napis :D graffiti na scianach no poprostu wszedzie.

Nope, u mnie są same hasła "JEBAĆ CHELSEA". Tak wyszło.

Co do dzisiejszego meczu, to powinniśmy wygrać.

Skład:

Real Madryt: Diego López; Daniel Carvajal, Pepe, Raphaël Varane; Marcelo; Luka Modrić, Xabi Alonso, Asier Illarramendi; Gareth Bale, Karim Benzema i Cristiano Ronaldo.

Ławka rezerwowych: Iker Casillas, Fábio Coentrão, Casemiro, Nacho Fernández, Álvaro Morata, Isco, Lucas Vázquez.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Ja tam jesteś dla Realu neutralny ale bardziej wole Barce chociaż mój ulubiony klub to oczywiscie Chelsea

Obstawiam że w meczu Real - Sevilla bedzie remis 1:1 bo Sevilla ostatnio gra bardzo dobrze i moim zdaniem jest to czwarty najsilniejszy klub w lidze hiszpanskiej po dominatorach.

Jebie nas to, poważnie.

Do przerwy 1-1.

Opublikowano

Sevilla ostatnio wygrała pięć meczów z rzędu,a zawodnicy z Realu na bank będą zmęczeni po El Clasico,więc kto wie może Andaluzyjczycy sprawią niespodziankę (grają u siebie) :]

No i sprawili... 2:1. Tragedia w wykonaniu Realu. Jakoś mało wiele gra się kleiła w 1 połówce, ale w drugiej to już totalna tragedia. Fatalny mecz Bale'a (chyba najgorszy jak narazie)

Jeszcze mecz Barca - Atletico, więc któraś z drużyn pogubi punkty.

Ale, cóż żyję się dalej.  iHM!

ab1aut.jpg

Opublikowano

Nadal w tabeli nad Barceloną.

Już nie :)

Howard Webb:

"Karny na Neymarze? Absolutnie nie. Neymar zahaczył o murawę i potknął się. O rzucie karnym nie ma mowy, wielki błąd pana Mallenco, który wyrzucił stopera Realu za nic.

O karnym na Inieście można dyskutować. Był tam co prawda kontakt, ale ja bym czegoś takiego nie gwizdał. Nie w takim meczu. Widowisko było płynne w pierwszej połowie, w drugiej wtrącił się pan Mallenco i mecz stracił swoje walory.

Widowisko zrobiło się nerwowe i brzydkie. Realowi Madryt nie należał się także rzut karny po faulu na Cristiano. Ale sytuacją, w której bez namysłu można było odgwizdać karnego, był faul na Bale'u. Szkoda, że tak to się skończyło. Liczyliśmy na wielki mecz lecz było to tylko 45 minut".

Słuchać się idioty. Zobacz powtórki i zwróć uwagę na lewe nogi Neya i Ramosa. Dziękuje.

Opublikowano

Szkoda, szkoda, lecz nic nie jest straconego. Bardziej bolała porażka z Barcą, a chłopaki z Niedzieli na środę byli zmęczeni.

Teraz czeka nas mecz z Rayo Vallecano w sobotę o 22 chyba.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Szkoda, szkoda, lecz nic nie jest straconego. Bardziej bolała porażka z Barcą, a chłopaki z Niedzieli na środę byli zmęczeni.

Teraz czeka nas mecz z Rayo Vallecano w sobotę o 22 chyba.

Nic poza tym, że zależycie od przeciwnika hah :D Rzeczywiście 

Opublikowano

Podobno finał Copa Del Rey będzie sędziował Undiano Mallenco :/

Sędzia jak każdy inny.

Opublikowano

Sędzia jak każdy inny.

Sędzia popełniający masę błędów.

Opublikowano

Sędzia popełniający masę błędów.

Zapomniałem dodać. Jak każdy inny w BBVA.

Opublikowano

Zapomniałem dodać. Jak każdy inny w BBVA.

Akurat w tym roku żaden inny go nie pobił.

Haha..!!  Japierdole..  Leszcze przejabały z Sevillą hehe :)

Pewnie z Borussią tez przejebia i odpadną.

Nawet i dobrze bo liga mistrzów jest dla mistrzów, a nie leszczy z Madrytu.

Mój drogi - Chelsea przegrała z Aston Villa, zremisowała z WBA czyli dla nich tymbardziej nie jest LM?

Opublikowano

Akurat w tym roku żaden inny go nie pobił.

Mój drogi - Chelsea przegrała z Aston Villa, zremisowała z WBA czyli dla nich tymbardziej nie jest LM?

Przegrali z Aston Villa bo zlekceważyli rywala :)  ale rozjebac Arsenal  6:0 to dopiero wyczyn nie sądzisz?

Najbardziej cieszy mnie to ze jak Real był na miejscu lidera to wszyscy tutaj sie cieszyli, wbijali do tematu z FC Barca i cisneli po nich :)

a teraz Real jest na 3 miejscu i nagle cisza ;p

Fotel lidera dla Barcy lub Atletico

Opublikowano

Przegrali z Aston Villa bo zlekceważyli rywala :)  ale rozjebac Arsenal  6:0 to dopiero wyczyn nie sądzisz?

Najbardziej cieszy mnie to ze jak Real był na miejscu lidera to wszyscy tutaj sie cieszyli, wbijali do tematu z FC Barca i cisneli po nich :)

Po przegranej z Sociedad też Wilczek pokazał swój kunszt inteligencji ;)

Opublikowano

Arsenal? Co to jest za zespół Arsenal? Powiedz mi to najpierw, bo z Arsenalem top10 Hiszpanii by sobie poradziło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...