Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mecz o nic. Real i tak wyjdzie, a co to za różnica czy z pierwszego czy z drugiego miejsca. Nie ma co ryzykować zdrowia kogoś takiego jak James. Dziś na remis imo.

hYYRv6d.png

Opublikowano

Ciekawe Di Maria dzisiaj wraca na Santiago, szczerze powiedziawszy strasznie mi szkoda tego zawodnika mimo, że grał w Realu bardzo go lubiłem, jeden z bardziej niedocenianych graczy na świecie.

Mam nadzieje, że to będzie dobre widowisko, a nie jakieś gówno jak dwa tygodnie temu. Stawiam 2:1 dla gości i liczę, że bramkę strzeli były gracz Realu (:

805491408806070489277.png

Opublikowano

Nie oglądałem meczu, za co Navas dostał żółtą?

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Nie oglądałem meczu, za co Navas dostał żółtą?

Przedłużanie gry chyba [na własnym stadionie xD]

Benzema aresztowany za szantażowanie sex taśmą XDDDDDDD

hYYRv6d.png

Opublikowano

Beka :lenny:

Karim Benzema został oskarżony o współudział w szantażu na Valbuenie. Grozi mu za to 5 lat więzienia. Francuz jest w drodze do Madrytu. Klub dotychczas oficjalnie nie wypowiedział się w tej sprawie.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Słyszeliście, że rzekomo Ronaldo powiedział do Blanca, że chce grać w jego drużynie :D

Teraz podają, że ten tylko pochwalił ich grę i życzył im gry w finale LM.

Ta wersja wydaje mi się bardziej prawdziwa. ;)

denzel.png

Opublikowano

Teraz podają, że ten tylko pochwalił ich grę i życzył im gry w finale LM.

Ta wersja wydaje mi się bardziej prawdziwa. ;)

To raczej oczywiste, Ronaldo jest profesjonalistą, po co miałby idiotycznie się zachowywać. Jest legendą Realu i tyle.

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

To raczej oczywiste, Ronaldo jest profesjonalistą, po co miałby idiotycznie się zachowywać. Jest legendą Realu i tyle.

To, że chciałby przejść do PSG jest idiotycznym zachowaniem? Jakoś inni też byli legendami, a odeszli, więc nie rozumiem twojego toku myślenia. 

Jak w Realu nadal nie będzie mu szło (być może brak motywacji, bo już wszystko przebił), to poszuka nowego wyzwania, co nie jest dziwne. 

Ja tam wiadomo, wolę żeby został w Madrycie i odnalazł swoją najlepszą formę. ;)

PS. W niedzielę mecz z Sevillą. 

denzel.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...