Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przypominam pewnego Hiszpana, nieporównywalnie ważniejszą osobistość dla Realu niż Ronaldo, za którego też były dobre hajsy, ale jednak postanowili go zostawić, a na koniec grał tak, że aż oczy szczypały :) Moim zdaniem Ronaldo odejdzie w przeciągu max 2 sezonów. Wywiera zbyt dużą presję na drużynie moim zdaniem. Poza tym forma w 2015 jest tragiczna. Jak znajdzie się w trójce o złotą piłkę to będzie cud (chociaż i tak się znajdzie, bo to konkurs medialności). Ostatni dzwonek dla Realu aby zarobić za niego więcej niż go kupili.

hYYRv6d.png

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To, że chciałby przejść do PSG jest idiotycznym zachowaniem? Jakoś inni też byli legendami, a odeszli, więc nie rozumiem twojego toku myślenia. 

Jak w Realu nadal nie będzie mu szło (być może brak motywacji, bo już wszystko przebił), to poszuka nowego wyzwania, co nie jest dziwne. 

Ja tam wiadomo, wolę żeby został w Madrycie i odnalazł swoją najlepszą formę. ;)

PS. W niedzielę mecz z Sevillą. 

Jeśli chce zdobyć jeszcze jakieś trofeum powinien się ogarnąć i usiłować zostać w Realu.

Bo w PSG to max Mistrz Francji.

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Jeśli chce zdobyć jeszcze jakieś trofeum powinien się ogarnąć i usiłować zostać w Realu.

No nie wiem. PSG to dobra drużyna, która wyrabia coraz lepszą markę w Europie. Powtórzę, najlepszym rozwiązaniem dla Realu i dla Ronaldo byłby transfer. Ale jako kibic Barcy to zwisa mi, a nawet wolałbym aby został.

hYYRv6d.png

Opublikowano

No nie wiem. PSG to dobra drużyna, która wyrabia coraz lepszą markę w Europie. Powtórzę, najlepszym rozwiązaniem dla Realu i dla Ronaldo byłby transfer. Ale jako kibic Barcy to zwisa mi, a nawet wolałbym aby został.

Z czasem zaczynam również bardzo poważnie myśleć nad transferem. Wezmą nawet sporą kasę, a Ronaldo już nigdy nie będzie tak kosił jak choćby 2 lata temu.

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Czemu max to mistrz Francji? P$G mają bardzo dobry skład, szczególnie obronę i środek pola, po sezonie na pewno odejdzie Ibra, Lavezzi, Cavani, więc na bank muszą kupić kogoś do ataku. Pytanie, kogo? Ja przypuszczam, że kupią Cristiano i Rooneya.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Czemu max to mistrz Francji? P$G mają bardzo dobry skład, szczególnie obronę i środek pola, po sezonie na pewno odejdzie Ibra, Lavezzi, Cavani, więc na bank muszą kupić kogoś do ataku. Pytanie, kogo? Ja przypuszczam, że kupią Cristiano i Rooneya.

Może tak być, natomiast nie daje im większych szans niż może ciężko wywalczony pół finał LM.

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Ubzdurał sobie, że jest najlepszy na świecie i wydaje mu się, że wszystko mu wolno. Najlepiej byłoby go posadzić na ławie żeby pooglądał jak dobrze sobie Real bez niego radzi i trochę ochłonął.

Alleluja. Najlepszy komentarz w tej sprawie. 

hYYRv6d.png

Opublikowano

Możliwy skład wyjściowy na jutro.

Casilla - Danilo, Varane, Ramos, Nacho - Modrić, Kroos, Casemiro - Isco, Jese, Ronaldo. 

Bale i James też na pewno dostaną jakieś minuty. ;)

denzel.png

Opublikowano

Isco  - osobnik z choroba umyslowa , tylko on wie jak zakiwać swój cień

Jese - osobnik z perfekcyjnym dryblingiem , wypierdol na pale i biegnij XDD

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Nie ma Keylora, ostoi defensywy i sukcesu Realu. Nie ma Marcelo, jednego z lepszych piłkarzy w ofensywie Realu. Ronaldo też nie istnieje, chociaż to jest jednak Ronaldo i może zaskoczyć. Coś mi się wydaje, że dzisiaj Real przegra. 

hYYRv6d.png

Opublikowano

Nie ma Keylora, ostoi defensywy i sukcesu Realu. Nie ma Marcelo, jednego z lepszych piłkarzy w ofensywie Realu. Ronaldo też nie istnieje, chociaż to jest jednak Ronaldo i może zaskoczyć. Coś mi się wydaje, że dzisiaj Real przegra. 

Najbardziej się boję o ofensywę, bo tam może być lipa straszna. Plusem jest to, że potem wejdzie James i Bale, więc może rozruszają to.

Stawiam na 1-0 dla Los Blancos. 

denzel.png

Opublikowano

Sevilla ma coś do udowodnienia po przegranym meczu z City, liczę na wiele bramek i zwracam uwagę na to, że nie ma Keylora w bramce, oraz Marcelo na LO.

Stawiam 2:2.

Opublikowano

Składy obu ekip:

442571447009781250385.png

Nie spodziewałem się Bale'a od początku. Pepe w sumie też fajna niespodzianka. 

Po zwycięstwo. ;)

1-1 do przerwy. Strzelali Ramos i Immobile. 

denzel.png

Opublikowano

No i Real przegrywa 3-2 z Sevillą. Zasłużone zwycięstwo. 

Tak jak pisałem, James to jedyny gracz w Realu z przodu, który potrafi coś udowodnić sam. 

denzel.png

Opublikowano

"Do tego meczu jakoś to wyglądało bo Navas nam dupe ratował i nie było widać, że od początku meczu gramy w 10 a nie w 11.

Dziś jak nie ma Keylora a broni jakaś ch*jowa kopia ręcznika wyszły wszystkie słabości tego anty realu. Puki ten zj**any impotent z numerem 7 będzie grał to ta drużyna będzie tak cieniutka jak sito pająka. Uratuje nas ten kto temu sk**wysynowi nogi połamie czego mu życzę z całego serca. Wtedy zaczniemy grać w 11 a nie w 10. Czekam na bana, ch*j mnie to obchodzi. Ktoś prawdę musiał napisać o tej śmiesznej drużynie."

xD

hYYRv6d.png

Opublikowano

Niestety porażka ale jak najbardziej zasłużona, tak nie może być i dzisiejsza gra to kabaret :)

Nacho dzisiaj ruchany na lewej obronie niemilosiernie

Kiko Casilla pare dobrych parad, pomijajac je duzo niepewnych wyjsc do pilek

Ronaldo dzisiaj chyba najwiekszy plus meczu, zaliczyl mniej kontaktow z pilka niz pepe tak cos czuje

(bale dobry mecz, ronaldo moze sie uczyc,) zamiast strzelac fochy i dodawac foty na insta moglby troche powalczyc o pilke, dzisiaj zero walki ani jakiejs proby przejecia pilki 

srodek pola dzisiaj nie byl zly, nawet byl jakis pomysl na gre ale obrona dzisiaj chyba po pierwszej polowie zostala w szatni, atak podobnie ale ciezko mowic tutaj o ataku bo dzisiejszy mecz to glownie indywidualnosci, ladna bramka ramosa, pare indywidualnych rajdow bale i strzalow w sergio rico, james pod koniec odpalil rakiete ale to chyba tyle, gra sie wcale nie klei, brak typowej "9", bale robi rajd i wyklada pilke najlepiej jak sie da na pustaka ale nikogo nie ma kto skonczylby akcje

zimny prysznic przed el-clasico, moze sie przyda

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

Niestety porażka ale jak najbardziej zasłużona, tak nie może być i dzisiejsza gra to kabaret :)

Nacho dzisiaj ruchany na lewej obronie niemilosiernie

Kiko Casilla pare dobrych parad, pomijajac je duzo niepewnych wyjsc do pilek

Ronaldo dzisiaj chyba najwiekszy plus meczu, zaliczyl mniej kontaktow z pilka niz pepe tak cos czuje

(bale dobry mecz, ronaldo moze sie uczyc,) zamiast strzelac fochy i dodawac foty na insta moglby troche powalczyc o pilke, dzisiaj zero walki ani jakiejs proby przejecia pilki 

srodek pola dzisiaj nie byl zly, nawet byl jakis pomysl na gre ale obrona dzisiaj chyba po pierwszej polowie zostala w szatni, atak podobnie ale ciezko mowic tutaj o ataku bo dzisiejszy mecz to glownie indywidualnosci, ladna bramka ramosa, pare indywidualnych rajdow bale i strzalow w sergio rico, james pod koniec odpalil rakiete ale to chyba tyle, gra sie wcale nie klei, brak typowej "9", bale robi rajd i wyklada pilke najlepiej jak sie da na pustaka ale nikogo nie ma kto skonczylby akcje

zimny prysznic przed el-clasico, moze sie przyda

Nacho jak Nacho, ale Danilo to dopiero była tragedia razem z CR7. Albo mi się wydaje, albo mu nie chce się po prostu grać. Odda piłkę i wio w pole karne. Niech wraca Benzema na tego napastnika jak najszybciej, bo nie jest dobrze. 

Zabrakło mi tylko bramki Bale'a, bo się mu należała. James zdecydowanie na plus i dobrze, że akurat wrócił. 

Następny mecz dopiero 21 z wiadomo kim, więc jest jeszcze sporo czasu. 

denzel.png

Opublikowano

Niech wraca Benzema na tego napastnika jak najszybciej, bo nie jest dobrze. 

Może go wypuszczą z więzienia na el clasico xD

Ogólnie padaka dziś w obronie Królewskich, mogli spokojnie przegrać wyżej.

Opublikowano
Garść ligowych statystyk Ronaldo z tego sezonu:

- liczba kluczowych podań na mecz: 1,5 (jest pod tym względem zawodnikiem nr 35 w La Liga);

- liczba udanych dryblingów na mecz: 1,4 (38 pozycja w stawce, a prześcigają go między innymi tacy zawodnicy, jak Sergi Roberto, Filipe Luis czy Inaki Williams);

- ilość asyst (dość zawrotna): 2 (pozycja nr 25 w stawce);

- ilość strzałów celnych na mecz: 7,1 (najwięcej w lidze), co przy 11 występach daje ponad 78 oddanych strzałów, z których raptem 8 (10,25%*) zamieniło się w bramki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...