Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

James jednak nie zagra w derbach musi dalej leczyć kontuzję, ale Bale i Ramos już są sprawni. ;)

Duże osłabienie Realu. W tej drużynie jak nie ma Jamesa to nikt nie pociągnie gry. Nie wystawiał bym Bale od pierwszej minuty, szczególnie z Atleti.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Duże osłabienie Realu. W tej drużynie jak nie ma Jamesa to nikt nie pociągnie gry. Nie wystawiał bym Bale od pierwszej minuty, szczególnie z Atleti.

Dokładnie, nawet pójdę jeszcze dalej, obecnie James jest najlepszym piłkarzem w Realu, co do meczu to będzie to pewnie brutalne widowisko, ale Griezmann jest w dobrej formie i być może Martinez dzisiaj się przełamie. Stawiam 3:1 dla ekipy Cholo.

805491408806070489277.png

Budowniczy
Opublikowano

^up Martinez ława

Ramos gwarancją solidnej obrony w derbach Madrytu. Bez Hiszpana w składzie Real traci 1,75 bramki na mecz z Atleti, a z nim zaledwie 0,82.

Opublikowano

Skład Realu na mecz z Atletico:

Keylor Navas - Marcelo, Varane, Sergio Ramos, Carvajal - Modrić, Kroos, Casemiro, Isco - Cristiano Ronaldo, Benzema.

Końcowy wynik meczu:

Real 1 : 1 Atletico.

denzel.png

Opublikowano

Navas jest dobry, ale jakby nie bronił to i tak Perez kupi De Geę. Najlepszy możliwy wynik patrząc z perspektywy kibica Barcy. 

Nie ma Jamesa i nie ma gry, taka prawda. Coś tam Isco starał się ciumkać, ale i tak nic to nie daje. Varane skała, to jest przyszłość Realu. 

Opublikowano

Navas jest dobry, ale jakby nie bronił to i tak Perez kupi De Geę. Najlepszy możliwy wynik patrząc z perspektywy kibica Barcy. 

Nie ma Jamesa i nie ma gry, taka prawda. Coś tam Isco starał się ciumkać, ale i tak nic to nie daje. Varane skała, to jest przyszłość Realu. 

Jak dla mnie James to jedyny i najlepszy gracz Realu z ofensywy, reszta nie istnieje bez dobrej "patelni". W Barcelonie nie raz trójka z przodu ciągnie grę, ale u nas tak niestety nie ma. 

Remis niby dobry, ale to za mało. 

denzel.png

Opublikowano

Najnudniejszy mecz kolejki, który miał być hitem...

Ogólnie gra Realu jest fatalna, zresztą Atletico też, jednakże tam jest dużo nowych zawodników, więc muszą się ze sobą zgrać. Wracając do Realu to, aż sam się zdziwiłem co oni wyprawiali w tym meczu. Po bramce Benzemy bodajże w 9 minucie nie pokazali nic w ofensywie, żenada, grać 80min. i nie oddać żadnego celnego strzału na bramkę. Cristiano też mnie dzisiaj rozwalił, czeka sobie na połowie rywala i nic nie robi tylko wymachuje rączkami, a gdy piłka do niego dojdzie to zamiast coś ładnego rozegrać to ten pierdyknie na odpierdol 30m od bramki. Bale to nawet nie wiem czy on w ogóle wszedł czy nie, jedynie Casmero, Varane, oraz Keylor, który uratował remis coś grali. Liga trwa dopiero miesiąc, a oni grają jakby z triathlonu wrócili, na dodatek masa błędów i brak wigoru.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Kolejna kontuzja, tym razem Benzema. Nieźle. 

Wiecznie są takie problemy w przerwach na zgrupowania, przynajmniej wrócił Ramos, Bale i pomału wraca James :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Wiecznie są takie problemy w przerwach na zgrupowania, przynajmniej wrócił Ramos, Bale i pomału wraca James :P

No tak, to jest ten plus. Dodatkowo wraca Danilo, być może szybciej od Jamesa nawet. :P

denzel.png

Opublikowano

No tak, to jest ten plus. Dodatkowo wraca Danilo, być może szybciej od Jamesa nawet. :P

Co jest teraz zbawieniem jak Carvajal doznał kontuzji :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Bale-CR7-Vasquez/Jese. Taką linie bym ustawił na nieobecność Benzemy. Bale na swoją stronę, a CR7 nikomu nie będzie wadził i czyhał jak to on na tap-in.

Opublikowano

Bale-CR7-Vasquez/Jese. Taką linie bym ustawił na nieobecność Benzemy. Bale na swoją stronę, a CR7 nikomu nie będzie wadził i czyhał jak to on na tap-in.

Bez Karima będą pewnie grali 4-4-2, z Ronaldo i Bale w ataku. W pomocy James, Kroos, Modrić, Isco/Casemiro/Kovacić. 

denzel.png

Opublikowano

Bardzo złe wieści napływają z Zagrzebia. AS donosi, że Luka Modrić nie wyszedł na drugą połowę meczu z Bułgarią, ponieważ zgłosił problemy mięśniowe i być może nabawił się kontuzji. Pod koniec pierwszych 45 minut było widać grymas bólu na twarzy pomocnika Realu Madryt, który pokazywał też różne gest, zgłaszając jakiś problem. Chorwaci wierzą jednak, że Lukita nie wybiegł na murawę z powodu zwykłej ostrożności ze strony selekcjonera Ante Čačicia. Vatreni pewnie prowadzili 2:0, a trener chciał oszczędzić gwiazdę swojej drużyny przed decydującym o awansie spotkaniem z Maltą, które zostanie rozegrane już we wtorek.

W Madrycie wszyscy zachowują na razie względny spokój i czekają na raport od Chorwackiej Federacji Piłkarskiej. Jeśli jednak informacje o urazie Modricia okazałyby się prawdziwe, to na liście kontuzjowanych piłkarzy Królewskich widniałoby już siedem nazwisk – Carvajal, Pepe, Ramos, James, Danilo, Benzema i Modrić. 

To by były jaja dopiero...

Opublikowano

Jak wypadnie Modrić, to już nie będzie gracza, który pociągnie całą grę. 

Ronaldo we wtorek odbierze Złotego Buta. 

Zgadzam się. Ogólnie po Kroosie się więcej spodziewałem szczerze mówiąc.

Opublikowano

"Cristiano jest najlepszym piłkarzem na świecie. To normalne, że inne kluby chcą przyciągnąć jego uwagę. Jednak on czuje się dobrze w Realu Madryt, jest zawodnikiem Realu Madryt. Po odejściu Raula stał się kolejną legendą tego klubu" - Zidane.

Ogólnie to Zidane uwielbiam jest moim ulubionym piłkarzem i uważam go za jednego z dwóch najlepszych graczy w historii tego sportu, ale chyba sam nie wierzy w to co mówi. 

PS. Cristiano z 4 złotym butem. Obok Pelego, Romario i Mullera (Gerda) to jeden z najlepszych egzekutorów moim zdaniem. Gratulację.

cristianoronaldo_10.png

Opublikowano

Ogólnie to Zidane uwielbiam jest moim ulubionym piłkarzem i uważam go za jednego z dwóch najlepszych graczy w historii tego sportu, ale chyba sam nie wierzy w to co mówi. 

PS. Cristiano z 4 złotym butem. Obok Pelego, Romario i Mullera (Gerda) to jeden z najlepszych egzekutorów moim zdaniem. Gratulację.

cristianoronaldo_10.png

Jeśli ktoś uważa, że Cristiano jest najlepszy to niech tak uważa. Jego wybór i tyle, nie wiem czemu od razu takie oburzenie się robi tym faktem.

denzel.png

Opublikowano

Jeśli ktoś uważa, że Cristiano jest najlepszy to niech tak uważa. Jego wybór i tyle, nie wiem czemu od razu takie oburzenie się robi tym faktem.

Bo uważam, że na powinno się obiektywnie patrzeć na sprawę. Rozumiem, że legenda Realu, ale Raul też był legenda tego klubu, nawet większą niż Zidane a przyznał jasno jak się sprawy mają. Po co siebie oszukiwać? Każdy kto ma oczy i mózg oraz zna się na piłce i jest obiektywny wie jaka jest prawda. A są i tacy co żyją w swoim białym wyimaginowanym świecie. Cristiano miał okres swej dominacji. Sezon 07/08 oraz 13/14. Reszta to hegemonia Messiego. Nie chce tu umniejszać zasług i umiejętności Cristiano, bo piłkarzem jest świetnym, a egzekutorem jeszcze lepszym. Ale w jego czasach po boiskach biega król swojej ery i jest nim Leo Messi.  -.-

Opublikowano

Bo uważam, że na powinno się obiektywnie patrzeć na sprawę. Rozumiem, że legenda Realu, ale Raul też był legenda tego klubu, nawet większą niż Zidane a przyznał jasno jak się sprawy mają. Po co siebie oszukiwać? Każdy kto ma oczy i mózg oraz zna się na piłce i jest obiektywny wie jaka jest prawda. A są i tacy co żyją w swoim białym wyimaginowanym świecie. Cristiano miał okres swej dominacji. Sezon 07/08 oraz 13/14. Reszta to hegemonia Messiego. Nie chce tu umniejszać zasług i umiejętności Cristiano, bo piłkarzem jest świetnym, a egzekutorem jeszcze lepszym. Ale w jego czasach po boiskach biega król swojej ery i jest nim Leo Messi.  -.-

Wiesz, niektórzy może też patrzą ile musiał zrobić i ile wysiłku wkłada Cristiano w sport i swoją karierę oraz jakim jest kompletnym piłkarzem. Ciało idealne, kondycja, może grać na każdej pozycji w ataku, uderzyć z obu nóg i z główki. Dodajmy do tego, że grał w dwóch klubach i w obu był doskonały. Poza boiskiem również prezentuje wysoki poziom. Messi bez pomocy Barcelony (mam na myśli jego dawną chorobę) raczej dużo by nie osiągnął.

Jeśli popatrzę powyższe zdania o Cristiano, to również stawiam go ponad Messim.

Ogólnie jak już pisałem, NIKT nie powinien przyczepiać się do opinii kogoś. Według Zidane'a najlepszy jest CR7 i tak już zostanie, nic w głowie mu nie zmienisz. ;)

denzel.png

Opublikowano

Wiesz, niektórzy może też patrzą ile musiał zrobić i ile wysiłku wkłada Cristiano w sport i swoją karierę oraz jakim jest kompletnym piłkarzem. Ciało idealne, kondycja, może grać na każdej pozycji w ataku, uderzyć z obu nóg i z główki. Dodajmy do tego, że grał w dwóch klubach i w obu był doskonały. Poza boiskiem również prezentuje wysoki poziom. Messi bez pomocy Barcelony (mam na myśli jego dawną chorobę) raczej dużo by nie osiągnął.

Jeśli popatrzę powyższe zdania o Cristiano, to również stawiam go ponad Messim.

Ogólnie jak już pisałem, NIKT nie powinien przyczepiać się do opinii kogoś. Według Zidane'a najlepszy jest CR7 i tak już zostanie, nic w głowie mu nie zmienisz. ;)

Tak, a Messi nie trenuje. Cały czas tylko w*******a laysy, popija colą i wstrzykuje sobie koks. 

Nie znam historii choroby Messiego. Wiem tylko, że jest to hormon wzrostu i tyle. Jest chyba najczęściej sprawdzanym piłkarzem (w sensie testy dopingowe) i nic mu nie wykryli, więc wasz argument to inwalida. Co z tego, że Ronaldo grał w 2 silnych klubach i ligach? Messi odejdzie tylko pod koniec kariery do Newell's Old Boys. Poza tym widać to po piłkarzach takich jak Hazard, Silva, Aguero, Sanchez. Sanchez kręci całą BPL już 2 sezon, a jest piłkarzem MINIMUM klasę jak nie dwie gorszym od Messiego.

561d1427d0119.png

komentarz z wiadomo jakiej strony. 

Opublikowano

Tak, a Messi nie trenuje. Cały czas tylko w*******a laysy, popija colą i wstrzykuje sobie koks. 

Nie znam historii choroby Messiego. Wiem tylko, że jest to hormon wzrostu i tyle. Jest chyba najczęściej sprawdzanym piłkarzem (w sensie testy dopingowe) i nic mu nie wykryli, więc wasz argument to inwalida. Co z tego, że Ronaldo grał w 2 silnych klubach i ligach? Messi odejdzie tylko pod koniec kariery do Newell's Old Boys. Poza tym widać to po piłkarzach takich jak Hazard, Silva, Aguero, Sanchez. Sanchez kręci całą BPL już 2 sezon, a jest piłkarzem MINIMUM klasę jak nie dwie gorszym od Messiego.

561d1427d0119.png

komentarz z wiadomo jakiej strony. 

Czy ja napisałem, że Messi coś bierze i nie trenuje? To, że odnajdywali się tam inni piłkarze, to nie znaczy że Messi też. ;) Więc trochę ci to nie wyszło, bo inni piłkarze, to nie Messi. 

Ogólnie, to takie gówniane spory biorą się z bólu dupy i tyle. Ja się nie obrażam i nie oburzam jak ktoś powie, że JEGO zdaniem Barcelona czy Messi jest lepsze od Realu/Cristiano. Ciebie jak widać to bardzo boli, lecz te posty ci na nic, bo ja swojego zdania nigdy nie zmienię i ci co uważają tak samo jak ja, raczej też nie. 

PS. Brazylijska piłkarka Marta Vieira da Silva, również powiedziała że stawia Ronaldo ponad Messim. 

Możesz już zaczynać myśleć jak ją pojechać za ten wybór. Już czekam na kolejny płacz. 

PS. Trochę jest śmieszny ten fakt, że tak to jedziecie tą stronę i komentarze, że co za gimbusy się tam wypowiadają, że gówno prawda itp. a co do czego wycinasz komentarze z tamtej strony, bo jest tam koment taki jak ty uważasz. Zdecydujcie się w końcu, bo mogę odebrać ten ss jako kłamstwo i śmiać się z tego co to napisał, jak wy to robicie. ;)

denzel.png

Opublikowano

Czy ja napisałem, że Messi coś bierze i nie trenuje? To, że odnajdywali się tam inni piłkarze, to nie znaczy że Messi też. ;) Więc trochę ci to nie wyszło, bo inni piłkarze, to nie Messi. 

Ogólnie, to takie gówniane spory biorą się z bólu dupy i tyle. Ja się nie obrażam i nie oburzam jak ktoś powie, że JEGO zdaniem Barcelona czy Messi jest lepsze od Realu/Cristiano. Ciebie jak widać to bardzo boli, lecz te posty ci na nic, bo ja swojego zdania nigdy nie zmienię i ci co uważają tak samo jak ja, raczej też nie. 

PS. Brazylijska piłkarka Marta Vieira da Silva, również powiedziała że stawia Ronaldo ponad Messim. 

Możesz już zaczynać myśleć jak ją pojechać za ten wybór. Już czekam na kolejny płacz. 

O co ja mam mieć ból dupy? O to, że mój ulubiony piłkarz powiedział, ze Cristiano jest najlepszy na świecie? Spływa to po mnie, bo jaka jest prawda każdy widzi. 

Jeżeli ktoś pisze, że jego ulubionym piłkarzem jest CR7 to co ja mam mieć do tego? Ale jeśli ktoś pisze, że jest nad Messim to chce usłyszeć argumenty, które poprą jego tezę. Jeżeli takowe okażą się silniejsze od moich to proszę bardzo, odejdę sobie w kąt. Nie wymagam też zmiany poglądów piłkarskich przez nikogo. Ale takie pierdolenie to czysta obłuda. #peace.  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...