Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nogdy nie lubialem realu, wolalem chelsea oraz mniejsze kluby np jak fc porto za czasow hulka albo ajax, ale nie mozna odmowic realowi ze jest jednak w top3 najlepszych klubach swiata, kto wie, moze lewandowski tam zawita:D

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngWeeZy`

Mam nadzieję, że nie wyrzuciłeś jeszcze zimowych ubrań?  :v Kamenii chyba coś ćpa przed meczami z Barcą i Realem. Zawsze w nich broni wszystko... :)

Opublikowano

Sędzia nie pomógł to Realik nie wygrywa, takie przykre :v

Ciesz się póki możesz bo Missi wypada prawdopodobnie na 2 miesiące z gry. 

Nie dało się dzisiaj wygrać. Niezaliczony prawidłowo zdobyty gol, fatalna skuteczność Ronaldo a do tego ten Kameni.... 

Zobaczymy jak pójdzie z Atletico ale jeżeli Ronaldo będzie w takiej formie jak dziś, to o zwycięstwie nie ma co myśleć. 

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Ciesz się póki możesz bo Missi wypada prawdopodobnie na 2 miesiące z gry. 

Nie dało się dzisiaj wygrać. Niezaliczony prawidłowo zdobyty gol, fatalna skuteczność Ronaldo a do tego ten Kameni.... 

Zobaczymy jak pójdzie z Atletico ale jeżeli Ronaldo będzie w takiej formie jak dziś, to o zwycięstwie nie ma co myśleć. 

ATletico ich rozbije z 4:0 :)

805491408806070489277.png

Opublikowano

Tak siedzę patrzę w monitor i nie wiem czy mam w coś yebnąć czy nie. Nosz kurfa tyle strzałów i nic nie siadło, żałosny atak dziś. 

Na sędziego nie chcę zwalać, bo za Granadę się wyrównały rachunki, więc tego można sobie oszczędzić.

denzel.png

Opublikowano

ATletico ich rozbije z 4:0 :)

Zawsze lepiej stracić 4 gole z Atletico niż z Athletic i Celta <3

Oby James, Bale i Ramos wrócili na Atletico bo inaczej będzie ciężko. 

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

@Turoczek - ja zawsze mam przy sobie.

Czekam na powrot postawowego skladu 

Real ma taką ławkę, że nie powinien nawet odczuć braku Jamesa, czy Bale. Isco, Kovacic, Jese, Vasuqez. 

Opublikowano

Real ma taką ławkę, że nie powinien nawet odczuć braku Jamesa, czy Bale. Isco, Kovacic, Jese, Vasuqez. 

Jeśli twoim zdaniem nie ma różnicy między Vazquezem a Jamesem, albo Jese a Jamesem itd. to pozdrawiam.

Dzisiaj zawiodła skuteczność, lecz zdobyliśmy prawidłowo bramkę, więc nie widzę w czym miałby pomóc sędzia.

Sędzia nie pomógł to Realik nie wygrywa, takie przykre :v

Przykre to jest na Ciebie patrzeć :v

Jeszcze meczu nie przegraliśmy w przeciwieństwie do niektórych :)

Co do meczu dzisiaj, pech, inaczej tego nazwać nie można.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Jeśli twoim zdaniem nie ma różnicy między Vazquezem a Jamesem, albo Jese a Jamesem itd. to pozdrawiam.

Dzisiaj zawiodła skuteczność, lecz zdobyliśmy prawidłowo bramkę, więc nie widzę w czym miałby pomóc sędzia.

W przeciwieństwie co do niektórych to się nie męczymy i nie wygrywamy na farcie lub przy pomocy sędziego z dołem tabeli B)

805491408806070489277.png

Opublikowano

Jest różnica, ale to są również dobrzy zawodnicy. Świetni do zmiany. 

Co z tego, że nie przegraliście jak jest -1?

Opublikowano

1 punkt to naprawdę bardzo duża strata. Lepiej się martwcie, żeby Barca poradziła sobie bez Messiego i nie było więcej kontuzji, bo wtedy cieniutko. 

denzel.png

Opublikowano

Ciągle nie wiadomo jeszcze na ile wypada Jese.

Ogólnie to jak w meczu z Malmo, będzie taka sama kupa jak wczoraj, to już boję się o mecz z Atletico. 

denzel.png

Opublikowano

1 punkt to naprawdę bardzo duża strata. Lepiej się martwcie, żeby Barca poradziła sobie bez Messiego i nie było więcej kontuzji, bo wtedy cieniutko. 

1 punkt przewagi to dużo w Hiszpanii, gdzie walka między Realem a Barcą jest do ostatniej kolejki. :)

Co się stało z tym piłkarzem?!  o.O

Opublikowano

Cristiano najlepszy <3

Zajmuję się serwerami MineCraft oraz Pluginami! :)

Za niedługo wystartuje mój serwer.

Opublikowano
Higuaín: "Unlike Messi, Cristiano's ego is huge, If you don't tell him he's the best, you're not his friend."

Higuain: "Cristiano thinks he's the best but there is a big exaggeration when it comes to rating him, I shared a dressing room with Messi and they're incomparable."

:O

Opublikowano

Jeśli Cristiano ustrzeli dziś hat-tricka to będzie najlepszym strzelcem w historii Realu. Jeżeli zdobędzie jedną bramkę to będzie to jego 500. trafienie do siatki rywala. ;)

Myślę, że Real dziś gładko, ale nie powinni zbytnio się męczyć. W weekend grają derby. 

Opublikowano

No i pobił :) 323/324 gole w 308 spotkań, nieprawdopodobne :) W 2015 wygląda to następująco:

Messi: 45goli 24asysty
Ronaldo: 41goli 11asyst

PS. James podobno zagra z Atleti! :)
Opublikowano

No i pobił :) 323/324 gole w 308 spotkań, nieprawdopodobne :) W 2015 wygląda to następująco:

Messi: 45goli 24asysty
Ronaldo: 41goli 11asyst

PS. James podobno zagra z Atleti! :)

Na 80% również Bale i Ramos zagrają. ;)

Najlepsze, że 'fani' przed pobiciem rekordu sprzedawali Ronaldo, a teraz od razu "RONALDO KRÓLLLLLLL". 

Aby coś ustrzelił z Atletico. 

denzel.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...