Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

Widzisz, chyba dorosliśmy, bruh, już mnie to nie kręci jakoś. Gratulacje dla Barcelony, w 100% zasłużony wynik i to nawet tak wysoki. Real odpierdolił manianę, duża wina w tym jest Pereza i zwolnienia Carletto. Taktyka, której brak, Ronaldo, który zapomniał, że jest człowiekiem a nie bogiem i na naszych oczach przemienia się z piłkarza na celebrytę. Nie rozumiem, czemu Carvajal nie grał od początku. Nadal to nie skreśla szans Realu na zdobycie wszystkich trofeów w tym sezonie, pamiętamy jak było z Enrique. Chociaż z Benitezem, ehh, sam nie wiem xDDDDD

Chyba ta... Chociaż wygrać ligę będzie wam teraz ciężko. Jak już pisałem 6 punktów w Hiszpanii to z*******a zaliczka. Real musi liczyć na (aż!) dwie przegrane Barcelony samemu nie przegrywając. Ciężkie zadanie, ale wykonalne. 

hYYRv6d.png

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chyba ta... Chociaż wygrać ligę będzie wam teraz ciężko. Jak już pisałem 6 punktów w Hiszpanii to z*******a zaliczka. Real musi liczyć na (aż!) dwie przegrane Barcelony samemu nie przegrywając. Ciężkie zadanie, ale wykonalne. 

Real ma słabszą formę, ale spokojnie to dopiero początek. 6 punktów to nie jest nie wiadomo ile tym bardziej, że w końcu przyjdzie pewnego dnia gorsza forma Barcy ;)

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Real ma słabszą formę, ale spokojnie to dopiero początek. 6 punktów to nie jest nie wiadomo ile tym bardziej, że w końcu przyjdzie pewnego dnia gorsza forma Barcy ;)

Pewnie ta. 6 punktów to znakomita zaliczka. 

Peraz: "Suárez nie jest bardzo dobrym piłkarzem" płaczę ze śmiechu :P Zatrudnijcie dyrektora sportowego bo jak Pérez sobie dobrych piłkarzy sprowadza to potem macie Danilo i Bale'a.

hYYRv6d.png

Opublikowano

Pewnie ta. 6 punktów to znakomita zaliczka. 

Peraz: "Suárez nie jest bardzo dobrym piłkarzem" płaczę ze śmiechu :P Zatrudnijcie dyrektora sportowego bo jak Pérez sobie dobrych piłkarzy sprowadza to potem macie Danilo i Bale'a.

Ten Danilo to ma jakieś układy z Benitezem. Carvajal w słabszej formie zjada go na śniadanie...

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

4-3 po dziwnym meczu. I znowu jakieś kontuzje. Oj, chyba to nie jest wina organizmów piłkarzy, co? ;) Bale nieźle, choć nadal jest to bardzo dużo poniżej oczekiwań wobec niego. Danilo mega regres. W Porto jeden z najlepszych PO w Europie. Teraz? Komedia. 

hYYRv6d.png

Opublikowano

­

Widzisz, chyba dorosliśmy, bruh, już mnie to nie kręci jakoś. Gratulacje dla Barcelony, w 100% zasłużony wynik i to nawet tak wysoki. Real odpierdolił manianę, duża wina w tym jest Pereza i zwolnienia Carletto. Taktyka, której brak, Ronaldo, który zapomniał, że jest człowiekiem a nie bogiem i na naszych oczach przemienia się z piłkarza na celebrytę. Nie rozumiem, czemu Carvajal nie grał od początku. Nadal to nie skreśla szans Realu na zdobycie wszystkich trofeów w tym sezonie, pamiętamy jak było z Enrique. Chociaż z Benitezem, ehh, sam nie wiem xDDDDD

Pamiętajmy też że Lucho bardzo często na początku sezonu rotował składem i w drugiej fazie sezonu byliśmy w dobrej dyspozycji fizycznej, a taki Real praktycznie grał tą samą jedenastką i to zaważyło że w drugiej fazie sezonu oddychali rękawami i po prostu nie byli w stanie niczego osiągnąć.Tym razem jest odwrotna sytuacja, ale nie sądze by z nami miało się stać to co z wami w tamtym sezonie, bo Lucho umie rotować składem + w styczniu dojdzie Arda i Aleix + możliwe że jeszcze jakiś 3 piłkarz.

Opublikowano

Według MD Real dostanie bana transferowego na 2 okienka jak Barcelona.

Ciekawie...

Plotki. Perez nie ma pojęcia o sprawach sportowych, ale wie jak ustawić swój klub. Ilość nominacji do 11-stki roku i wiele wiele innych smrodów, które kręciły się w okół Realu, a nagle ucichły o tym świadczą. Tym razem będzie podobnie moim zdaniem. 

hYYRv6d.png

Opublikowano

Jeśli chodzi o skład, moim zdaniem to wygląda tak:

Danilo póki co nie powinien w ogóle występować w pierwszym składzie, niech jakoś złapie formę. Casemiro powinien już zaczynać być podstawowym zawodnikiem składu (póki co, za Kroosa chyba, że 4-4-2, to z nim), bo kogoś takiego brakuje. Jestem za tym, żeby więcej razy używać opcji Casemiro - Kovacić - Modrić. W ataku w sumie fajnie wygląda Ronaldo z Bale wymieniający się pozycjami, bo jak Ronaldo był przyklejony do szpicy, to nie mogłem na to patrzeć, a Bale w środę nawet dobrze latał na lewym skrzydle. ;)

PS. Varane z kontuzją mięśniową uda, wypada na miesiąc. 

denzel.png

Opublikowano

Plotki. Perez nie ma pojęcia o sprawach sportowych, ale wie jak ustawić swój klub. Ilość nominacji do 11-stki roku i wiele wiele innych smrodów, które kręciły się w okół Realu, a nagle ucichły o tym świadczą. Tym razem będzie podobnie moim zdaniem. 

Moim zdaniem też, ale wiecznie Realu nie będą omijać, któregoś dnia na 100% dobiorą się do nich.

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Jutro 16:00, Real - Eibar.

KardaReal_sxraher.png

Skład myślę, że będzie taki:

Navas - Danilo/Arbeloa, Pepe, Nacho, Carvajal - Casemiro, Kroos, James - Bale, Benzema, Cristiano. 

denzel.png

Opublikowano

Jutro 16:00, Real - Eibar.

KardaReal_sxraher.png

Skład myślę, że będzie taki:

Navas - Danilo/Arbeloa, Pepe, Nacho, Carvajal - Casemiro, Kroos, James - Bale, Benzema, Cristiano. 

Oby grał Casemiro zasługuje na to. I Carvajal bo Danilo to rzygam, dosłownie.

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

2:0 w okropnym stylu. Coś siedzi w duchu szatni, bo ci goście nagle nie oduczyli się grać w piłkę.

Real chce spróbować wykupić Neymara.

12274344_918703694874022_245288425861730

hYYRv6d.png

Opublikowano

Nie ma szans, żeby Neymar przeszedł do Realu. 

Co do meczu, to obejrzałem pierwsze 50 minut, potem przez 20 tylko słuchałem grając na telefonie, a na końcówkę zerknąłem. Na ten mecz już nie miałem siły, poprzednie dawałem radę obejrzeć, ale ten mnie całkowicie zniechęcił. 

Ronaldo kolejny słaby mecz. Myślę, że jego słaba gra w części jest spowodowana tym, że nie trenuje już Ancelotti. 

denzel.png

Opublikowano

ciekawy jestem jakie transfery zrobić Real w styczniu

Najważnejszy: Benitez out, Ancelotti na trenera.

Niestety raczej nie możliwe.

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Trwa mecz Realu Madryt z Cádizem, ale z hiszpańskie media podają informacje, które mogą wystawić Królewskich na pośmiewisko przed całym światem. COPE donosi, że w dzisiejszym spotkaniu nie powinien występować Dienis Czeryszew, ponieważ jest nieupoważniony do gry. Rosjanin bronił w ubiegłym sezonie barw Villarrealu i w ostatnim meczu Pucharu Króla z Barceloną zobaczył trzecią żółtą kartkę w rozgrywkach, co oznacza, że powinien dziś pauzować, ponieważ kary z meczów pucharowych przechodzą z sezonu na sezon. Królewscy prowadzą z Cádizem 1:0 właśnie po golu Czeryszewa. 

W tym sezonie Osasuna została już wyrzucona z Pucharu Króla, ponieważ w meczu z Mirandés wystawiła do gry Unaia Garcíę, który również powinien pauzować za kartki z ubiegłego sezonu. Historii Legii Warszawy i Bartosza Bereszyńskiego nie trzeba chyba nikomu przypominać. [źródło - RM.PL ]

# beka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...