Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Immoral
A czy przypadkiem tam w ostatnim ujęciu nie został uderzony piętą ;)? Ciezko cos tutaj wywnioskowac w tym hd w jakosci 240p  xD

Podsumowanie meczu z Celta:

12043025_876482299087359_771424662108789

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jaką formę złapał Keylor, to jest po prostu niesamowite. A może on by tak bronił nawet w tamtym sezonie? Kto wie. ;)

Wrócą wszyscy zawodnicy do gry, to myślę że będzie jeszcze lepiej niż jest. 

Co do Ronaldo, wróci Benzema, James i Bale to wróci na poziom (czyt. strzelanie w uj bramek).

Mam przynajmniej taką nadzieję.  :ninja:

denzel.png

Opublikowano

Muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem kondycji/refleksu Navasa. Świetnie bronił, nawet kapitalne akcje w wykonaniu Celty nie były mu straszne. Gdyby nie on, wygrana Realu nie byłaby taka pewna.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Dobrze, że następny mecz dopiero za tydzień. W końcu odpowiednio się przygotują i nabiorą sił.

W następnym tygodniu powinien już wrócić Benzema. Trochę po nim reszta ekipy, nie licząc Bale'a, więc jest dobrze. ;)

Gdyby Keylor broniłby w poprzednim sezonie ciągle i utrzymywałby przynajmniej 50% swojej formy, a w większości meczów 100%, to zobaczylibyśmy go w XI roku. ;)

denzel.png

Opublikowano

Dobrze, że następny mecz dopiero za tydzień. W końcu odpowiednio się przygotują i nabiorą sił.

W następnym tygodniu powinien już wrócić Benzema. Trochę po nim reszta ekipy, nie licząc Bale'a, więc jest dobrze. ;)

Gdyby Keylor broniłby w poprzednim sezonie ciągle i utrzymywałby przynajmniej 50% swojej formy, a w większości meczów 100%, to zobaczylibyśmy go w XI roku. ;)

Za takie pieniądze mógłbym grać co 3 dni. Nie chce ujmować Navasowi, bo jest świetny, ale czekam na klasyk i na drużyny z światowego topu. Wtedy pokaże ile na prawdę jest wart. 

hYYRv6d.png

Opublikowano

Za takie pieniądze mógłbym grać co 3 dni. Nie chce ujmować Navasowi, bo jest świetny, ale czekam na klasyk i na drużyny z światowego topu. Wtedy pokaże ile na prawdę jest wart. 

Jakby każda drużyna miała grać co 3 dni, to po jakimś czasie zamiast biegać, to by się czołgali na tych meczach, nie mówiąc o kontuzjach. Wczoraj w drugiej połowie było widać zmęczenie i po części dlatego Celta zaczęła bardziej cisnąć Real.

Jak strzał jest bardzo dobry, doskonały i bramkarz go broni, to jak różnica czy strzela go piłkarz ze światowego topu, czy 'średniak'? W przypadku bramkarzy tak się na to nie patrzy. Takie sprawdziany można stosować w przypadku całego zespołu, bo jak np. obrona gra syf i będzie mnóstwo sytuacji 100%, to chyba jasne że bramkarz wszystkiego nie wybroni. 

denzel.png

Opublikowano

Jakby każda drużyna miała grać co 3 dni, to po jakimś czasie zamiast biegać, to by się czołgali na tych meczach, nie mówiąc o kontuzjach. Wczoraj w drugiej połowie było widać zmęczenie i po części dlatego Celta zaczęła bardziej cisnąć Real.

Jak strzał jest bardzo dobry, doskonały i bramkarz go broni, to jak różnica czy strzela go piłkarz ze światowego topu, czy 'średniak'? W przypadku bramkarzy tak się na to nie patrzy. Takie sprawdziany można stosować w przypadku całego zespołu, bo jak np. obrona gra syf i będzie mnóstwo sytuacji 100%, to chyba jasne że bramkarz wszystkiego nie wybroni. 

Masz rację, źle to ująłem. Chodziło mi o to, że chce zobaczyć jak poradzi sobie Real z drużyną z topu. Czy Navas utrzyma formę itd...

hYYRv6d.png

Opublikowano

­

PSG, Atletico? A taka Celta aktualnie rozprawiłaby się United czy Chelsea bez większych problemów.

Opublikowano

­

PSG, Atletico? A taka Celta aktualnie rozprawiłaby się United czy Chelsea bez większych problemów.

PSG to gówno nie drużyna. Mimo pieniędzy nadal są słabi i 1/4 till die. Atleti to drużyna defensywna. Co do Celty to przyznaje Ci rację. W tym meczu w Navasa coś wstąpiło i bronił prawie wszystko. 

hYYRv6d.png

Opublikowano

Navas to obecnie najlepszy golkiper na świecie, ciekawe czy utrzyma formę.

:yay: Muszę Ci przyznać rację...xD

James, Arbeloa, Benzema wrócili do treningów :D

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Jeszcze, żeby tylko Crisiatno wrócił do swojej formy, to byłoby marzenie. Co dobre, w końcu kończą się kontuzje.

Obstawiam, że Ronaldo wróci do formy jak na boisku będzie miał Jamesa, Benzemę, Bale'a i Modricia. Nie ukrywajmy, to nie już ten sam CR7, co sam przechodził całe boisko i strzelał, teraz to typowy egzekutor, ale musi mieć dobrą pomoc.

denzel.png

Opublikowano

Fakt, że sędziowie w tym meczu się nie popisali.

Choćby ta sytuacja na górze, czy spalony przy sam na sam Ronaldo, którego nie było.

Sędzia nie skupiał się na Ronaldo w tej sytuacji. To chodzi o jego zachowanie od pewnego czasu. Frustrat i symulant.

hYYRv6d.png

Opublikowano

Niech wraca Benzema i Ronaldo na skrzydło, bo na 9'tce tylko stoi w polu karnym, nawet nie biega. Chociaż z drugiej strony na skrzydle fajnie gra Jese, wydaje się że łapie formę. ;)

denzel.png

Opublikowano

Sędzia nie skupiał się na Ronaldo w tej sytuacji. To chodzi o jego zachowanie od pewnego czasu. Frustrat i symulant.

Akurat jako fan Realu muszę przyznać ci rację, zachowanie Ronaldo w niektórych sytuacjach strasznie mnie irytuje...

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Można powiedzieć, że kontuzje już zażegnane. ;)

Pepe gotowy do gry, James, Benzema, Arbeloa, Bale i Carvajal już trenują. 

No i w końcu jakaś dobra wiadomość!

Oby James miał taką formę jak sprzed kontuzji :)

IRcBXuaz10l20.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...