Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zabawne tłumaczenie madryckich gazet. Ronaldo nie odnajduje się w systemie gry Beniteza. No jak to - piłkarz kompletny (nie to co Messi), obunożny, z dryblingiem, strzałem i grą głową nie radzi sobie na pozycji dziewiątki? Przecież sam SAF wypowiadał się nie dawno, że Ronaldo to by był wszędzie najlepszy i by wszędzie mógł grać.

Upsi.

//Wiem troche prowo, ale taka jest prawda.

hYYRv6d.png

Opublikowano

Zabawne tłumaczenie madryckich gazet. Ronaldo nie odnajduje się w systemie gry Beniteza. No jak to - piłkarz kompletny (nie to co Messi), obunożny, z dryblingiem, strzałem i grą głową nie radzi sobie na pozycji dziewiątki? Przecież sam SAF wypowiadał się nie dawno, że Ronaldo to by był wszędzie najlepszy i by wszędzie mógł grać.

Upsi.

//Wiem troche prowo, ale taka jest prawda.

Ma spadek formy i tyle. W tamtym sezonie (i nie tylko) zdarzało mu się grać jako 9'tka i nie miał problemów. Wróci forma i bd po staremu. ;)

Jak dalej tak będzie wyglądała gra, to po sezonie nowy trener welcome. 

denzel.png

Opublikowano

Ma spadek formy i tyle. W tamtym sezonie (i nie tylko) zdarzało mu się grać jako 9'tka i nie miał problemów. Wróci forma i bd po staremu. ;)

Jak dalej tak będzie wyglądała gra, to po sezonie nowy trener welcome. 

Cały 2015 to spadek formy? Nie sądze. W tym sezonie poza 5 golami przeciw Espanyolowi to nic nie pokazał. Mi się wydaje, że to ma podłoże psychiczne. Jak nie chce grać to niech usiądzie na ławie i poczeka do zimy, przyjdą petro dolary i sobie odejdzie.

hYYRv6d.png

Opublikowano

Cały 2015 to spadek formy? Nie sądze. W tym sezonie poza 5 golami przeciw Espanyolowi to nic nie pokazał. Mi się wydaje, że to ma podłoże psychiczne. Jak nie chce grać to niech usiądzie na ławie i poczeka do zimy, przyjdą petro dolary i sobie odejdzie.

Tylko i wyłącznie ten sezon jest mega spadkiem formy. Ale wyluzujcie, za niedługo przyjdzie mecz z ogórkami CR7 strzeli 5 bramek i znowu będzie królem Footballu xD

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Isco już przeciążenie mięśniowe, poezja. 

Niedawno media pisały, że tylko Hazard ma przyjść do Realu, a teraz już Lewy i De Gea. Ciekawe kto następny, Pogba?  xD

denzel.png

Opublikowano

Isco już przeciążenie mięśniowe, poezja. 

Niedawno media pisały, że tylko Hazard ma przyjść do Realu, a teraz już Lewy i De Gea. Ciekawe kto następny, Pogba?  xD

Potrzebny jest Reus, nie ma nikogo dobrego na lewym skrzydle.

Opublikowano

Reus do Barcy, a Hazard do Realu.

A na co nam on? Neymara nie zastąpi, a na ławkę szkoda. Nie jest jakimś wirtuozem. Wolałbym Coutinho. Poza tym okropna szklanka.

A Hazard to niech se idzie. Już jednych Galacticos widziałem i padłem ze śmiechu.  :v

hYYRv6d.png

Opublikowano

Kontuzja Isco na zgrupowaniu kadry...

Ale podobno Keylor ma być gotowy na derby ;)

Akurat teraz wrócił James, więc Isco może się spokojnie leczyć. 

Keylor, to MUSI być gotowy na derby, inaczej słabo nas widzę w klasyku niestety. 

denzel.png

Opublikowano

Kontuzja Isco na zgrupowaniu kadry...

Ale podobno Keylor ma być gotowy na derby ;)

Isco grający w kratę, próbujący okiwać własny cień.

Również myślę że lepszym transferem do Realu byłby Hazard :D Pasuje mi do reszty ^^

Więcej indywidualności w Realu, a będzie druga era Galacticos. Pod względem marketingowym i sportowym.  :yay:

hYYRv6d.png

Opublikowano

Jedynym najbardziej możliwym galaktycznym transferem wydaje się być Hazard, ale jego przyjście = odejście Cristiano, więc nie dzięki. Tym bardziej, że w tym roku jakiejś super formy nie ma, ani w klubie ani w reprezentacji.

Real powinien zająć się sprowadzeniem jakiegoś napastnika i myślę, że to będzie Morata, bo Lewy raczej odpada. ;)

W klasyku chciałbym zobaczyć taki skład:

Keylor - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - Kroos, Modrić, James - Bale, Benzema, Cristiano. 

Ale czy kontuzje pozwolą, to się okaże. 

denzel.png

Opublikowano

Jedynym najbardziej możliwym galaktycznym transferem wydaje się być Hazard, ale jego przyjście = odejście Cristiano, więc nie dzięki. Tym bardziej, że w tym roku jakiejś super formy nie ma, ani w klubie ani w reprezentacji.

Real powinien zająć się sprowadzeniem jakiegoś napastnika i myślę, że to będzie Morata, bo Lewy raczej odpada. ;)

W klasyku chciałbym zobaczyć taki skład:

Keylor - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - Kroos, Modrić, James - Bale, Benzema, Cristiano. 

Ale czy kontuzje pozwolą, to się okaże. 

Myślę, że Real zdecydowanie powinien stawiać na Jamesa, bo świetny grajek z niego, ale wiadomo Florek lubi wydawać sporo kasy, więc transfer Hazarda jak dla mnie jest pewny.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Myślę, że Real zdecydowanie powinien stawiać na Jamesa, bo świetny grajek z niego, ale wiadomo Florek lubi wydawać sporo kasy, więc transfer Hazarda jak dla mnie jest pewny.

Wcale nie. Chelsea na pewno go nie chce oddać. Wszystko zależy od samego piłkarza.

@Chelioz, nie kumam. Ronaldo ma już 31 lat. Lada moment i w lutym z tego co pamiętam pyknie mu 32. Wątpię aby był lepszy, a Real może zarobić na nim więcej niźli za niego zapłacili. Interes życia moim zdaniem, a trzymanie piłkarza za zasługi to głupota. Poza tym jeżeli sam chce grać dla Paryża (co chyba dyskretnie podkreśla w komentarzach) to nie lepiej go puścić? Z niewolnika nie ma pracownika.

Pamiętasz Raula? Były za niego kosmiczne oferty, a na koniec grał tak, że oczy szczypały.

hYYRv6d.png

Opublikowano

Wcale nie. Chelsea na pewno go nie chce oddać. Wszystko zależy od samego piłkarza.

@Chelioz, nie kumam. Ronaldo ma już 31 lat. Lada moment i w lutym z tego co pamiętam pyknie mu 32. Wątpię aby był lepszy, a Real może zarobić na nim więcej niźli za niego zapłacili. Interes życia moim zdaniem, a trzymanie piłkarza za zasługi to głupota. Poza tym jeżeli sam chce grać dla Paryża (co chyba dyskretnie podkreśla w komentarzach) to nie lepiej go puścić? Z niewolnika nie ma pracownika.

Pamiętasz Raula? Były za niego kosmiczne oferty, a na koniec grał tak, że oczy szczypały.

W lutym będzie mieć dopiero 31, jeszcze ma 30. Wiesz, ja mogę sobie nie chcieć jego odejścia, ale tego co zrobi Real i Ronaldo jeszcze nikt nie wie. :P

denzel.png

Opublikowano

Dostaliście lekcje futbolu. Cały świat się podniecał tą obroną, Navasem. Wiedziałem, że kiedy przyjdzie mecz z kimś lepszym (Sevilla, Barca) to leżycie i się nie myliłem.

A Isco podsumował cały występ królewskich. @Wilczek o tej wielkości Realu pisałeś? Nie naśmiewam się z wyniku, tylko z zachowania piłkarzy Realu by the way.

hYYRv6d.png

Opublikowano

Zachowanie Isco, Carvajala owszem- parodia i wstyd.

Mimo wszystko Keylor Navas jest klasowy, cały zespół dał dzisiaj dupy, także na pewno trener(wystarczy popatrzeć na zmiany)

Zasłużony wpierdol, brawa dla Barcelony.

Może ten mecz otworzył oczy zarządowi.

xD XD

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Jedyne co się zmieni, to zmiana trenera po sezonie (jak nic nie wygramy) i tak w kółko. Ancelotti powinien zostać i dalej trenować Real, no ale jeden sezon słaby i bye... Szczerze, to spodziewałem się porażki, ale nie aż takiej. 

Niby wszystkiemu winny nie jest Benitez, no ale jednak. Pamiętacie ostatni przegrany klasyk 2-1? Wtedy Real też przegrywał ostro i grał słabo, a na mecz z Barcą wyszedł całkiem odmieniony. Teraz, to była porażka całkowita, nic nie zmieniło się od przegranej z Sevillą. To pokazuje, to że Benitez nie potrafił ich nastawić psychicznie oraz wyciągnąć wniosków na ten mecz, pytanie czy na kolejny się pozbierają?

denzel.png

Opublikowano

Zachowanie Isco, Carvajala owszem- parodia i wstyd.

Mimo wszystko Keylor Navas jest klasowy, cały zespół dał dzisiaj dupy, także na pewno trener(wystarczy popatrzeć na zmiany)

Zasłużony wpierdol, brawa dla Barcelony.

Może ten mecz otworzył oczy zarządowi.

xD xD

Hehehe, ale nie tak dawno pisałeś, że Real jest najlepszy, a kibiców Barcy "boli dupa" :v

Real nie stanowi drużyny. Nigdy właściwie tej drużyny nie stanowił w przeciągu ostatnich 10 lat. Ciągłe roszady trenerskie i kadrowe robią swoje, a zachowanie Cristiano, Isco, Carvajala zostawię bez komentarza.

805491408806070489277.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...