Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sword Art Online - dyskusja

viper1924

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 859
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie spodziewałem się niczego zaskakującego po tej serii, póki co nie jest źle, a nawet ogląda się całkiem przyjemnie patrząc na inne serie.

Ale niektóre motywy mnie niszczą.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Sao 2 jest moim zdaniem średnie. Nie ma w sobie niczego co by mnie przyciagalo. Kirito i asuny nie lubie, z reszta nikogo w sao nie lubie, dobrze, że asuny w tym anime jest bardzo mało. Troche też przeciągaja. 6,5/10

Opublikowano

Sao 2 jest moim zdaniem średnie. Nie ma w sobie niczego co by mnie przyciagalo. Kirito i asuny nie lubie, z reszta nikogo w sao nie lubie, dobrze, że asuny w tym anime jest bardzo mało. Troche też przeciągaja. 6,5/10

To po co ty to oglądasz xDD dla widoków ? nie rozumie takich ludzi, jak mi się coś nie podoba to nie oglądam nie meczę się i nie tracę czasu.

NJxbd4x.png

Opublikowano

To po co ty to oglądasz xDD dla widoków ? nie rozumie takich ludzi, jak mi się coś nie podoba to nie oglądam nie meczę się i nie tracę czasu.

W sumie nie wiem. Chyba porzuce.

Opublikowano

Ludzie, czy wy musicie się zawsze wszyscy wymądrzać ? Doszukujecie się nierealistyczności w każdym anime, a ci którzy chcą wyjaśnić nierealistyczność biorą argumenty z dupy co jest kompletnie bezsensu. 

Po co oglądać anime jak w każdym wyszukujecie jakiś błędów i bawicie się w Ex Expertów  zamiast spokojnie obejrzeć i dobrze się bawić.

Podsumowując:  

Kto anime ogląda dla realizmu to jest kompletnym idiotą i traci czas, bo nawet coś nierealistycznego znajduje się prawie w każdym filmie(dokumentów, filmów przyrodniczych nie brać pod uwagę) 

PS. Czekam na hejty ^^

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

Ludzie, czy wy musicie się zawsze wszyscy wymądrzać ? Doszukujecie się nierealistyczności w każdym anime, a ci którzy chcą wyjaśnić nierealistyczność biorą argumenty z dupy co jest kompletnie bezsensu. 

Po co oglądać anime jak w każdym wyszukujecie jakiś błędów i bawicie się w Ex Expertów  zamiast spokojnie obejrzeć i dobrze się bawić.

Podsumowując:  

Kto anime ogląda dla realizmu to jest kompletnym idiotą i traci czas, bo nawet coś nierealistycznego znajduje się prawie w każdym filmie(dokumentów, filmów przyrodniczych nie brać pod uwagę) 

PS. Czekam na hejty ^^

No to jestem idiotą, bo nie lubie jak nierealistyczność wręcz rzuca mi się w oczy :P

Opublikowano

Podsumowując:  

PS. Czekam na hejty ^^

Też ich nie czaję, zamiast skupić się na miłym spędzeniu czasu z daną serią to oglądają po to by znaleźć jakąś wadę, wyciągnąć ją na wierzch i płakać jakie to niedobre, jaki to czas stracili itd.. to tak jak recenzent ogląda dane anime po to by napisać recenzje, tak oni oglądają to chyba po to żeby hejcić bo zwyczajnie im się nudzi

GGO nie jest jakieś z*******e, ale sama kreska i tematyka powinna być dla większości wystarczająca by cieszyć się tym oto anime..

oj ludzie ludzie jeśli sao 2 to syf to oglądnijcie chociażby kenzen robo daimidaler lub Fuun Ishin Dai Shogun które są również dość świeże i jestem ciekaw jak te serie nazwiecie.. (takie tylko przykłady)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngIzunumi a ty nawet nie zrozumiałeś/zrozumiałaś co napisałem. ^^ Jak nie lubisz nierealistyczności to wyjdź na dwór. W anime nie szukaj realizmu.

Nie szukam w anime relizmu, to nierealizm w anime mnie szuka

Też ich nie czaję, zamiast skupić się na miłym spędzeniu czasu z daną serią to oglądają po to by znaleźć jakąś wadę, wyciągnąć ją na wierzch i płakać jakie to niedobre, jaki to czas stracili itd.. to tak jak recenzent ogląda dane anime po to by napisać recenzje, tak oni oglądają to chyba po to żeby hejcić bo zwyczajnie im się nudzi

GGO nie jest jakieś z*******e, ale sama kreska i tematyka powinna być dla większości wystarczająca by cieszyć się tym oto anime..

oj ludzie ludzie jeśli sao 2 to syf to oglądnijcie chociażby kenzen robo daimidaler lub Fuun Ishin Dai Shogun które są również dość świeże i jestem ciekaw jak te serie nazwiecie.. (takie tylko przykłady)

ale sao 2 to jest syf, kreska i tematyka nie wystarczą zeby zadowolic tak wymagajacego widza jakim jestem. W tym anime nie ma niczego co by mnie przyciągalo. Tak jak wspomnialem nawet zadnego bohatera nie lubie

Opublikowano

Echh..

Już nie będę nic pisał chociaż zaprzeczyłeś swoim słowom. Koniec spamu :D

Anime jest na wzorze zrobione tzn. Główny bohater koks i nikt go nie pokona. Oglądam ale 2 seria do najlepszych nie należy - taki średniak. 

Opublikowano

Echh..

Już nie będę nic pisał chociaż zaprzeczyłeś swoim słowom. Koniec spamu :D

Anime jest na wzorze zrobione tzn. Główny bohater koks i nikt go nie pokona. Oglądam ale 2 seria do najlepszych nie należy - taki średniak. 

Mylisz się. Nie wszystkie anime takie są. To, że ty oglądasz shouneny to twoja sprawa. Powiedz gdzie zaprzeczylem swoim słowom?

Opublikowano

cytuje

"No to jestem idiotą, bo nie lubie jak nierealistyczność wręcz rzuca mi się w oczy"

"Nie szukam w anime relizmu, to nierealizm w anime mnie szuka"

Nie szukasz w anime realizmu, ale rzuca ci się w oczy nierealistyczność ? :D

http://myanimelist.net/animelist/limo822

Ja oglądam wszystko prócz yaoi  :)

Nie wszystkie, to nie znaczy że to anime jest nie do wzoru. I ogarnij się, bo raz hejtujesz to anime, a raz bronisz - zdecyduj się wreszcie. 

EDIT# Przez ciebie muszę robić offtopic, nie zadawaj pytań na które są oczywiste odpowiedzi. 

Opublikowano

No to jestem idiotą, bo nie lubie jak nierealistyczność wręcz rzuca mi się w oczy :P

Mylisz się. Nie wszystkie anime takie są. To, że ty oglądasz shouneny to twoja sprawa. Powiedz gdzie zaprzeczylem swoim słowom?

ale sao 2 to jest syf, kreska i tematyka nie wystarczą zeby zadowolic tak wymagajacego widza jakim jestem. W tym anime nie ma niczego co by mnie przyciągalo. Tak jak wspomnialem nawet zadnego bohatera nie lubie

CZY TO TY RHIDE XDDDD eloszka tu will podyskutujmy znow o realizmie co <pozdro dla kumatych>

ok selweron masz tu wiele racji aczkolwiek chcialbym zwrocic uwage na pewien fakt mianowicie opinia moze byc negatywna, wiekszosc tutaj osob bierze opinie negatywna jako hejt a tak nie zawsze, powtarzam nie zawsze musi byc.   Recenzant oglada anime po to zeby je ocenic, ale nie zapominaj o tym ze recenzja opiera sie na dobrych i zlych stronach. Ludzie nie tylko na tym forum ale ogólnie maja taka zje.bana skłonność do samego hejtowania, istnieje taki duzy problem z nie tyle co przyjmowaniem ale tez zrozumieniem samej istoty szczescia ale to juz temat na blog lub cos w tym stylu.

Akceptuje to że anime dla wielu może być złe, no ale ludzie wszystko ma swoje dobre strony, a jak już kompletnie za czymś nie przepadacie to porzućcie daną serie. Prosty przykład z boku ja sam. Nie lubie ssało tak bardzo jakbym chciał, jest w tym anime zawartych zbyt wiele rzeczy które mnie po prostu wkurzają ale oglądam to ponieważ jestem ciekaw tego jak to wszystko będzie ekranizowane i przed wszystkim nie jestem masochistą, jak dojdzie juz do takiego stopnia ze nie bede mógł czerpać z tego anime minimalnej przyjemnosci to po prostu ostatecznie to porzuce i wam tez tak radze. Nie lubicie czegoś zostawcie to i co wiecej nie psujcie innym też dyskusji na forum przez stałe pesymistycznie albo mowiac wprost chu.jowe nastawienie do zycia i anime.

Opublikowano

cytuje

"No to jestem idiotą, bo nie lubie jak nierealistyczność wręcz rzuca mi się w oczy"

Nie wszystkie, to nie znaczy że to anime jest nie do wzoru. I ogarnij się, bo raz hejtujesz to anime, a raz bronisz - zdecyduj się wreszcie. 

EDIT# Przez ciebie muszę robić offtopic, nie zadawaj pytań na które są oczywiste odpowiedzi. 

Nie trzeba szukać realizmu, żeby nierealizm rzucał mi się w oczy. Jak dostajesz przed sobą na ekranie monitora cycki, to widzisz cycki. Proste.

cytuje

Nigdzie  nie bronilem tego anime

Opublikowano

@Upki

Nie ma to jak robić k***a offtop o realizmie na kilkanaście postów...

@

Jestem ciekaw, czy pokażą dzisiaj coś ciekawego w tym nowym odcinku ^.-

Opublikowano

Ja p******e jak tu człowieka zrozumieć kiedy ogląda coś co mu się wgl nie podoba, wszystko jest zjebane, bohaterowie tragedia ale oglądać będę dalej i wylewać swój żal na forum, o mój borze.

Jeszcze najlepiej poklepać po pleckach i powiedzieć "tak to anime jest złe nie oglądaj"

Jest pewien limit w wyrażaniu opinii a co poniektórzy już dawno z niego wyszli i rozpoczęli dodatkowy off-top.

ale sao 2 to jest syf

Ambitna opinia xDD no nie mogę, reszty wypowiedzi to nie komentuje.

Nie ma to jak się kłócić że ty masz rację i tylko ty i jak tobie się nie podoba to analogicznie musisz to wbić do głowy wszystkim, bo zwykle wyrażenie opinii (którego nie ma) nie wystarczy. 

NJxbd4x.png

Opublikowano

7dmy ep

totalnie spojleruje Spiegela.. no kurfa przecież widać jak się narzuca i że ma coś nie tak z głową, czy oni nie powinni tego zrobić tak by tego nie było znać? on był jebnięty od początku do samego końca a zaczęło mu odwalać jak kirito się pojawił ;/

Opublikowano

7 odcinek strasznie chu.owy i przegadany, dawno się tak nie nudziłem, ale za to pózniej może byc lepiej bo coś konkretnego sie bedzie dziać.

pamietam jak spiegel proponowal tej sinon ze ja odprowadzi do domu w realnym swiecie, ciekawe dlaczego xD

Opublikowano

Racja, 7 odcinek był straszny, pamiętam czasy pierwszego sezonu, pierwszych 12 odcinków, gdzie wszystko działo się w środku SAO, nie wychodziło poza grę i to było w tym anime najlepsze. Coraz gorzej to wygląda, mam nadzieje, że się poprawi.

Ogólnie moja ocena drugiego sezonu to słabe 5/10, bo nie dość, że zrobili z niego kobiete (imo faceta wyglądającego jak kobieta) to jak Sword Art Online było grą zajebistą, opierająca się na MMORPG, to teraz mamy jakiegoś MMOFPS'a, co średnio mi się podoba.

League of Legends Borson I Mocny

Opublikowano

7 odcinek był średni. Dało się oglądać, aczkolwiek nic mnie w nim nie przyciągało. Bo po prostu nic się w nim nie działo. Momentami przeciągany, a ogólnie nudny. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Na 7 odcinku prawie zasnąłem. Mam nadzieje, że kolejne będą ciekawsze. I tak btw, kto był taki genialny i wpadł na pomysł, aby Kirito używał miecza w grze o broni palnej? o.0

sword_art_online_signature_by_tammypain-

Pomogłem?! Liczę na like! :)

Opublikowano

Na 7 odcinku prawie zasnąłem. Mam nadzieje, że kolejne będą ciekawsze. I tak btw, kto był taki genialny i wpadł na pomysł, aby Kirito używał miecza w grze o broni palnej? o.0

A mało to takich gier mamy gdzie używa się mieczy w fpsach?

Opublikowano

A mało to takich gier mamy gdzie używa się mieczy w fpsach?

no

jakis ch.ujowy offtop ale czekajcie na 8 odcinek mam przeczucie ze bedzie rozpie.rdol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...