Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sword Art Online - dyskusja

viper1924

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

C**j z tym shitem, jak ja widzę połowę postaci w tym "anime" to mnie kurwica większa bierze niż isamu jak dostaje wpierdol w fife -_-

Jestem ciekaw czy "to coś" utrzyma 3,5/10 u mnie :)

Jak oglądasz isamu i resztę tej elity internetu która mogła by z moim psem walczyć w testach na IQ to się nie dziwie tych ocen.

Tyle razy powtarzam ludziom, są dziesiątki świetnych anime po c***a oglądasz jak masz dać mu 2-4/10 no nie rozumie.

Co do anime to przewidywalne jak zawsze, nic nowego wszystko można były wyczytać jak z kartki bez mangi, kolejne odcinki pewnie też bez rewelacji ale zobaczymy może coś z tego jeszcze będzie, póki co to taki średniaczek można sobie pooglądać.

NJxbd4x.png

• Odpowiedzi 859
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak oglądasz isamu i resztę tej elity internetu która mogła by z moim psem walczyć w testach na IQ to się nie dziwie tych ocen.

Tyle razy powtarzam ludziom, są dziesiątki świetnych anime po c***a oglądasz jak masz dać mu 2-4/10 no nie rozumiem.

Co do anime to przewidywalne jak zawsze, nic nowego wszystko można były wyczytać jak z kartki bez mangi, kolejne odcinki pewnie też bez rewelacji ale zobaczymy może coś z tego jeszcze będzie, póki co to taki średniaczek można sobie pooglądać.

K***a, ale ty niedojebany jesteś xD Zawsze się o coś przypierdolisz :-3

"Jak oglądasz Isamu i resztę tej elity internetu która mogła by z moim psem walczyć w testach na IQ to się nie dziwie tych ocen."

Dobra dojebałeś jak dzik w paśnik... Kto powiedział, że oglądam resztę "elity internetu" nie licząc Isamu? Zresztą Isamu inteligencją nie grzeszy, ale przynajmniej można się z niego pośmiać jak gra i rejdżuje...

"Tyle razy powtarzam ludziom, są dziesiątki świetnych anime po c***a oglądasz jak masz dać mu 2-4/10 no nie rozumie."

Jeśli coś zaczynam oglądać to wolę to skończyć nawet jeśli jest największym gównem w świecie, tak dla mojej "zasady"...

Jak masz cokolwiek jeszcze do mnie pisać to sobie daruj i zostaw to dla siebie bo nie chce mi się niszczyć klawiatury, żeby odpowiadać do takiego podrzędnego człowieczka z za dużym mniemaniem o sobie jak ty...

PS.

Hobby:Kompromitacja osobników z zaniżonym IQ. 

Z tego mogę spokojnie wywnioskować, że masz IQ na poziome swojego psa, czyli Isamu/The Nitro Piździak 

Nie pozdrawiam i serdeczne spierdalaj ;)

Opublikowano

K***a, ale ty niedojebany jesteś xD Zawsze się o coś przypierdolisz :-3 <3

"Jak oglądasz Isamu i resztę tej elity internetu która mogła by z moim psem walczyć w testach na IQ to się nie dziwie tych ocen."

Dobra dojebałeś jak dzik w paśnik... (dobre teksty macie w gimnazjum xDD) Kto powiedział, że oglądam resztę "elity internetu" nie licząc Isamu? Zresztą Isamu inteligencją nie grzeszy, ale przynajmniej można się z niego pośmiać jak gra i rejdżuje...

"Tyle razy powtarzam ludziom, są dziesiątki świetnych anime po c***a oglądasz jak masz dać mu 2-4/10 no nie rozumie."

Jeśli coś zaczynam oglądać to wolę to skończyć nawet jeśli jest największym gównem w świecie,(Masochizm zawsze spoko) tak dla mojej "zasady"...

Jak masz cokolwiek jeszcze do mnie pisać to sobie daruj i zostaw to dla siebie bo nie chce mi się niszczyć klawiatury, żeby odpowiadać do takiego podrzędnego człowieczka z za dużym mniemaniem o sobie jak ty...

To po co odpowiadasz ? jako nadczłowiek powinieneś zignorować i ruszyć ratować świat, walczyć o pokój na świecie po czym zasiąść sobie w fotelu i odpalić wieczorny seans z Nitro & Isamu lets play minecraft.

PS.

Hobby:Kompromitacja osobników z zaniżonym IQ. 

Z tego mogę spokojnie wywnioskować, że masz IQ na poziome swojego psa, czyli Isamu/The Nitro Piździak 

Wyciąganie wniosków nie jest twoją mocną stroną.

Nie pozdrawiam i serdeczne spierdalaj ;)

<3

@topic po ostatnim odcinku szykuje się wielkie spotkanie w realu jak to było w poprzednich grach, co nie jest żadną nowością, a jeszcze ten ratunek na końcu #noniemoge

NJxbd4x.png

Opublikowano

Panowie spokojnie, chyba każdy wie że SAO jest shitem więc nie ma o co się kłócić.
Tym bardziej, że zaraz wam moderator wlepi bileciki na urlop albo co.. No po prostu się nie opłaca denerwować na tym forum, trust me.

@topic

Kirito x Shinon x Asuna x reszta fandziefczyneg <3

K***a to anime jest po protu najlepsze na świecie, nigdzie takiego haremu i dramatu za razem nie znajdziecie, no nigdzie. SAO jest bezkonkurencyjne w tych dwóch kwestiach.

@offtopic

Co to kurwa za jakieś niebieskie kolory na MPC, do tego zielony przycisk 'lubię to' i ogólnie zmienione logo.

volhcuz.png bez jaj, ja tu po cheaty przychodziłem i pośmiać się z debili, a teraz to jakieś stowarzyszenie pokrzywdzonych nastolatek czy jak? C**j no nie moge kurwa, a jakby tego było mało to jeszcze ta j****a w dupe cenzura z c***a wyjęta, kurwa mać.

J****, świat chyli się ku upadkowi, AMEN.

417711489342956987022.png

Opublikowano

anime oficjalnie porzucone, scena z granatem  ok ujdzie scena  z asuna i z gadajacym telefonem (chumobajl) ok ujdzie ale tego typa co z sinon probowal cos kombinowac no ja p******e xD nie nie i jeszcze raz nie, koncowa ocena 2/10 nie polecam, w sumie to przez caly czas trwania tego shitu wyczekiwalem na ten moment olsnienia w koncu cos dobrego, ale nie wydaje mi sie eby cos takiego bylo bo jest coraz gorzej z kazdym odcinekiem pozdrawiam

Bywalec
Opublikowano

A mi się tam cała seria podobała...mogłoby być bardziej wzruszające i romantyczne, no ale to chyba nie ten typ.

Czekam na następną. 

Opublikowano

Odcinek bomba juz nie moge sie doczekac dzisiejszego. Pierwsza seria mi bardziej przypadla ale ggo tez daje rade. Ta scena z granatem i wpadniecie kirito do domu sinon <3

"Upadli powstaną"

Opublikowano

No to skoro już się wypowiadam o Anime, to tu też się wypowiem :D

SaO, najbardziej podobał mi się pierwszy sezon. Klimat: możesz zginąć przez zły ruch, był spoko. ALO trochę przynudzało swoją prostotą i łatwym przewidzeniem co się stanie. Siostra zaskoczenie, Kirito ją odrzuca, bo ma Asunę itp itd... Srsly... GGO mimo moich obaw mi się bardzo podobało. Każdy odcinek kończył się w sposób, zachęcający do obejrzenia następnego. No trochę zrąbali moim zdaniem z Asuną, wtrącając ją gdzie wlezie, by oglądaczy zachować... + dwa pierwsze odcinki, gdzie tylko romansowali ze sobą... Cóż, czekamy na następną sagę, mam nadzieję, że zaskoczy nas, szczególnie, że jest tak krótka (3 odcinki).

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No no. Od dłuższego czasu nie było czegoś takiego. Gadaniem gadaniem, ale końcówka całkiem spoko. Szkoda, że nie pokazali tego co ma być już w tym odcinku.

Opublikowano

SAO 1 ogólnie dla mnie lepsze. Jak chodzi o grę z 1 części to ALO.. tylko pod koniec. Boże, jak ja nie znosiłem tego gostka na końcu! :(

Teraz w 2 sezonie Kirito się zachowuje tak jakby nie znał Asuny praktycznie w ogóle xD a przecież niby są parą. 1 sezon był wypchany romansem i było bardzo dobrze :D ... Teraz w 2 części ( też nie jest zła) ale przez to wszystko nawet zmieniłem swoje podejście do Asuny  i bardziej chyba polubiłem Sinon :D 

Opublikowano

Rani mnie, jak tak wypowiadacie się o SAO. Oklepany romans,walki na początku były dość dobre,Anime z bajkową fabułą i z obrzyganym zakończeniem w dodatku Kirito,który na początku gry staje się bossem co jest totalnie niemożliwe,niepotrzebne oraz nudne. GGO nie wiem nie oglądam, szkoda czasu, bo po 1 odcinku mnie odrzuciło. 5/10 

Opublikowano

Rani mnie, jak tak wypowiadacie się o SAO. Oklepany romans,walki na początku były dość dobre,Anime z bajkową fabułą i z obrzyganym zakończeniem w dodatku Kirito,który na początku gry staje się bossem co jest totalnie niemożliwe,niepotrzebne oraz nudne. GGO nie wiem nie oglądam, szkoda czasu, bo po 1 odcinku mnie odrzuciło. 5/10 

Byś przeczytał chociaż poprzednie posty, to zauważyłbyś, że ssało dostaje pociski, które tej serii się należą. Nawet to animu nie jest romansem, ma po prostu wprowadzony taki wątek. W dodatku masz tylko 2 możliwości rozwoju bohatera: op od początku lub op po power upach, a samo GGO trwa do ok. 13 odcinka i seria w Aincardzie jest lepsza, ale nie dobra. ;) Jak na hejt to i tak wysoko oceniłeś. Sprawdź chociaż wątek związany z Asuną rewelacji nie ma, ale momenty są całkiem ok.

Opublikowano

Byś przeczytał chociaż poprzednie posty, to zauważyłbyś, że ssało dostaje pociski, które tej serii się należą. Nawet to animu nie jest romansem, ma po prostu wprowadzony taki wątek. W dodatku masz tylko 2 możliwości rozwoju bohatera: op od początku lub op po power upach, a samo GGO trwa do ok. 13 odcinka i seria w Aincardzie jest lepsza, ale nie dobra. ;) Jak na hejt to i tak wysoko oceniłeś. Sprawdź chociaż wątek związany z Asuną rewelacji nie ma, ale momenty są całkiem ok.

Nie chodziło mi o wszystkich,tylko o tych,którzy wychwalają odcinki itd. Wolałbym żeby bohater kumał po jakimś czasie o co chodzi i rozwijał swoją postać aż stałaby się op a moim zdaniem to,że w którymś tam początkowym odcinku pokonuję bossa jest trochę bez sensu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kurde, zamiast przystac na 1 serii i ja wydluzyc jakos to skonczyli ja szybciutko i robia teraz gnioty. Pierwszy sezon najlepszy a reszta strasznie odstaje.

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Kurde, zamiast przystac na 1 serii i ja wydluzyc jakos to skonczyli ja szybciutko i robia teraz gnioty. Pierwszy sezon najlepszy a reszta strasznie odstaje.

Gdyby wydłużyli, to byś oglądał filery. Aktualnie wszystko idzie zgodnie z novelką.

Opublikowano

Gdyby wydłużyli, to byś oglądał filery. Aktualnie wszystko idzie zgodnie z novelką.

Ja tu mowie ogolnikowo o SAO. Powinien autor mange wydluzyc a nie pierwsza i najlepsza czesc skonczyc w kilkanascie rozdzialow. Jak wydostali sie ze swiata SAO to juz jest gniot.

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Ja tu mowie ogolnikowo o SAO. Powinien autor mange wydluzyc a nie pierwsza i najlepsza czesc skonczyc w kilkanascie rozdzialow. Jak wydostali sie ze swiata SAO to juz jest gniot.

Ile można wałkować jeden temat? Autor powieści doszedł do wniosku, że wystarczy i skupił się na innym wątku. Jeżeli masz mało to przeczytaj poboczne historie. Jest ich aż caly tom.
Opublikowano

Może chciał być po prostu kreatywny? light novelki, web novelki, fanfice o vrmmo w 99,9% kręcą się wokół jednej gry. Nic prócz SAO nie przychodzi mi na myśl jeśli chodzi o użycie kilku vrmmo w tym momencie.

Under World ("gra" po ALO 2) jest z deczka dłuższy więc jak zaczną go emitować to zobaczysz, czy warto było tak płakać, czy też nie. O ile to wyemitują? hehe

Opublikowano

Może chciał być po prostu kreatywny? light novelki, web novelki, fanfice o vrmmo w 99,9% kręcą się wokół jednej gry. Nic prócz SAO nie przychodzi mi na myśl jeśli chodzi o użycie kilku vrmmo w tym momencie.

Under World ("gra" po ALO 2) jest z deczka dłuższy więc jak zaczną go emitować to zobaczysz, czy warto było tak płakać, czy też nie. O ile to wyemitują? hehe

Nadal będę pewnie przy tym, że powinien autor rozłożyć SAO a nie pominąć tak wiele pięter czy początkowych odkryć w tym świecie. Cóż, pozostaje mi tylko płakać za SAO. Zobaczę co będzie dalej.

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Sword art online książka zakupiona i to jeszcze po polsku tylko teraz czytać !! <3

gdzie ???

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...