Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reaktywacja Serwera RPG (Non-premium)(Klasy)(Rasy)(NPC)(LVL)

soloman981

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 707
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmmm.... Ten kto bedzie w mrocznych bedzie mial przesrane !!! xD

Niby dlaczego, a juz na pewno nie u cb :D

Oczywiście w moich słowach nie ma ani grama złośliwości nie jesteśmy przecierz jakimiś jeba*ymi hejterami ;)

@down

Włącze Cheat_God i wszyscy lezycie xD

11969270466001795154.pngTak na prawde... jestem DesWardes

Opublikowano

up

nasza frakcja będzie was jechać - wy gracie uczciwie 1vs1 (w końcu światło) a u nas będzie 10 vs1 xD

down ważną sprawą jest gdzie będzie więcej NAS, czyli szlacheckich no live :) sam szybko chyba nabije dobry lvl ( tankiem :( )

Jam jest Inkwizytor SzalonyHollow na stos rzucony przez Boga, przez ludzkość Śmiercią nazwany Eonem będący!
Kogo dziś palimy?

Opublikowano

up

ale my jesteśmy po tej samej stronie !!! a healler się wam chyba przyda (healer tank nieumarły)

Jam jest Inkwizytor SzalonyHollow na stos rzucony przez Boga, przez ludzkość Śmiercią nazwany Eonem będący!
Kogo dziś palimy?

Opublikowano

aaa sorry pomyliłem krasnali z orkami xD w końcu jestem Szalony :)

Kogo dziś palimy?

Opublikowano

A po co mi byc świetlikiem bogowie nie byli tylko świetliści ale też i mrocznie. Przykład Beliar--->z gry Gothic I, II, III

11969270466001795154.pngTak na prawde... jestem DesWardes

Opublikowano

up, to ja podam banalny przykład z cyklu Trudii Canavan - tam byli bogowie niby dobrzy, opiekuńczy, a tak naprawdę to nasłali swoich wyznawców na siebie (to byli bogowie 2 nacji i te nacje miały wojnę religijną - a ci bogowie mieli z tego zabawe ;) a potem zostali pokonani przez tych, co mogli zostać bogami :) jak ktoś to czyta wybacz za spoiler

Kogo dziś palimy?

Opublikowano

Zastanawialem sie nad orkiem ,jeszcze nie jestem pewien swego wyboru -ale wiecej ludzi jest w mrocznych :)

Najprostszy przyklad to gra black and white co mozez byc dobrym bogiem ,albo zlym ktory wrzuca ludzi do ognia piekielnego i kaze im myc siusiaka swojemu chowańcowi (siusiak ocenzurowany D:)

Opublikowano

11 na wakacje ;( na tydzień będe jak by o 2 tygodnie w plecy :( a lapka nie biore bo neta tam nie będzie ;(((((

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

kur** spokój będzie hosting to będzie serw! czytać komenty!(przynajmniej twórcy tematu)

Kogo dziś palimy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...