Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reaktywacja Serwera RPG (Non-premium)(Klasy)(Rasy)(NPC)(LVL)

soloman981

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 707
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Będzie plugin McMMO ??

Moje propozycje na nazwy serwera :

League of Minecraft

Rune of Minecraft

Minecraft The Passible

PS. Czekam na serwer z nie cierpliwością :D

1_5565b449c02ad.png

Grafika wykonana przez StitchART

Opublikowano

wy robicie własne pluginy?

który host tak cię opierdziela ?

@edit

jakby był potrzebny spec od fantazy (hue hue hue z biblioteczką - co jest coraz większą rzadkością ) to zawszę jestem pod ręką

@edit2 jest szans na jakiegoś maga?

Jam jest Inkwizytor SzalonyHollow na stos rzucony przez Boga, przez ludzkość Śmiercią nazwany Eonem będący!
Kogo dziś palimy?

Opublikowano

Mowilem ze serwer nie wypali ;D Ale ok czekamy dalej hehe. Ja Bd mrocznym Elfem i chyba do Mrocznych pojde

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Ja nie, jak obserwowałem ten temat to widziałem, że ludzi bardziej ciągnie do świetlistych, a a propos mag to faktycznie brakuje mi tej klasy no bo chyba nie ma takiego RPG gdzie by nie było maga (mògłby być chociaż częścią klasy VIP, ale żeby był)

11969270466001795154.pngTak na prawde... jestem DesWardes

Opublikowano

Wiem ze na pluginie heroes jest taka mozliwosc - np moze miec patyk i jest skill ze z niego sniezka wylatuje - w opcjach plugina ustawia sie ile dmg zadaje , nazwe oraz efekt np spowolnienie :_

Opublikowano

Mogli by być np. poruszają się wolniej od pozostałych klas o 50% albo 25% ale maja jakiś wrodzony pancerz, mogą nosić najlepsze zbroje i mają 50% albo 25% więcej HP od pozostałych klas, tylko nie wiem jak z broniami by to miało być bo np taureny które znam Warcraft III walczyły takimi jak by kłodami tylko Wódz Taurenów walczył wielkim toporem dwu-ręcznym.

Opublikowano

Dodajcie taruena kurka

Mogli by być np. poruszają się wolniej od pozostałych klas o 50% albo 25% ale maja jakiś wrodzony pancerz, mogą nosić najlepsze zbroje i mają 50% albo 25% więcej HP od pozostałych klas, tylko nie wiem jak z broniami by to miało być bo np taureny które znam Warcraft III walczyły takimi jak by kłodami tylko Wódz Taurenów walczył wielkim toporem dwu-ręcznym.

Ludzie... Serwer jeszcze nie powstał a wy już chcecie go zmienić... Co jest równe z tym że wam się nie podoba :) Brawo

Najpierw zagrajcie... potem zmieniajcie

Opublikowano

hmm mag za vipa to trochę głupio by było - no chyba że będzie mag (normalny) a mag bitweny (vip a on waliłby np, z patyka i większy dmg z niego)

Jam jest Inkwizytor SzalonyHollow na stos rzucony przez Boga, przez ludzkość Śmiercią nazwany Eonem będący!
Kogo dziś palimy?

Opublikowano

Ludzie wy nie ogarniacie pluginu 'Heroes' z patyka to będa skille walily typu 'FireBall' itp a nie napie. sie patykiem z typkiem z diax setem . Bo na Heroes można bindować skille i wybierać klasy a nie ku. napie. sie z patykow tam to bardziej bedzie sie przeciwnika ze skilla walic niż zwykłymi atakami ! Moge sie zalozyc ze mag czy ktoś tam kto wali z tego waszego 'patyka' będzie miał ten kamienny miecz ...

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

Team speak napisalem przed postem np .Wiem ze moz e nawet pierdzielona orajka nakurniac z Taunta a potem z nici wywalic fireballa. ( wiem to jest polaczenie woja i maga :D)

cinek Ps. Oryginalna nazwa maga bitewnego to Warlock Sherloku znawco fantasy :)

Down:

Nie grałem w wowa.A to nei mialo byc wredne tylko pouczam ze poprawnie to sie zwie warlock :_

Opublikowano

up

jestem znawcą fantazy Z KSIĄŻEK głównie p; Warlock - czy to ten mag od klątw z wowa? Mogę ci screena wysłać z mojej biblioteczki (ale to będzie tylko część - część z biblioteki znam, i na półce mam 2 rzędy :)

edit magów z gier ogarniam ale nie aż tak p; wowa i te wszystkie warhamery i gry tego typu nie grałem (wiem, warhamerze magów nie ma ale tu o typ gier mi chodzi)

up ja nie potraktowałem tego jako obrazę lub coś w tym stylu i nie obraziłem się p; skoro nie z Wowa to skąd warlock? (może byłem trochę zmieszany, bo oglądałem sporo wowa i tam Warlock to taki de-buffer, a określeń magów bitewnych jest trochę :)

Kogo dziś palimy?

Opublikowano

jakie IP ts?

sory ale nie podam ip ts'a bo nie wiem czy soloman by sobie tego zyczyl (tysiace osob dobijajace sie do niego xD)

a poza tym poczytajcie posty ...

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Ludzie... Serwer jeszcze nie powstał a wy już chcecie go zmienić... Co jest równe z tym że wam się nie podoba :) Brawo

Najpierw zagrajcie... potem zmieniajcie

Nie chcemy go zmieniać tylko dodawać, a to jest różnica

Opublikowano

Lexis po której stronie staniesz?

down o to chodziło :) Sojusz zakładamy?( coś jak pt z mmorpg xD)

Kogo dziś palimy?

Opublikowano

Lexis po której stronie staniesz?

W jakim sensie bo jeśli chodzi o serwer to Mroczni.

@up

Spox wyglądasz mi na człowiek z którym idzie się do gadać ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...