Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reaktywacja Serwera RPG (Non-premium)(Klasy)(Rasy)(NPC)(LVL)

soloman981

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 707
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Start oglosze jakies kilka godzin wczesniej zrobie to odrazu jak dostane serwer bo musze miec czas na wrzucenie i przygotowanie wszystkiego a co do slotow to na start bedzie 40-50 zeby nie bylo zamieszania

jak wszystko bedzie dobrze to potem zwiekszymy chociaz mam zle wspomnienia z serwerow wiecej niz 50 slotow

Opublikowano

popieram up... może tak trochę później otworzyć serwa ? tak koło 22-1 to więcej starszych będzie, ogarniętych (może) i zgłoszą bugi etc etc

pora wieśka odłożyć na półką i zacząć się mentalnie przygotować do tego

może tak ankietę kto kim zagra zrobić?

będzie oficjalna strona/forum serwa?

Jam jest Inkwizytor SzalonyHollow na stos rzucony przez Boga, przez ludzkość Śmiercią nazwany Eonem będący!
Kogo dziś palimy?

Opublikowano

Myśle, że pomysł z ankietą jest bardzo dobry, a jeśli chodzi o strone to myśłe, że na pewno zrobią chłopaki bo przecierz przez coś trzeba kupować VIP-y B)

@edit

Ale bez przesady z tą godziną otwarcia, jutro musze iść do pracy o 6, a nie chce przegapić otwarcia serwera.

11969270466001795154.pngTak na prawde... jestem DesWardes

Opublikowano

cały dzień temat obserwuje 30 osób. Będzie pełny serwer jak EnEME już wcześniej pisał. A ankieta to jeden z lepszych pomysłów.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Wow ale hype na ten serwer jest :D cieszy mnie to bardzo, forum bedzie o to sie nie martwicie. Obecnie czekamy na hosting, jezeli go dostaniemy to odrazu bierzemy sie za prace i uruchamiamy wszystko, stay tuned. Co do startu pewnie bedzie to jakas wieczorna lub nocna pora gdyz ja mam dostep do komputera po 19. Narazie moge zachecic do głosowania w ankiecie i poki co oczekiwania na dalsze informacje.

Opublikowano

@up

Na ankiecie zaznaczasz jaką frakcje wybierzesz i jaką klase postaci.

@soloman981

Powiedz prosto z mostu, czy serwer jeszcze dzisiaj ruszy.

A i jeszcze jedno jak to będzie z tą klasą VIP, czy trzeba będzie ją zaraz na starcie kupić żeby mieć centaura, czy można potem?

Opublikowano

Lexis... Jak powiedzieć prosto z mostu ... skoro mu hosting namieszał... Gościu odpuść... Cierpliwości Cię nie nauczyli ?

Ja też czekam na serwer... ale nie pisze co chwile postów...

Opublikowano

Lexis... Jak powiedzieć prosto z mostu ... skoro mu hosting namieszał... Gościu odpuść... Cierpliwości Cię nie nauczyli ?

Ja też czekam na serwer... ale nie pisze co chwile postów...

Poprostu chce wiedzieć czy w ogóle dzisiaj ten serwer odpali i to by było na tyle.

Opublikowano

Oby serv ruszył jak najszybciej :D życzę powodzenia z hostingiem ;) a i jeszcze jedno pytanko na jakim hostingu będzie server

Opublikowano

cierpliwość ma granice p; przez pół roku mc mi nie działał więc mi się akurat nie dziwcie

down większość mówiła że do świetlistych p; sam dałem mroczni na nieumarłego :)

edit 2 byłbym wdzięczny za - nie plusy p;

Jam jest Inkwizytor SzalonyHollow na stos rzucony przez Boga, przez ludzkość Śmiercią nazwany Eonem będący!
Kogo dziś palimy?

Opublikowano

tak z ciekawości... rei minimap wolno?

down yah czyli się nie zgubię (a w tym skilla mam p;)

Kogo dziś palimy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...