Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reaktywacja Serwera RPG (Non-premium)(Klasy)(Rasy)(NPC)(LVL)

soloman981

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moze to akurat dobrze bede mial wieksza kontrole nad ludzmi dzisiaj potestujemy posprawdzamy naprawimy bledy i potem bedzie akurat 40 slotow

• Odpowiedzi 707
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no ktos ma początek identyczny ip ban xD

Faktycznie wadą tego sposobu jest to, że jeżeli ktoś ma taki sam początek IP to też zostanie zbanowanay :(

11969270466001795154.pngTak na prawde... jestem DesWardes

Opublikowano

hmm może zrób dziś wieczór testowy - weź ogarniętych, porządnych ludzi do posprawdzania, propozycji etc

edit który kanał?

Jam jest Inkwizytor SzalonyHollow na stos rzucony przez Boga, przez ludzkość Śmiercią nazwany Eonem będący!
Kogo dziś palimy?

Opublikowano

zgodze się fajny avek

down chyba cię... to na 100% Geralt

Jam jest Inkwizytor SzalonyHollow na stos rzucony przez Boga, przez ludzkość Śmiercią nazwany Eonem będący!
Kogo dziś palimy?

Opublikowano

ehh ale do geralcika podobny

Kogo dziś palimy?

Opublikowano

hmm za bardzo nic, ale może dlatego że pod koniec (chyba) byłem afk

Kogo dziś palimy?

Opublikowano

Witam!,zapraszam na bardzo fajny serwer minecraft hamachi ! id hamachi:pvp882 hasło:123 lub : pvp884 hasło:123 albo : pvp885 hasło:123.Serwer jest czynny prawie 24h :)Gra juz sporo ludzi na nim.Serwer jest [RPG] tzn są działki itp.[HeadAdmin]BigJoy ! ZAPRASZAM !

Opublikowano

@up

ZBANUJCIE GO PROSZĘ, PROSZĘ, PROSZĘ, PROSZĘ,PROSZĘ, PROSZĘ,PROSZĘ, PROSZĘ,PROSZĘ, PROSZĘ,PROSZĘ, PROSZĘ,PROSZĘ, PROSZĘ,PROSZĘ, PROSZĘ,PROSZĘ, PROSZĘ,PROSZĘ, PROSZĘ,PROSZĘ, PROSZĘ,PROSZĘ, PROSZĘ,PROSZĘ, PROSZĘ,PROSZĘ, PROSZĘ,PROSZĘ, PROSZĘ,PROSZĘ, PROSZĘ,PROSZĘ, PROSZĘ,PROSZĘ, PROSZĘ,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

nie tam dalej nic już się nie wydążyło Hollow

11969270466001795154.pngTak na prawde... jestem DesWardes

Opublikowano

ehh widzę nową osobę do spalenia, Lexis palimy?(chyba się domyślasz)

Kogo dziś palimy?

Opublikowano

Super. W końcu taki serwer. 2 frakcje :P Na 100% będę. Klasa Elf mi się spodobała :D

Tylko mam nadzieje, że serwer szybko wystartuje.

Opublikowano

Co jest, planowany start był już daaawno temu, ile jeszcze będziemy musieli czekać?

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...