Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reaktywacja Serwera RPG (Non-premium)(Klasy)(Rasy)(NPC)(LVL)

soloman981

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 707
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ahh nie moge sie doczekac nawet juz nie uwazam na ortografie przez ten serwer xD Dawac dawa juz 10 po 10 :D

Dobre, POMARAŃCZOWE 

Opublikowano

Przydał by się na taki serwer coś co odzwierciedli typ RPG

Np.

Jakieś mody na serwer typu :

Mo`Creatures

Balkon Mod <----- Na Bronie typu Glewia itp > I chyba Balkon Mod :D Nie pamiętam dokładniej ale każdy wie o jaki mod chodzi

I może coś RPG`owego jak Dodawanie statystyk do gry

Pamiętam że był taki mod i na jutro na pewno go znajdę

Przydał b się tez jakiś TXT pack ale nie HD bo mniej ludzi będzie ale na przykład 32x32

no i to tyle z mojego komentarza :D

Co do nazwy może

- The epic scroll of history ;) fajnie brzmi xD

1_5565b449c02ad.png

Grafika wykonana przez StitchART

Opublikowano

Zgodze się że Mo'Creatures ale tylko konie i inne takie bardziej na RPG zwierzęta, Balkon's Mod też by musieli poblokować bronie typu Musket itp. i do tego zrobić własnego lunchera.

Opublikowano

Wszystko brzmi fajnie, ale co kiedy jedna z frakcji osiągnie dominację?

Po za tym na serwie nie zawsze będzie więcej niż 10 osób, a walczyć w 2 osoby na mapie 2000x2000 to ja dziękuje. Prawda jest taka że "na codzień" ten serw nie będzie się różnił niczym od zwykłych. Tak myślę i obym się mylił :) Trzymając się tej nadziei oczywiście zawitam kiedy tylko serw będzie ON

Jeszcze jedno pytanko. Sorry jeśli głupie, ale nie znam się na tym zupełnie. Czy moglibyście dodać do serwa klocki marmuru i bazaltu z redpower? Rozumiem że mapa jest już wygenerowana więc ciężko było by o złoża, ale można by było chociaż dodać je do jakiegoś sklepu. Nie wiem czy jest to możliwe. Tak przyszło mi do głowy, bo to świetne blok do budowli w tym klimacie

Opublikowano

Coooo serwera jeszcze nie ma ?

Elf jesli serwer wgl wystartuje w tym roku :unsure:

@Edit A jednak nie ! Co dziwne więcej jest świetlistych. Więc zagram jako mroczny

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Dodal bym jeszcze ze na stronie swietlistych jest zawsze dzien a na mrocznych zawsze noc ( mam taki plugin ;d ) I ze mobki nie beda atakowac mrocznych a na swietlistych bedzie jeszcze specjalny aniol ktory chroni przed mobami To wszystko co to serwa ;d

Dobre, POMARAŃCZOWE 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...