Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reaktywacja Serwera RPG (Non-premium)(Klasy)(Rasy)(NPC)(LVL)

soloman981

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 707
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

z tego co wiem dobry host to n1host.pl - ci co znają wicha to wiedzą jaki to host (i ci co go znają - tam jest Ennek więc raczej dobry)

Soloman sorka, po prostu podałem jedyny , dobry host jaki pamiętam, i nie widziałem jeszcze komentów o cenach

edit tak z ciekawości, ile było miesięcznie na tym hoście co nie odpowiadał?

edit to teraz się zacznie jeszcze większy spam (kiedy serwer) polecam napisać na 1 stronie dużymi literami

Jam jest Inkwizytor SzalonyHollow na stos rzucony przez Boga, przez ludzkość Śmiercią nazwany Eonem będący!
Kogo dziś palimy?

Opublikowano

ale tam slot kosztuje 2.9 zl x 40 = 116 zl to chora cena

i jeszcze wtedy strone trzeba zrobic ktora tez za darmo nie

to byl host ktory mial sponsorowac serwer za darmo ale maja powolne myslenie i sa uciazliwi

Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/552529-spis-hostingow-minecraft/page__hl__%20spis%20%20hosting%C3%B3w

Masz spis i poszukaj jakiegoś może. :)

Cześć.

Opublikowano

tak czytajac wasze posty, chcielibysmy 80 slotów zrobic ale nie mamy na to pieniazkow, a jezeli dostaniemy sponsroing to na maks 40 slotów(co jest niewiadome jak juz solo napisał), sami juz chcielibysmy wystartowac widzac jak duzo ludzi udziela sie w tym teamcie, jednakze jest to niezalezne od nas, musicie tak jak my, poczekac.

btw.jakbyscie mieli jakies pytania mozecie rowniez mnie pytać, jestem współtwórcą serwera, nie meczcie biednego Solomana :)

Opublikowano

hmm może by tak któryś z was później robił filmy na yt z serwa? jakby się spodobał tak jak tu to partnera i na hosting (wiem, tego wiele niema, ale może pokryło by to satysfakcjonującą część)

Jam jest Inkwizytor SzalonyHollow na stos rzucony przez Boga, przez ludzkość Śmiercią nazwany Eonem będący!
Kogo dziś palimy?

Opublikowano

serwer bedzie przewidywał opcje wykupienia sobie rangi vip, wiec liczymy ze chociaz opłata za serwer bedzie nam sie zwracała z tego (jezeli bedziemy dostawali wiecej to zainwestujemy to w rozwijanie serwera), na ten czas jezeli nie dostaniemy sponsoringu bedziemy musieli sami kupic sobie serwer + hosting na strone www i forum, zobaczymy jak rozwinie sie sytuacja

Opublikowano

jest jakieś bóstwo serwera już wymyślone? a i co z resetem postaci? trzeba nick zmienić, czy dodacie taką opcję (np, płatną)

Kogo dziś palimy?

Opublikowano

Żeby grało dużo ludzi, wtedy będzie fajniej się grało ;3

Jestem tutaj po to żeby pomagać, nie żeby zbierać "lajki", czy nabijać posty.

Opublikowano

Na pewno zagram na serwerze. Doczekać się już nie mogę aby go przetestować!

jbc nick: Kenwood, taki jak na mpc, do zobaczych na serwerze. Oby wystartował.

Opublikowano

Ja moge krecic na Youtube, mam kanal i pare filmikow ( Slabych ) Ale chce zaczac cos krecic. Wiec jesli serwer wogole wystartuje i nie jest to jakas podpucha. To dobra ;d

Ale chcialbym z kims krecic najlepiej z jakims ogarnietym Adminem ktory by ogarnial serwer. Ale jak nikt nie bd chcial to mam kolegow :P

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

http://www.gameserv.pl/index.php?strona=basic Tam masz niezłe ceny. (Jak chcesz kupić na początek 40 slotów) Bo masz 36 (+ 4 gratis) za 72 zł

http://host1.eu/ można obejrzeć chyba coś z tego będzie

http://gamepix.pl/index.php?dzial=cennik I tu jest nie drogo , 1.50 za slot

Mam nadzieje , że pomogłem przy tworzeniu tak dobrego CO JA mówię !? ŚWIETNEGO serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...