Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reaktywacja Serwera RPG (Non-premium)(Klasy)(Rasy)(NPC)(LVL)

soloman981

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze nie , co wolicie premium czy non premium odrazu mowie ze non premium wiąże sie z czestym pelnym serwerem i duzo iloscia dzieci neo z cheatami i zmiennymi ip a premium mniej osob ale wiecej normalnych ludzi

• Odpowiedzi 707
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Uczeń
Opublikowano

A możesz wgrać MineShafter'a na serwer? Albo opcje, że trzeba będzie wpłacić sms'em np 2 zł żeby wejść na serwer? ;d

P.S : Nie każdy non-premium to nie ogar i dziecko neo, np ja :D

Opublikowano

obrażasz mnie p; (jestem non premium ale tylko z powodu swoich dziwnych zasad - min kupować gry pudełkowe) z tego co wiem jak wgrasz mineshaftera to mocno utrudni to podszywanie się, tworzenie nowych kont = mogę się zgodzić że normalny to ja nie jestem, ale przecież pro zajebistość Rojo też do normalnych nie należy :)

Jam jest Inkwizytor SzalonyHollow na stos rzucony przez Boga, przez ludzkość Śmiercią nazwany Eonem będący!
Kogo dziś palimy?

Opublikowano

ja proponuje non premium z ew. white-list ktora by wyeliminowala cheaterow oraz nie ogarow moze nie do 100% bo sie moga kryc z cheatami ale skutecznosc by byla i graczy bylo by wiecej

Opublikowano

dobry pomysł, ale to dołoży im sporo roboty

Jam jest Inkwizytor SzalonyHollow na stos rzucony przez Boga, przez ludzkość Śmiercią nazwany Eonem będący!
Kogo dziś palimy?

Opublikowano

Chodzi tutaj glownie o to ze gdy wejdzie osoba z non premium i zacznie cheatowac ban mu nic nie zrobi jedynie bedzie musial zmienic nick i wejsc ponownie tyle ze straci ekwipunek

i jeszcze małe info "Dadzą serwer dzisiaj."

Uczeń
Opublikowano

Soloman , mozna sprawdzac ip ludzi ktorzy wchodza na serwer , i banowac na ip lub na adres MAC :D

Opublikowano

Soloman , mozna sprawdzac ip ludzi ktorzy wchodza na serwer , i banowac na ip lub na adres MAC :D

Ale mowa o dzieciach neo ze zmiennym ip a co do adresu mac to nie wiem czy da sie

Uczeń
Opublikowano

To daj oplate za wstep , albo mineshafter'a, jak juz pisalem u gory :D Zaden noobek wtedy nie wejdzie bo nie bedzie mu sie chialo ;P

Opublikowano

mineshafter to dobry pomysł. Lub jak znasz jave/kogoś kto zna z domieszką html to można spróbować launcher specjalny, zabezpieczony na serw zrobić

Kogo dziś palimy?

Opublikowano

niestety - np ja nie mgoe miec mineshaftera bo mam zjechane konto na minecraft net :) wole wl

Down -

Gram na innych serwach nie tylko na tym - myslisz ze chce mi sie co chwle nick zmieniac ?:

)

Uczeń
Opublikowano

@up

To zrób nowe z innym nickiem :D

@Soloman Czyli serwer bedzie jeszcze dzisiaj, czy na kiedy bedzie? Sorka ze tak ciagle pytam, ale po prostu nie moge sie doczekac :)

Opublikowano

Ale mowa o dzieciach neo ze zmiennym ip a co do adresu mac to nie wiem czy da sie

Idzie banować zmienne IP i o ile pamietam robiło się to tak, że wpisywało się 2 pierwsze cyfry IP i giwazdkę.

Przykład:

84.*

@edit UP

Nie podoba mi się trochę ten pomysł z 20 slotami na start. W samej ankiecie brało udział 101 uzytkowników nawet jeżeli połowa z nich dzisiaj nie wbije albo nawet 3/4 to i tak jest przynajmniej 25 osób.

11969270466001795154.pngTak na prawde... jestem DesWardes

Opublikowano

mnie też martwi że tylko 20 slotów, ale nawet jak nie uda się od razu wbić to zarywam nocke :) poza tym lepiej patrzeć na przeglądających temat, nie na ankiete

yah to włączam tryb pracy magisterskiej (ctr v ctr c)

Kogo dziś palimy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...