Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reaktywacja Serwera RPG (Non-premium)(Klasy)(Rasy)(NPC)(LVL)

soloman981

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 707
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja myśle, że na serwie zawsze będzie 150 na 100 ludzi. Zapowiada się nam 2 Seggelin..., a może nawet jeszcze coś lepszego B)

P.S.

Ja chyba też ide do Mrocznych bo na tym temacie mam wrażenie, że zdecydowana większość idzie do Świetlistych, a trzeba równoważyć siły.

Jak ktoś nie wie co to jest Seggelin to tu jest link: http://seggelin.pl:8080/

11969270466001795154.pngTak na prawde... jestem DesWardes

Opublikowano

chyba zbyt duzo oczekujecie :D serwer na start moze nie bedzie zapieral dechu ale z czasem jak bede dodawal nowe mozliwosci i powstanie fajna spolecznosc graczy moze bedzie fajnie

Opublikowano

Kazdy kto chce byc w krasnoludzkim sojuszu niech pisze na pw- wstep tylko dla ogarnietych krasnoludow ,którzy jeszcze nie maja 4 promili krwi w alkoholu :)

Opublikowano

chyba zbyt duzo oczekujecie :D serwer na start moze nie bedzie zapieral dechu ale z czasem jak bede dodawal nowe mozliwosci i powstanie fajna spolecznosc graczy moze bedzie fajnie

Wiadomo, że na samym początku nie będzie jakiś super PRO zaje*isty grunt żeby był taki jak z opisu czyli tylko super zaje*isty, a to co będzie na nim później niech pozostanie owiane mgłą tajemnicy i NIESPODZIANKI :D

I jeszcze jedno małe pytanko, (sorry jeżeli głupie) w jaki sposób będzie się używało tych skilli, czy będzie trzeba wpisywać komendy na czacie czy jakoś inaczej?

PROSZE O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ!

Opublikowano

Lexi - plugin heroes - jezeli wybrales juz klase to na start masz skilla aby zaczac go uzywac musisz wziasc do reki przedmiot- Np lopata i wpiszac ./bind nazwaskilla i wtedy za kazdym razem jak klikniesz prawy z danym rodzajem lopaty (uzyjez bind na zelaznej i kazda zelazna w twoich rekach bdzie miala ta moc) skill sie uruchomi :)

OCZYWISCIE MOZE BYC TO DOWOLNY PRZEDMIOT np .PATYK :)

Opublikowano

up

jest jeszcze jeden taki plugin (nie pamiętam dokładnie) ale np; mag musi mieć książke i patyk książką zmieniasz skilla a patykiem go używasz // jest to dosyć fajny plugin ale ograniczony, a wojownicy są ultra wkurzający ( wyrzucają cię do góry lub chowają 3 klocki pod ziemią )

Jam jest Inkwizytor SzalonyHollow na stos rzucony przez Boga, przez ludzkość Śmiercią nazwany Eonem będący!
Kogo dziś palimy?

Opublikowano

A nie ma jakiegos pluginu (albo czego kolwiek innego) który by pozwalał bindować skille pod klawisze

Opublikowano

z tego co wiem to nie,

Przypomniał mi się jeden plugin jeszcze - coś jak to co pisałem tyle że więcej skilli i używa się 1 itema - lewy skill, prawy zmiana

Jam jest Inkwizytor SzalonyHollow na stos rzucony przez Boga, przez ludzkość Śmiercią nazwany Eonem będący!
Kogo dziś palimy?

Opublikowano

może acz wydaje mi się że gość miecza używał

Kogo dziś palimy?

Opublikowano

aa o to ci chodziło! a ja myślałem że chodzi o coś jak np; skile w diablo 3

Kogo dziś palimy?

Opublikowano

ile zamierzacie narazie slotów kupić?

down

czyli dobrze na początku myślałem p; bo takie bindowanie jak w filmiku to już chyba dodali w 1.2.5

Kogo dziś palimy?

Opublikowano

@cinek1211

Nie do końca o to bo w tym programie masz chyba tylko 3 bindy, bardziej chodziło mi o to, ze na przykład jak naciskam klawisz F1 to mi się włącza Fire Arrows

@edit

Co nie zmienia faktu, że nadal nie moge znaleźć tego plugin'a :-/

Opublikowano

mam prośbę, możesz parę godzin wcześniej zapowiedzieć start serwa, a nie od razu dawać id? byłbym wdzięczny -- chodzi o to że jak pewnie wielu startu nie chcę opuścić a pograłbym sobie w tf2 (oczywiście jeśli to technicznie możliwe )

edit up czy oni nie robią plugina na skille? na co ci plugin który tak ci podbinduje jak z programem nie będzie współpracował ?

Kogo dziś palimy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...