Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reaktywacja Serwera RPG (Non-premium)(Klasy)(Rasy)(NPC)(LVL)

soloman981

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 707
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie wiele osób pisało o ts albo o coś wystarczy pogrzebac po tym temacie i znajedziecie i skojarzycie ;) .

@edit

@Sqart - Bez mobów w królestwie ? Co to będzie ... musiał by lecieć na jakieś male wyspeki i tam expic w zamku powinny byc moby albo jakies lochy o ile są :DD

@down

Na chłopski rozum trzeba :D - Wiele osób prosi o IP Ts a nikt i mnie podaje a ja też nie mam zamiaru im podawać wystarczy poszperać po postach 'Soloman981' (w tym temacie) a IP do TS3 samo wyjdzie :) . Wystarczy chwile pogłówkować !

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

Epicko się zapowiada.

Zagram na pewno, jako Ork lub Mroczny Elf ;)

challenger.png

Opublikowano

Ja chce być Centaurem, a co do Frakcji to jeszcze nie wiem.

P.S.

KIEDY W KOŃCU BĘDZIE ONLINE!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

Acha i jeszcze jedno ile bedze kosztował Centaur?

11969270466001795154.pngTak na prawde... jestem DesWardes

Opublikowano

doczekać się nie mogę p; popieram pomysł z osobnym launcherem i teksture packiem

nieumarłym bym pograł :)

admom daj fajną nazwę np; Członek Asgardzkiego kręgu fraseksus

pare pomysłów nazw : Góra zatraconych dusz, Dolina kresu istnienia, plaża wyjców, jaskinia serca świata, Zamek mrocznych żądz/Zamek Świętego blasku

edit: parę propozycji nazw serwa

legend of minecraft

Rules of Phoenix Game

Jam jest Inkwizytor SzalonyHollow na stos rzucony przez Boga, przez ludzkość Śmiercią nazwany Eonem będący!
Kogo dziś palimy?

Opublikowano

Będzie online jak ogarną hosting... (czytajcie troche posty solomana, a dokladnie to "hosting nie odpisuje, na maxa mnie to denerwuje")

Opublikowano

Czytalem wszystkie posty w tym temacie i wiem co pisał Solomon i Kris, ale jak hosting ma ich w dupie i nie odpisuje to może niech go zmienią.

11969270466001795154.pngTak na prawde... jestem DesWardes

Opublikowano

Ludzie, ogarnijcie sie, salomon powiedział nie oficjalną date startu tzn. poniedziałek, bo myślał że wtedy będzie ...

btw. przerwy źle działają :>

@

Down

Nie polecam serwa, skoro wlasciciel musi reklamowac go w innych tematach, swiadczy to o tym, ze serwer jest smieciowy ;>

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Czytalem wszystkie posty w tym temacie i wiem co pisał Solomon i Kris, ale jak hosting ma ich w dupie i nie odpisuje to może niech go zmienią.

hmm.... soloman powiedzial na ts ze czeka ostatni dzien na odpowiedz od hostingu a jak jej nie dostanie to prawdopodobnie jutro go zmnieniaja !
1377774857-U369478.png

Opublikowano

Mam nadzieje ze spam w tym temacie jest odzwierciedleniem tego ile osob wejdzie na serwer bo fajnie by bylo gdyby serwer byl pelny :D i tak jak napisal driver wyzej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...