Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bradas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No cóż. Jedni, tak jak Ty, będą to nam wypominać do końca życia, ale realia się takie a nie inne. Albo to zaakceptujesz, albo nie. Wybór jest Twój.

Wy musicie podjac jakis wybor, na serwerze za chuja nie da sie zaczac gra bez używek, te ceny sa tak okropne ze az plakac sie chce. Pozostaje Wam tylko zalozenie s2. Nawet nie wiecie ile by wtedy osob gralo.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

• Odpowiedzi 328
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wy musicie podjac jakis wybor, na serwerze za chuja nie da sie zaczac gra bez używek, te ceny sa tak okropne ze az plakac sie chce. Pozostaje Wam tylko zalozenie s2. Nawet nie wiecie ile by wtedy osob gralo.

Wybór podjęliśmy dawno temu. Na dzień dzisiejszy za wcześnie jest by mówić o S2. Na S1 widzimy cały czas wzrost ilości graczy - mały, ale konsekwentny - i nadal widzimy w nim potencjał.

Opublikowano

Wytłumacz mi, rozwiązanie z bsem zrozumiem okej, ale nihoja nie zrozumiem występku z WW. Masa dosłownie masa ludzi ta wyexpiała swoje buffy, dropki i inne. Nagle ciach nikt nie expi. Kto na tym cierpi ? Nowi gracze.

Nie był to żaden bug, a nic nie związanie z niedopracowaniem serwera. To jest naprawdę złe posunięcie. I tak z tym bsem musieliście coś zrobić, plus dla was, ale z drugiej strony sami wiecie.

Ja już nigdy nie powrócę na tiverię, może kiedyś. A i dla uświadomienia że randomem jestem na serwerze i płacze bo sam nie expiłem tak i siak, oznajmiam, że mam 98 mental z eq po calutkim biologu :-

Opublikowano

ja w s2 widze wiekszy potencjal niz w s1

Bo patrzysz na sprawę z własnej perspektywy nie zważając na to całej istniejącej społeczności Tiverii. Wasze nieprzerwane prośby o S2 tego nie zmienią. Nieważne ile graczy pojawi się na starcie, nieważne ile zysku nam to przyniesie. Na sprawę patrzymy z długodystansowej perspektywy, Was trapi niestety krótkowzroczność.

Opublikowano

Ale jak może zniknąć graczy, wytłumacz mi to ?

Cała topka zagra na s2, będą dalej bić się o topkę. Pamiętaj dojdzie do tego 100 innych osób walczących którzy teraaz nie grają na tiverii. Boisz się o stratę graczy, bo cała topka może odejść bo ich całe eq z bsa pójdzie w dupkę.

Powiem tak, nic nie zniszczysz tworząc s2, bo s2 będzie i tak o niebo lepsze od s1.. Jeśli już tak Cie boli ten problem o s2.

To zrób oddzielny serwer, nie musi się nazywać tiveria s2, po prostu medium ala PL, z jakimiś nowościami, bez miliona broni i zbroi. Też pomyślisz, że stracisz graczy z s1? Każdy startujacy nowy serwer pogarsza sytuacje u ciebie na tiverii bo i tak tracisz graczy z dnien wystartowania nowego sewrera. Zostaje tylko cała topka + inni z gildiami.

Opublikowano

Bo patrzysz na sprawę z własnej perspektywy nie zważając na to całej istniejącej społeczności Tiverii. Wasze nieprzerwane prośby o S2 tego nie zmienią. Nieważne ile graczy pojawi się na starcie, nieważne ile zysku nam to przyniesie. Na sprawę patrzymy z długodystansowej perspektywy, Was trapi niestety krótkowzroczność.

Cześć oj balon no weź zrób s2 liczę na ciebie :P xD

Opublikowano

W Propozycjach i Sugestiach pisałem kilka tematów dotyczących Dungeonów, ponieważ praktycznie ich nie ma na żadnym serwerze.

Mianowicie czekałem kilka tygodni aż te tematy pokażą się w tym dziale, jednakże nic takiego się nie ukazało.

Po prostu mają wyje*ane na graczy, nie chce im się robić czegoś nowego, a takie nowe Dungeony by przyciągnęły masę graczy...

Opublikowano

W Propozycjach i Sugestiach pisałem kilka tematów dotyczących Dungeonów, ponieważ praktycznie ich nie ma na żadnym serwerze.

Mianowicie czekałem kilka tygodni aż te tematy pokażą się w tym dziale, jednakże nic takiego się nie ukazało.

Po prostu mają wyje*ane na graczy, nie chce im się robić czegoś nowego, a takie nowe Dungeony by przyciągnęły masę graczy...

ale jaka mase graczy? niech sobie mowia ze widza wzrost graczy.ale to nie sa nowi gracze tylko ludzie ktore maja tam eq/brylki.nikt nowy nie zacznie grac bo jak zobaczy ceny eq to zwatpi.

teoretycznie: kupuje ktos trute za 8b.no to trzeba wsadzic sr przynajmniej 40+.no to siedzimy ze 2-3 i zmieniamy bony.wiekszosc odpusci.bo wczesniej zostawialo sie kompa i mialo sie te bony.

no ale ok.ktos siedzi i sie meczy.

wiec jak juz mamy te bony to wsadzamy kd.potwora nie problem.ale przy penetry i krytyka sa juz problemy.odpowiednio 1,5 i 2,5b. niech wejda za 3 razem(to i tak fart).mamy wydatek rzedu12.to mamy 12b

w sumie juz 20. wiec robimy ja na 9.kazda perla po 5b +metale po 1,5.to mamy nastepne okolo 20b.(zakladajac ze nam wejdzie za pierwszym razem)

czyli trzeba wydac okolo 40b za trute sr 40 .

wiekszosc odpusci.zastana tylko dzieci ktore expia max v2 pajakow.bo kazdy normalny odusci sobie.

oczywiscie powie ktos ze mozna kupic.tylko na czym zarobic>?na metkach w dt?

tam jest tak jak kiedys z animev2.grali tylko ludzie ktorzy juz mieli eq.i tu jest to samo.nikt NOWY nie bedzie gral bo jest masa serverow na ktorych bez problemu mozna zaczac.

Opublikowano

@UP

Pełna racja, nie ma nowych graczy.

Btw zarobku teraz nie ma, jedynie pro lvl i pro eq to mozesz na tej śmierci zarobić inaczej nie masz co szukać.

Opublikowano

Bo patrzysz na sprawę z własnej perspektywy nie zważając na to całej istniejącej społeczności Tiverii.

Ale pamietaj ze 90% graczy zawdzieczasz mpcforum

Regulamin sygnatur

Opublikowano

w takim że jak by powstało s2 to by Tiveria upadła haha <3

Rzeczywiście, bardzo śmieszne ludzie trzymajcie mnie.

Tak swoją drogą.. Ciekawe dlaczego jesteś taki w stosunku do Tiveri, Yoshe? :)

Opublikowano

zagral bym jak by byl wiekszy exp bo stoi bardzo dlugo a nikt nie ma max lv -.-

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano

Rzeczywiście, bardzo śmieszne ludzie trzymajcie mnie.

Tak swoją drogą.. Ciekawe dlaczego jesteś taki w stosunku do Tiveri, Yoshe? :)

myślę że to sprawa miedzy mną a Balonem 8S nie wnikajmy w dalsze szczegóły tego :P

Opublikowano

myślę że to sprawa miedzy mną a Balonem 8S nie wnikajmy w dalsze szczegóły tego :P

ale tu nie chodzi o Ciebie i Balona tylko o Tiverie. Prywatne sprawy załatwiajcie na PW.

Zapraszam do głosowania w ankiecie.

Co to s2, zgodzę się z tym żeby zrobić serwer ale pod inną nazwą. W tedy będzie tiveria i 2 serwer i wszyscy będą zadowoleni. :)

Opublikowano

Mam takie zasadnicze pytanie . Po co dajecie te ankiety, jezeli napewno nie wprowadzicie s2. Przeciez o tym ze chcemy s2 mozna dowiedziec sie z komentarzy.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

zagral bym jak by byl wiekszy exp bo stoi bardzo dlugo a nikt nie ma max lv -.-

To nie jest easy lub 4fun jeśli szukasz takich serwerów to nie w tej dyskusji ;)

fea.gif

Opublikowano
ale administracja ma w dupie nowych graczy, maja duzo kasy z is i gracze(topka zapewne) powoli jeszcze wydaje wiec jest git

Takiej głupoty to jeszcze nie czytałem. Gdyby powstała tiveria s2 to zyski z itemshopu byłyby o 50% jak nie więcej większe.

Administracja tiverii wie że gdyby powstał s2 to w tym samym czasie s1 by upadło, przez przejście graczy na ten nowy, a na s1 zostaliby jedynie gracze z topką którzy coś osiągneli. A tu własnie o to chodzi żeby zapewnić tą stablizacje dla graczy której nie ma na większości serwerów.

Zacznijcie w końcu doceniać prace ludzi którzy otwierają nowe projekty, spropsujcie serwer albo nie grajcie i dajcie sobie spokój z negatywnymi komentarzami.

Pisała wyżej administracja tiverii że byłes natrętem na skype, język nie piecze :P?

reasumując: administracja utraci to nad czym pracowała wcześniej, czyli cały okres istnienia tiveria, doskonaleń, zarwanych nocek by naprawić bugi, dodawać nowe rzeczy.

Zacznijcie grać, bo nie długo koniec wakacji, drugiej szansy nie będzie, no może za rok :)

Opublikowano

Takiej głupoty to jeszcze nie czytałem. Gdyby powstała tiveria s2 to zyski z itemshopu byłyby o 50% jak nie więcej większe.

Administracja tiverii wie że gdyby powstał s2 to w tym samym czasie s1 by upadło, przez przejście graczy na ten nowy, a na s1 zostaliby jedynie gracze z topką którzy coś osiągneli. A tu własnie o to chodzi żeby zapewnić tą stablizacje dla graczy której nie ma na większości serwerów.

Zacznijcie w końcu doceniać prace ludzi którzy otwierają nowe projekty, spropsujcie serwer albo nie grajcie i dajcie sobie spokój z negatywnymi komentarzami.

Pisała wyżej administracja tiverii że byłes natrętem na skype, język nie piecze :P?

reasumując: administracja utraci to nad czym pracowała wcześniej, czyli cały okres istnienia tiveria, doskonaleń, zarwanych nocek by naprawić bugi, dodawać nowe rzeczy.

Zacznijcie grać, bo nie długo koniec wakacji, drugiej szansy nie będzie, no może za rok :)

Niby czemu dopiero za rok, bo trochę nie rozumiem? o.O

fea.gif

Opublikowano

Okej, ale mam mieć ciągle przeczucie, że ja chlapie ręką po 5 godzin zbroje a ktoś na nocke ustawił i ma ? No way.

No i co z tego że s1 upadnie, zostaną Ci co mają eq navi lub Ci którzy naprawdę ostro pracowali. A s2 będzie się i tak trzymać, bo będzie masa ludzi + topka z s1, bo sami oni na s1 wiedzą, że sensu gry po 105 na razie nie ma, bo biolog chyba kończy się na 105 i nieb stalka też. :)

@UP

Chodzi o wakacje.. Rusz głową.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...