Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bradas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja jestem tego zdania że ten serwer prócz chodzenia i expienia nic się nie dzieje dodali teraz nową mapę gdzie z pewnością zjeb stabilność serwera bo dropią takie rzeczy że masakra :O :o

Wszystko fajnie lecz Team zaczyna się powoli irytować i co to nie oni a tak naprawdę jeśli trzeba się dogadać to tylko Tomasz który rozumie graczy ;)<3

"Team zaczyna się powoli irytować?". Zawsze irytowali nas gracze, którzy nie potrafią się zachować, są chamscy i wulgarni, a ich wulgaryzmy nie ograniczają się do jednorazowych epitetów, tylko lecą jak naboje z karabinu maszynowego, a już nie wspominając o tych wymyślnych obrazach na poziomie podstawówki. Musisz pogodzić się, że za takie coś zostaniesz zbanowany i przyjmij tę karę jak mężczyzna. Wydzwaniałeś do nas tyle razy na Skype, że musieliśmy Cię poblokować. ;)

• Odpowiedzi 328
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ujmę to najładniej jak sie da, To zwykły nudny monotonny serwer . Cała gra opiera się głównie na 3 rzeczach. DT/WW biolog i exp. 0 Nowości :) Niech dalej balon wraz z resztą ekipy doskonali serwer pod względem technicznym , a samą grę olać to długo nie pociągnie . Pare miechów temu dali zapowiedź jakiejś tam nowej mapy ... i co jest ? Ni ma. Racja dodali jakąś małą mapke , ale nie na to czekaliśmy . 0 Nowości prócz tej nowej mapy, żadnych dungeonów questów też nie ma nic tylko nawalać całymi godzinami w spacje .

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

no to fakt, jak by były nowe questy na 90/91/92/93/.../99 to by było super.

ew. dodać nową broń po syrku do systemu ulepszeń. (nie wiem czy to dobry pomysł, ale wzbudzi zainteresowanie)

Opublikowano

no to fakt, jak by były nowe questy na 90/91/92/93/.../99 to by było super.

ew. dodać nową broń po syrku do systemu ulepszeń. (nie wiem czy to dobry pomysł, ale wzbudzi zainteresowanie)

Dyskusje na tego typu tematy na naszym forum pokazują, że jeśli wzbudzi zainteresowanie to tylko negatywne. Nasza społeczność jest niestety źle nastawiona do pomysłu wprowadzania nowych przedmiotów - sami jeszcze nie rozgryźliśmy do końca dlaczego.

Opublikowano

Dyskusje na tego typu tematy na naszym forum pokazują, że jeśli wzbudzi zainteresowanie to tylko negatywne. Nasza społeczność jest niestety źle nastawiona do pomysłu wprowadzania nowych przedmiotów - sami jeszcze nie rozgryźliśmy do końca dlaczego.

Ponieważ tiveria to oldschool ludzie grający na tego typu serwerach chcą itemy tylko z globala :)

UppeD/dyk papu

Opublikowano

Nie chcemy nowych itemków (tzw. z painta), bo to tylko zamuli dzisiejszy stan tiverii.

Wprowadziliście dolinę trolli. Co dalej? Zróbcie eventy/ox i wtedy ludzie zaczną się znów interesować serwerem.

Jeśli chodzi o wasze forum, to przejrzyjcie dział skargi, oraz propozycje.

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Nie koniecznie nowe bronie, mogą być te stare :P

Bojowy Miecz -> Miecz Syriusza -> Niebiański Miecz

Miecz Szponu Ducha -> Święty Miecz -> Miecz Barona

Smocze Noże -> Bezduszne Noże -> Księżycowe Noże

Miecz Egzorcysty -> Brzegowy Miecz -> Miecz Oriona

Na 100% wzbudziło by to zainteresowanie w śród dużych lvli, i będą mieli o co walczyć :)

Opublikowano

Nie oplaca sie tutaj grac. Za bardzo rozwiniety serwer, za dlugo stoi. Wiekszosc to starzy gracze. Serwer fajny i administracja jest bardzo dobra, szczegolnie polecam admina Balon, ktory kiedys bardzo mi pomogl. Wiec jesli ktos lubi stare serwery to moze byc, chodz ja bym tu nie zagral ze wzgledu na dlugowiecznosc serwera, ale na s2 z przyjemnoscia ;D.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Server jest naprawdę bardzo dobrym , jedyne czego w nim nie lubiłem to to że biolog co 1h ;/

Ale nowy gracz nie ma szans , serio - te zmienianie bonów jest żałosne ,dłuższe z 3 razy od zwykłego ręcznego zmieniania

do tego dużo osób ma eq z bs'a [ wtedy 3 x 15 z hp to norma była ] teraz jak chcesz brać pvp licz się z kilkoma setami eq [ 15 miecze 2k hp itd ]

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Nie oplaca sie tutaj grac. Za bardzo rozwiniety serwer, za dlugo stoi. Wiekszosc to starzy gracze. Serwer fajny i administracja jest bardzo dobra, szczegolnie polecam admina Balon, ktory kiedys bardzo mi pomogl. Wiec jesli ktos lubi stare serwery to moze byc, chodz ja bym tu nie zagral ze wzgledu na dlugowiecznosc serwera, ale na s2 z przyjemnoscia ;D.

To że jest stary nie znaczy że sie nie opłaca grać. Nawet topka nie jest osiągnięta, a ty mi tu mówisz że sie nie pyli grać.

Server jest naprawdę bardzo dobrym , jedyne czego w nim nie lubiłem to to że biolog co 1h ;/

Ale nowy gracz nie ma szans , serio - te zmienianie bonów jest żałosne ,dłuższe z 3 razy od zwykłego ręcznego zmieniania

do tego dużo osób ma eq z bs'a [ wtedy 3 x 15 z hp to norma była ] teraz jak chcesz brać pvp licz się z kilkoma setami eq [ 15 miecze 2k hp itd ]

Wszyscy mają szanse bo ceny są normalne, a yangi do zdobycia. Dużo yang sie dostaje z misji więc polecam robić.

Jak Ci zależy to wybonujesz sobie item :)

I nie dużo osób ma eq z bs'a tylko parę.

Zacząłem od zera, już 65lv :)

Zapraszam do gry, na prawdę warto.

Opublikowano

Sprite , co do topki - nie wbijesz się do niej , nie masz szans ;)

No chyba że grasz 24h dziennie do tego na +99lvl exp nie wyda Ci się nudny i monotonny.

Ogółem po 90 nie masz co robić only ww/ dt i exp..

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Może byście tak otworzyli s2 z nowymi broniami na max lvl ? Wtedy ci którzy chcą standardowe bronie zostaliby na s1. Bo to eq z bs naprawdę odstrasza.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Nie koniecznie nowe bronie, mogą być te stare :P

Bojowy Miecz -> Miecz Syriusza -> Niebiański Miecz

Miecz Szponu Ducha -> Święty Miecz -> Miecz Barona

Smocze Noże -> Bezduszne Noże -> Księżycowe Noże

Miecz Egzorcysty -> Brzegowy Miecz -> Miecz Oriona

Na 100% wzbudziło by to zainteresowanie w śród dużych lvli, i będą mieli o co walczyć :)

To są właśnie " nowe " bronie. Jak już wspominałem na dzień dzisiejszy tiveria pod względem eq to oldschool czyli itemy tylko z globala max syrek itp. :)

A serwer z itemami tego typu co podałeś nazywa się newschool.

UppeD/dyk papu

Opublikowano

Właśnie mnie zniechęca to że ludzie sobie robili eq na bs-ie z tego co czytam, a my musimy męczyć się z tym NPC.

Widziałeś Eq z BS'a na Tiveri? Nie to nie gadaj głupot. Porobili ludzie eq na BS a większość z nich nie gra.. Co chwile widzę nowych graczy. Sam jestem nowy i jest bardzo łatwo :)

Może byście tak otworzyli s2 z nowymi broniami na max lvl ? Wtedy ci którzy chcą standardowe bronie zostaliby na s1. Bo to eq z bs naprawdę odstrasza.

Pomyśl.. wszyscy by na s2 poszli, a po co jak na s1 nikt nie zdobył topki? ;3

Opublikowano

To że jest stary nie znaczy że sie nie opłaca grać. Nawet topka nie jest osiągnięta, a ty mi tu mówisz że sie nie pyli grać.

Wszyscy mają szanse bo ceny są normalne, a yangi do zdobycia. Dużo yang sie dostaje z misji więc polecam robić.

Jak Ci zależy to wybonujesz sobie item :)

Zacząłem od zera, już 65lv :)

Zapraszam do gry, na prawdę warto.

co ty gadasz? ceny normalne? kup buty 3x15 i pz. zycze powodzenia.masz maly lvl i wydaje ci sie ze jest fajnie

bo na malych lvl masz misje i ogolnie jest co robic.ale jak wbijesz 90 lvl(choc watpie ze to osiagniesz...) to zobaczysz o co chodzi ludziom ktorzy mowia ze nie oplaca sie grac.wiekszosc ma juz dobrze rozwinietego biologa i pvp sa zajebiscie nie rowne.(pomijajac eq z bs...)

jakie duzo yang z misji?ile uzbierales od 1 lvl do 65? 10b?to moze kupisz bojowego z kd...

co do topki:nie masz szansy wbic sie nawet w top40?50?100?

ten server jest zajebisty.tylko ma jeden ogromny minus.zablokowali bs ale nie zlikwidowali eq ktore jest na nim zrobione.i tyle.

nie otworza s2 bo padnie s1.taki argument maja.ale tak jak juz pisalem.przy tak malej ilosci graczy ten server i bez s2 padnie.(padnie czytaj zostanie garstka osob)

zreszta widac ze jest coraz gorzej.kiedy bylo norma 1k+ ludzi on line.teraz ledwo 500(wliczajac w to sklepy ,bufy i rozne wynalazki.)

EDIT:WIDZE,NIE WIERZYSZ ZE TAM JEST EQ ZROBIONE BS..... TO TERAZ POMYSL.KTOS KTO MA NP.WISIOR Z LEZ 4X15 2K PZ MA LATAC PO M1 I POKAZYWAC LUDZIOM?ZROBI KTOS SS I MA LIPE.MOZNA SPRAWDZIC W JAKIM TEMPIE BYL DANY ITEM BONOWANY....MAJA TE EQ ALE CI NIKT GO NIE POKARZE.

Opublikowano

Widziałeś Eq z BS'a na Tiveri? Nie to nie gadaj głupot. Porobili ludzie eq na BS a większość z nich nie gra.. Co chwile widzę nowych graczy. Sam jestem nowy i jest bardzo łatwo :)

Nie grałeś jak działał bs więc nie wiesz. A topki nikt nie zdobył i w najbliższych latach nikt nie zdobędzie. Chyba że na tej nowej mapce ładnie exp leci :)

UppeD/dyk papu

Opublikowano

Widziałem.

Co do serwera nudy w chu* nic prawie się nie zmieniło, jak nie było eventów tak nie ma.

A sprite nie pierdol .że jest co robić jak masz mały lvl to masz misje wbij 91 to pogadamy.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

[ironia]Tak, szczególnie na 1;1 eq z bs pomoże, kurwa np. 2kpż 15 abs i 10 kryta do naszyjnika, 2kpż 50 atak 15 abs do zbroicholernie ciężko wsadzić ;x[/ironia]. Eq na bs było robione głównie pod wojny, nadal duża część lata po serwerze ale pokaźna część leży na zablokowanych kontach. Mówicie, że nie można wejść do topki? Gówno prawda, wystarczy posiedzieć a nie płakać i ma się ten lvl. Wracając do eq 2kpż 3x15 itp. mówicie, że nie można go dostać? Wystarczy poszukać dłużej a nie w grze pospamisz 15 minut, na forum poszukasz 5 minut i koniec, trzeba polować na to eq. Jedynie co mogą wam przyznać rację to brak eventów, tu dupa blada, nic, zero.

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

"Team zaczyna się powoli irytować?". Zawsze irytowali nas gracze, którzy nie potrafią się zachować, są chamscy i wulgarni, a ich wulgaryzmy nie ograniczają się do jednorazowych epitetów, tylko lecą jak naboje z karabinu maszynowego, a już nie wspominając o tych wymyślnych obrazach na poziomie podstawówki. Musisz pogodzić się, że za takie coś zostaniesz zbanowany i przyjmij tę karę jak mężczyzna. Wydzwaniałeś do nas tyle razy na Skype, że musieliśmy Cię poblokować. ;)

Ty Balonik a ty taki kozak jestes a sam nie jestes lepszy ;)) nie bede wypominal czego co bylo kiedys ;)) forum to nie wsztko pamietaj !

Opublikowano

sory nie dużo ? to co się stało z tym eq co przez kilka miesięcy było bonowane całymi nocami przez BS ? chyba kowal nie spalił... więc przestań pisać bzdury bo połowa servera ma eq z bs i nowy gracz może się usrać przy nich że tak powiem ;)

Ogólnie server fajny, ale stary - co za tym idzie nudny i zniszczony przez eq z bs'a, czyli prawie jak navi ;)

beztytuuacf.png

Opublikowano

navi tez jest :)

Wszelkie podejrzane navi zza czasów Triadici (z niemożliwymi bonami) zostały usunięte już ponad rok temu. Za czasów Tiverii problem eq z "navi" nie istnieje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...