Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bradas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesli ma byc s2 to Medium z nutka easy s1 byl fajny i jest .

Właśnie sama tiveria w sobie jest łatwa. W dzień (przy dobrych wiatrach) wbijesz 65~75.

Administracja według mnie naprawdę podchodziła do tego projektu z pełnym profesjonalizmem i zaangażowaniem (niestety teraz jest inaczej..)

Byłbym jak najbardziej ZA wprowadzeniem tiverii s2, jeśli:

- zatrudniliby osobę odpowiedzialną za kontakt z graczami (w tym przypadku Greg idealnie się nadaje.)

- poświęciliby czas na serwer (według grafiku przykładowo)

- tiveria s2 byłaby trudniejsza od s1.

Mam kilka ciekawych pomysłów na s2 tiverii, ale póki co, to nie widzę zapału w administracji..

Serwer ogólnie polecam, jeśli ktoś szuka serwera na dłużej.

Gram na tym serwerze niemalże 3 lata i naprawdę jest on godny uwagi. Niestety teraz spędzam czas tylko i wyłącznie na forum z powodu zaniku aktywnosci administracji na serwerze.

Ogólnie serwer oceniam pozytywnie ze względu na:

- Stabilność.

- Przemyślane i dopasowane misje (poziom, nagroda i czas oddawania)

- Pomocni gracze jak i administracja (wliczając w to Grega)

- Serwer stoi długo (od 2 lat).

A negatywnie ze względu na:

- Zanik aktywności administracji na serwerze.

www.astium.pl

kubfch.jpg

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 328
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No, coś nie gra ostatnio - administracji brak, nie ma sie kto zająć karami... Żadnych nowości - nudą wieje... Co się stało?!

astiumsign.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

No to tak, dużo na scenie Tiverii nie osiągnąłem, ale jestem pewien, że to serwer idealny. Mamy pewność, że nie zaliczy glebę, mamy szansę na uczciwą rozgrywkę i idealne pole do rozwoju postaci. Ponadto serwer jest zachowany w klasycznych klimatach Metin2, co stanowi go wyjątkowym. Jeśli szukasz stabilnego serwera, na którym się i pobawisz i pomęczysz - Tiveria.

1367133050-U891712.jpg

Opublikowano

Jeżeli by zrobili Tiveria s2 to bym zawitał, ale na chwile obecną, żeby grac na Tiveria, to nie ma szans za stary serwer no i gracze mają już swoje ceny bardzo duże.

A więc odpowiem na pytanie "jeżeli serwer Tiveria s2 wystartuje czy będziesz grał" Tak oczywiści

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Najlepszy (polski) prywatny serwer metin2 na jakim miałem przyjemność grać, a co najważniejsze stabilny. Jedyny minus to w ostatnim czasie brak aktywności administracji. Jeżeli powstałaby Tiveria S2 z pewnością bym zagrał.

Opublikowano

Fajny byl ale to przeszłośc. Za pro juz sa ludzie utrdno zarobic a all drogie jest. Bodzio 300kk masakra..

Misja na 8lv chyba jest, że trzeba zabić dzika (?) i dostajesz bodzia. To raczej nie problem zarobić, a co do tych ludzi, to racja.

Ten serwer ma jakieś forum? Bo to na stronie nie działa ..

Awaria dysku, na którym znajdowało się forum.

www.astium.pl

kubfch.jpg

Opublikowano

S2 naprawde bylby dobrym pomyslem prawdopodobnie tiveria zagarnelaby 80% metinowcow po restarcie nawet przy zostawieniu wszystkiego tak jak jest i tylko przy samym resecie kont

Opublikowano

A ja bym był za Tiveria Medium/Easy. Coś nowego od zgranego teamu. Mmm .;) Ja jestem za medium ;)

Opublikowano

co z tym s2 od kiedy ta ankieta wisi ?? planują coś na wakacje ?

O s2 mozecie co najwyzej pomarzyc.

Ankiete zrobil zapewne gracz nie administracja

Topic@Serwera nie polecam ze wzgledu na zaangazowanie teamu ;)

Srij9JT.png

Opublikowano

A ja bym był za Tiveria Medium/Easy. Coś nowego od zgranego teamu. Mmm . ;) Ja jestem za medium ;)

Lepiej by było, gdyby postawili harda. Znają się na rzeczy, serwer jest bardzo stabilny. Jedynym minusem może być ich aktywność, a raczej jej brak.

Aktualna tiveria to raczej medium.

www.astium.pl

kubfch.jpg

Opublikowano

Serwer był fajny dopóki doputy administracja nie zaczęła olewatorsko traktować graczy i serwer. Na tiverii nie żałuję żadnej nocki, ani żadnej chwili poświęconej grze na tym serwerze.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co tu duzo mowic.Najbardziej zaniedbany serwer.Na serwerze jest jedna topowa gildia,ktora robila eq na bsie.Od kiedy go zablokowali'nowi gracze nie maja szans aby sie z nimi rownac.

Srij9JT.png

Opublikowano

Gdyby serwer startował od 0 to zagrał bym, teraz to szkoda zaczynać tam grę, mało osób i grają tylko ludzie którzy mają kox lvl i pro eq ...

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Czy jest cos wiadomo na temat s2?

Nie będzie s2. Administracja teraz wzięła się za s1, no ale graczy więcej raczej nie będzie...

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano
Ze znanych Wam działów nieaktywny na ten moment będzie dział “Propozycje”, ale spokojnie, nie musicie się obawiać. Jest to spowodowane tym, że szykujemy dla Was ogromną paczkę zmian zawierającą w przybliżeniu około 60 tysięcy linii kodu - jest to efekt naszej czteromiesięcznej pracy - jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem zmiany zostaną wdrożone w te wakacje. Dalsze informacje na ten temat pojawią się już wkrótce na naszym forum. Zachęcamy do aktywnego śledzenia forum, tak aby być na bieżąco.

Chcielibyśmy jednocześnie stanowczo zdementować jakoby serwer miał zostać wyłączony - doskonale zdajemy sobie sprawę, że szereg utrudnień natury technicznej czy opieszałość z naszej strony mogły doprowadzić do negatywnego postrzegania naszego projektu, głęboko liczymy jednak, że już wkrótce uda nam się odciąć od tych negatywnych opinii i wrócić na Wasze komputery z jeszcze większą, bardziej stabilną dawką rozrywki!  

Jak zawsze życzmy miłej gry,
Administracja Tiveria.pl.

Także o S2 możemy zapomnieć, zamierzają wziąć się za S1 na którym gra 300 osób max.

Szkoda, bo serwer zajebisty, ale dawne czasy: pozajmowanych wszystkich spotów i masy ludzi w m1 nie wrócą.

Opublikowano

Zamiast zrobić s2 , na którym grało by 2k osób na luzie , to dodają nowości na wymarły s1 , beka.

9kf9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...