Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bradas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie gadajcie głupot navi tutaj nie ma.. tutaj tylko szczątki bs'a są ;d

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

• Odpowiedzi 328
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To że jest stary nie znaczy że sie nie opłaca grać. Nawet topka nie jest osiągnięta, a ty mi tu mówisz że sie nie pyli grać.

Wszyscy mają szanse bo ceny są normalne, a yangi do zdobycia. Dużo yang sie dostaje z misji więc polecam robić.

Jak Ci zależy to wybonujesz sobie item :)

I nie dużo osób ma eq z bs'a tylko parę.

Zacząłem od zera, już 65lv :)

Zapraszam do gry, na prawdę warto.

Pograj nieco więcej i pomarnuj czas na tiverii..

Długo nie szukać, skórzaki 3x 15 2k hp - 300 bryłek dziękuje dobranoc. Wcześniej to normalka była, sam mogę potwierdzić że eq z bsa dalej wałkuje się po serwerze, ale cóż..

Ahh i nie biolog co 1h, tylko na 100 nie pamiętam co ile, ale coś jest co 12h, to jakieś miesiąc oddawania, jest sens ?

Bony to tragedia, wolniej się zmienia niż nawet ręcznie się zmieniało. Dalej mam postać 98 mental, po biologu z eq, ale nie wiem czy wgl warto tam wracać. Teraz bez eq klasowego nic nie zdziałasz.

Rozwinięcie postaci, aby mogła jakoś równać się w pvp to ok 5 / 6 miesięcy = brak sensu i szkoda czasu. :)

Opublikowano

Pograj nieco więcej i pomarnuj czas na tiverii..

Długo nie szukać, skórzaki 3x 15 2k hp - 300 bryłek dziękuje dobranoc. Wcześniej to normalka była, sam mogę potwierdzić że eq z bsa dalej wałkuje się po serwerze, ale cóż..

Ahh i nie biolog co 1h, tylko na 100 nie pamiętam co ile, ale coś jest co 12h, to jakieś miesiąc oddawania, jest sens ?

Bony to tragedia, wolniej się zmienia niż nawet ręcznie się zmieniało. Dalej mam postać 98 mental, po biologu z eq, ale nie wiem czy wgl warto tam wracać. Teraz bez eq klasowego nic nie zdziałasz.

Rozwinięcie postaci, aby mogła jakoś równać się w pvp to ok 5 / 6 miesięcy = brak sensu i szkoda czasu. :)

3x15 - naszyjnik z nib łez = 80bryłek.

Wchodziłeś na serwer rok temu to nie gadaj głupot.

mam 75lv i juz staram sie o eq. Jst świetnie :)

Zapraszam na OX!

1343670481-U509176.jpg

Dzisiaj o godzinie 20:00

______

reinman

Opublikowano

Jakieś 2 tygodnie temu ostatni raz wbiłem to skórzaki 300 bryłek, naszyjnik z łeż 3x 15 2k hp - 200 bryłek, nie wiem co ty do mnie rozmawiasz..

Opublikowano

Jakieś 2 tygodnie temu ostatni raz wbiłem to skórzaki 300 bryłek, naszyjnik z łeż 3x 15 2k hp - 200 bryłek, nie wiem co ty do mnie rozmawiasz..

Sorry śpieszyłem się jak pisałem tamten post.

To tak, teraz kupiłem kolczyki z Nieb. Łez+9 4x10/15 i 10 ludzi. Za ile? 6bryłek :)

Piszecie dużo eq 4x15, poróbcie ich zdjęcia, chyba że ich nie widzieliście ;3

Tu parę fotek z dzisiejszego OX'a, było super !! :)

Pozdro dla MPC ;>

1343683920-U509176.jpg

100graczy a reszta to same sklepy tak? Na serwerze na prawdę gra dużo graczy, i nie słuchajcie się innych którzy mówią że na serwerze gra około 100 osób a reszte 500 to sklepy&buffy

1343683954-U509176.jpg

Takie tam :)

1343684034-U509176.jpg

Pozdrawiam, i zapraszam do wspólnej gry!

_______

reinman.

Opublikowano

Sorry śpieszyłem się jak pisałem tamten post.

To tak, teraz kupiłem kolczyki z Nieb. Łez+9 4x10/15 i 10 ludzi. Za ile? 6bryłek :)

Piszecie dużo eq 4x15, poróbcie ich zdjęcia, chyba że ich nie widzieliście ;3

Tu parę fotek z dzisiejszego OX'a, było super !! :)

Pozdro dla MPC ;>

1343683920-U509176.jpg

100graczy a reszta to same sklepy tak? Na serwerze na prawdę gra dużo graczy, i nie słuchajcie się innych którzy mówią że na serwerze gra około 100 osób a reszte 500 to sklepy&buffy

1343683954-U509176.jpg

Takie tam :)

1343684034-U509176.jpg

Pozdrawiam, i zapraszam do wspólnej gry!

_______

reinman.

przeciez na 1 ss jest max 250-300osob:D nie chce mi sie kropkowac;d.

to jest to co pisalem wczesniej.tam gra okolo 250 osob.i nie wierze w to ze na evencie ox nikt nie byl na minimum 2 konta.sam zawsze odpalam wiecej zeby miec wieksze szanse.

zobacz sobie ile jest ludzi on line(teraz 515). i zobacz ile jest sklepow.i ile osob ma zalogowane bufy.przeciez wszedzie ponad v2 musisz expic z bufem.wiec te 250 osob to jest realna liczba.jesli graloby tam 500 osob to liczba kont on line pewnie byla by 750+.a tak nie jest.i nie bedzie.tiveria jest juz na rowni pochylej.i nie zmienia tego zadne nowe mapki.

Opublikowano

PS. Dla ludzi którzy myślą że bs pomaga tylko na wojnach [ chodzi o eq wybonowane na nim kiedyś ] dam wam spis rzeczy które sprzedaje niejaki spongebob na forum ;)

• TOPowa Niebianka Wojenna dla Ninjy +9 Bony 1,5K HP . ABS 4x15 Miecz * Dwuręczna * Sztylety * Strzały

• TOPowe Ebonitowe Kolczyki Wojenne +9 Bony 10 Ludzie ABS 3x15 Miecz * Sztylety * Strzały 1x10 Dwuręczna

• Skórzane Buty Wojenne +9 Bony 2K HP ABS 3x15 Miecz * Dwuręczna * Sztylety + 3% Spowolnienie

• Bransoleta z Niebiańskich Łez Uniwersalna +9 Bony 2K HP 10 Ludzie 15 Magia 10 Przeszywka

• Naszyjnik z Niebiańskich Łez Uniwersalny +9 Bony 2K HP ABS 3x15 Sztylety * Dwuręczna * Strzały + 10 Krytyk

• Sokola Tarcza Uniwersalna +9 Bony 10 Ludzie 15 Blok NNO 12 Zręczność 6 Siła

• Buddyjska Tarcza Uniwersalna +9 Bony 10 Ludzie 15 Blok NNO 12 Zręczność 6 Siła

• Skrzydła Wojenne +9 Bony 22 UM 10 Ludzie 6 WIT

• TOPowe Skrzydła do Expa +9 Bony 53 Średnie 10 Ludzie 12 Zręczność 10 CS

- zmieniam zdanie , nie wbije - w m1 10 osob [ jinno ] heuk-jong mi nie chce zmieniac bonow chociaz mam 16 zmianek w eq , a gdy chce kolejny item mixowac pisze ze musi odpoczac pff.. juz wole servery na których jedzie 95% na bs niż takie cos ;)

Jak czasy podstawówki

Starte zelówki w podróży

Opublikowano

ja posiadam na tiveri 111 level i powiem wam, żę straszna nuda. Tak, administracja jest profesjonalna, lecz mało angażuje się w serwer i eventy, dodali teraz nową mape lecz jest ona bez sensu, myślę, że oni są zawsze do tyłu ;)

sygnae.png

Opublikowano

- zmieniam zdanie , nie wbije - w m1 10 osob [ jinno ] heuk-jong mi nie chce zmieniac bonow chociaz mam 16 zmianek w eq , a gdy chce kolejny item mixowac pisze ze musi odpoczac pff.. juz wole servery na których jedzie 95% na bs niż takie cos ;)

Nie potrzebujesz już zmianek do zmiany bonów. Potrzebujesz do tego Yang. Komunikat wprowadził Cię w błąd i zostanie on dzisiaj poprawiony. Czas "odpoczynku" jest liczony od pierwszego zbonowania przedmiotu do próby odpalenia kolejnego, więc w większości przypadków ten czas nie będzie problemem - jest to część zabezpieczenia przed bonowaniem przy użyciu tradycjonalnych BS. Czas ten zostanie również skrócony, a sam proces bonowania będzie szybszy i wygodniejszy - m.in. dzięki stałej pozycji przycisku "Zmień bony".

Opublikowano

PS. Dla ludzi którzy myślą że bs pomaga tylko na wojnach [ chodzi o eq wybonowane na nim kiedyś ] dam wam spis rzeczy które sprzedaje niejaki spongebob na forum ;)

• TOPowa Niebianka Wojenna dla Ninjy +9 Bony 1,5K HP . ABS 4x15 Miecz * Dwuręczna * Sztylety * Strzały

• TOPowe Ebonitowe Kolczyki Wojenne +9 Bony 10 Ludzie ABS 3x15 Miecz * Sztylety * Strzały 1x10 Dwuręczna

• Skórzane Buty Wojenne +9 Bony 2K HP ABS 3x15 Miecz * Dwuręczna * Sztylety + 3% Spowolnienie

• Bransoleta z Niebiańskich Łez Uniwersalna +9 Bony 2K HP 10 Ludzie 15 Magia 10 Przeszywka

• Naszyjnik z Niebiańskich Łez Uniwersalny +9 Bony 2K HP ABS 3x15 Sztylety * Dwuręczna * Strzały + 10 Krytyk

• Sokola Tarcza Uniwersalna +9 Bony 10 Ludzie 15 Blok NNO 12 Zręczność 6 Siła

• Buddyjska Tarcza Uniwersalna +9 Bony 10 Ludzie 15 Blok NNO 12 Zręczność 6 Siła

• Skrzydła Wojenne +9 Bony 22 UM 10 Ludzie 6 WIT

• TOPowe Skrzydła do Expa +9 Bony 53 Średnie 10 Ludzie 12 Zręczność 10 CS

m1 jinno 10 osób? Jak na ch3 wbiłeś to tak, wejdź na ch2 to pogadamy.

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

byłem na ch1.

Jak czasy podstawówki

Starte zelówki w podróży

Opublikowano

Nigdy nie jest za późno.

W tym przypadku tak, duzo graczy odeszlo i nikomu nie chce sie zaczynac z tego powodu. Wszyscy lataja z ekwipunkiem 4x15 i 2 k hp, a inni raczej nigdy nie wbija takiego bonu ;]

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

W tym przypadku tak, duzo graczy odeszlo i nikomu nie chce sie zaczynac z tego powodu. Wszyscy lataja z ekwipunkiem 4x15 i 2 k hp, a inni raczej nigdy nie wbija takiego bonu ;]

Rozumiem Cię jak najbardziej, ale widzimy jednak od jakiegoś czasu tendencję wzrostową na naszym serwerze, co do ilości graczy. Więc jednak są szaleńcy, którzy wierzą, że im się uda. ;)

Opublikowano

nie warto grać na tym privie po 1 ,0 szansy na topke po 2 nooby same po 3 złodzieje i zła administracja

Nick w grze :Akail/BuLu

Nick:Akail

Klasa:Warrior

LvL:57 rośnie z dnia na dzień

Opublikowano

nie warto grać na tym privie po 1 ,0 szansy na topke po 2 nooby same po 3 złodzieje i zła administracja

Mógłbyś uściślić ten ostatni punkt? Zawsze jesteśmy ciekawi pod jakim kątem jesteśmy źli. Było narzekanie na brak eventów, pojawiły się.

Co do złodziei... No cóż, okazja czyni złodzieja. W świecie Metina to jest bardziej tak, że to Ty dałeś się okraść rozdając np. dane do swojego konta.

Opublikowano

0 szansy na topke? No tak, ty chcesz topke w tydzień zdobyć tu nie ma tak :( Musisz trochę posiedzieć ale możliwość dostania się do topki istnieje ;). Same nooby? Jak na razie jedynym noobem którego widzę to jesteś ty. Sami złodzieje? Znajdź mi serwer bez złodziei, poza tym jeżeli masz dowody to wszystkie konta złodzieja są banowane bez możliwości odwołania. Zła administracja? Najstabilniejszy serwer, dział skarg i apelacji regularnie sprawdzany przez adminstrację, [ironia]tak, masz rację, administracja jest bardzo zła[/ironia]

Każdy biega w eq 2kpż 4x 15? Haha, prosze cię, takie eq mogę wyliczyć na palcach obu rąk ;p. Mówisz, że niemożliwe jest wsadzić takie bony? No tak, jeśli ty bonujesz 5 minut i rezygnujesz to nigdy nie wsadzisz dobrych bonów.

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

Nigdy nie jest za późno.

Niestety, ale jest za późno. Co ma zrobić taka osoba, która zaczyna grę i chce sobie wbić do strutki 40sr+? Z tego co pamietam to na bsie zajmowało to +/- 15min z predkoscia 5zmian/1sec. Spieprzyliście sprawę - tyle.

Opublikowano

Niestety, ale jest za późno. Co ma zrobić taka osoba, która zaczyna grę i chce sobie wbić do strutki 40sr+? Z tego co pamietam to na bsie zajmowało to +/- 15min z predkoscia 5zmian/1sec. Spieprzyliście sprawę - tyle.

No to poświęcisz ~60min ręcznie i też je wbijesz.

Opublikowano

No to poświęcisz ~60min ręcznie i też je wbijesz.

co Ty jak grałem jeszcze neidawno to swoje 42sr do truty wbijałem 2 dni, po około 1-3h dziennie :P 42sr wbiło mi w nocy 2 dnia, o mało nie zmieniłem tego 42sr bo już spałem i tylko naciskałem zmień,zmień,zmień ;)

heheh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...