Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bradas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to poświęcisz ~60min ręcznie i też je wbijesz.

Gadanie.. Skoro wg. was tak szybko wbić te śr, to proszę może sami w końcu zobaczycie jak ciężko wbić coś dobrego do eq tym "waszym anty-bsem".

• Odpowiedzi 328
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co Ty jak grałem jeszcze neidawno to swoje 42sr do truty wbijałem 2 dni, po około 1-3h dziennie :P 42sr wbiło mi w nocy 2 dnia, o mało nie zmieniłem tego 42sr bo już spałem i tylko naciskałem zmień,zmień,zmień ;)

heheh

Może to dlatego, że nie widziałeś ostatniej zmiany, która mocno przyspiesza ten proces. ;)

Gadanie.. Skoro wg. was tak szybko wbić te śr, to proszę może sami w końcu zobaczycie jak ciężko wbić coś dobrego do eq tym "waszym anty-bsem".

Nie ma takiej potrzeby. Z naszym "anty-bsem" bonuje się przedmioty tak szybko jak przed wprowadzeniem go, bez użycia bs-a.

Opublikowano

Ale i tak eq kiedy było wybonowane na bs jest na serwerze i to nawet masa ich. Także i tak nie ma po co grać.

Przecież nikogo nie zmuszamy. Chętni tak czy inaczej się znajdują do gry.

Opublikowano

Ja od zawsze mówiłem, że tiveria to bardzo przyzwoity serwer, chyba nawet najlepszy w swoim rodzaju, ale no sory bro jak ciągle stoisz z jednym.

Ciągle działasz na niekorzyść graczy. Dwa przykłady; usuwanie bs mimo że dobre to jest, ale eq wybonowane kiedyś mają dziś osoby i tyle, a po 2, WW było tylko że założyciel musiał mieć 90, ludzie wyexpiali sobie tak postacie, oczywiście naprawione i nowi gracze nie mogą już tak robić.

Dalej stoję za tym s2. :)

Opublikowano

Serwer naprawde godny uwagi gdyż team nie zapomina o serwerze i jest na bierząco z wszystkimi serwerami robiąc rzeczy robione ręcznie.Nie gotowcami.Widać że jeszcze jakiemuś teamowi zależy na skryptach/questach i całej reszcie bez dziur.(Nie mówie że skrypty nie których osób na mpc są pobugowane)

nanicz.png

Opublikowano

Ja od zawsze mówiłem, że tiveria to bardzo przyzwoity serwer, chyba nawet najlepszy w swoim rodzaju, ale no sory bro jak ciągle stoisz z jednym.

Ciągle działasz na niekorzyść graczy. Dwa przykłady; usuwanie bs mimo że dobre to jest, ale eq wybonowane kiedyś mają dziś osoby i tyle, a po 2, WW było tylko że założyciel musiał mieć 90, ludzie wyexpiali sobie tak postacie, oczywiście naprawione i nowi gracze nie mogą już tak robić.

Dalej stoję za tym s2. :)

To S2 to bardzo odległe plany, nie napalałbym się.

Opublikowano

Może to dlatego, że nie widziałeś ostatniej zmiany, która mocno przyspiesza ten proces. ;)

Nie ma takiej potrzeby. Z naszym "anty-bsem" bonuje się przedmioty tak szybko jak przed wprowadzeniem go, bez użycia bs-a.

To fakt, jak ja zmieniałem bony to nie było jeszcze tego szybszego zmieniania, ale sam fakt jest taki że wbicie 40sr+ to bardzo duże wyzwanie :)

Serwer naprawde godny uwagi gdyż team nie zapomina o serwerze i jest na bierząco z wszystkimi serwerami robiąc rzeczy robione ręcznie.Nie gotowcami.Widać że jeszcze jakiemuś teamowi zależy na skryptach/questach i całej reszcie bez dziur.(Nie mówie że skrypty nie których osób na mpc są pobugowane)

true story, bro.

To S2 to bardzo odległe plany, nie napalałbym się.

no to lipa. ;/

Opublikowano

Czy nie lepiej wam zrobic S2 ?

pomyslcie ile graczy wtedy by na nowo rozpoczelo gre ...

A dla was postawienie s2 na tych samych pilkach z czysta baza to tylko chwila ,a gwarantuje wam ze od nowa zagralo by okolo 1 k ludzi..

Opublikowano

Czy nie lepiej wam zrobic S2 ?

pomyslcie ile graczy wtedy by na nowo rozpoczelo gre ...

A dla was postawienie s2 na tych samych pilkach z czysta baza to tylko chwila ,a gwarantuje wam ze od nowa zagralo by okolo 1 k ludzi..

Rozumiem, że nasze podejście może być dla Was nowe, ale nam zależy mocno na naszej obecnej rzeszy graczy, która gra u nas już nawet prawie dwa lata. Nie zależy nam tak bardzo na tysiącu graczy, którzy mogą się rozpłynąć w nicość po starcie. Nie skarzemy s1 na upadek tworząc s2.

Opublikowano

Nie polecam tego serwera, administracja jest nieodpowiedzialna, nie słusznie nakładane są bany. Gdyby nie to, serwer godny polecenia

Opublikowano

Nie polecam tego serwera, administracja jest nieodpowiedzialna, nie słusznie nakładane są bany. Gdyby nie to, serwer godny polecenia

Uwierz mi, że nie mamy najmniejszego interesu w banowaniu ludzi, którzy na to nie zasłużyli.

Opublikowano

chyba mozecie zostawic s1 i s2 np . jak Zrobil The na Surface :)

Komu sie nie spodoba to wroci na stare smieci ..

Nie rozumiesz problemu. Tu chodzi o to, że stworzenie S2 doprowadzi do szybkiego upadku S1. Gracze się prędzej czy później wykruszą, S2 zdąży się rozwinąć i będzie jęk i płacz, czemu nie tworzymy S3.

Opublikowano

Uwierz mi, że nie mamy najmniejszego interesu w banowaniu ludzi, którzy na to nie zasłużyli.

Chirurg dzień dobry z rana :)

Co do S2 Tiveria ma rację, spowoduje to samo co stało się na globalnym metinie, a później łączenie serwerów.

Opublikowano

No właśnie. Nawet Gameforge zrozumiał, że dostawianie kolejnych serwerów nie pomoże na dłuższy dystans ani ich kieszeniom, ani ich społeczności.

Opublikowano

No właśnie. Nawet Gameforge zrozumiał, że dostawianie kolejnych serwerów nie pomoże na dłuższy dystans ani ich kieszeniom, ani ich społeczności.

No dobrze.. To jak z tymi banami nakładanymi, mhm?

Opublikowano

No dobrze.. To jak z tymi banami nakładanymi, mhm?

Ach, czyli Chirurg. Zostałeś słusznie zbanowany i nie zostaniesz odbanowany. Twoja osoba nie ma prawa nam zarzucać niesłusznej banicji. Nie zawracaj nam tutaj tym głowy, nie rób offtopicu, bo nie jesteśmy tutaj, by dyskutować o Twojej osobie.

Opublikowano

tylko gf ma 26 serwerow ..

Opublikowano

Niby i tak masz balon racje, ale zobacz ile graczy potraciłeś swoimi nowościami, gdyby zacząć z nowościami od nowa to ok, ale wprowadzałeś je każąc niektórych graczy. :)

Opublikowano

Czyli jak użytkownicy MPC Forum mogą przeczytać, według Administracji serwera Tiveria.pl nadawanie bana pernamentnego za obrazę Moderatora serwerowego Team Speaka, który sam po miesiącu został zbanowany za obrazy na Forum jest sprawiedliwe. Samo przez siebie mówi, jak nieodpowiedzialny jest sam Administrator, a serwera nie polecam.

Tiveria - tak jak umawiałem z Gregiem, apelację napiszę 30 września, jeśli będzie jak mówisz, może być gorąco.. nawet jesienią :)

Opublikowano

tylko gf ma 26 serwerow ..

Tylko zaczyna je łączyć grupami w jeden. http://board.metin2....313;y-w-walce/

Niby i tak masz balon racje, ale zobacz ile graczy potraciłeś swoimi nowościami, gdyby zacząć z nowościami od nowa to ok, ale wprowadzałeś je każąc niektórych graczy. :)

Musimy się pogodzić z naszymi błędami i nie będziemy szukać rozwiązań w tworzeniu kolejnych serwerów. Wiem, że to jest bardzo popularne w tym świecie, ale strategicznie w tym momencie nie ma to najmniejszego sensu.

@2xup: To, że ten moderator zawinił to osobna sprawa i za to również został ukarany banicją. Nie wymazuje to jednak Twoich przewinień, które pamiętaj, że były duże. Nie zasłaniaj się innymi, bądź mężczyzną. Nasz regulamin nie przewiduje przedawnienia kar tylko dlatego, że jakiś z członków ekipy zniknie z jakiegokolwiek powodu.

@down: Prowokator czy nie, sam dobrze wiesz, co robiłeś na TS-ie, mimo moich próśb i ostrzeżeń. Złamałeś po prostu regulamin, nieważne z jakiego powodu, bo to Cie nie usprawiedliwia. Nie wiem, co Ci Greg obiecał, ale na pewno sam spojrzę na Twoją apelację.

Opublikowano

Tylko zaczyna je łączyć grupami w jeden. http://board.metin2....313;y-w-walce/

Musimy się pogodzić z naszymi błędami i nie będziemy szukać rozwiązań w tworzeniu kolejnych serwerów. Wiem, że to jest bardzo popularne w tym świecie, ale strategicznie w tym momencie nie ma to najmniejszego sensu.

@2xup: To, że ten moderator zawinił to osobna sprawa i za to również został ukarany banicją. Nie wymazuje to jednak Twoich przewinień, które pamiętaj, że były duże. Nie zasłaniaj się innymi, bądź mężczyzną. Nasz regulamin nie przewiduje przedawnienia kar tylko dlatego, że jakiś z członków ekipy zniknie z jakiegokolwiek powodu.

Nie będzie to jeden serwer, a kilka. Gracze będą głosowali nad tym jaka ma być nazwa serwera, jednak z łączeniem serwerów wiąże się nie lada problem, gdy masz na np. s1 nich Chirurg i na s23 też jest Chirurg, ten który posiada większy lvl nadal będzie posiadał nick Chirurg, a ten z mniejszym Chirurg1. Bezsensu.

Tiveria - Nie z jakiegoś powodu, tylko sam Wiesz że to nie Ja byłem prowokatorem, a on. Czy mam szansę wracać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...