Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bradas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 328
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to nie jest hard?

weź facet sie **bnij 2/3 lata i 119 lv jest

co z tego? co to ma byc za hard skoro mam 4 postacie 100+ i do tego 750b na koncie i na kazdej eq? skille u handlarza zrobisz.. (wszystko zrobione po 3 miesiacach gry)

to ty sie jebnij i troche kultury

przy max lvlu, exp drastycznie spada..

Opublikowano

Serwer jest naprawede Zaje*isty naprawde polecam , lecz nei zagram bo nie wiem jakie mam pasy do starego konta jesli by byl reset napewno bym zawital . Jeszcze raz polecam serwer

1377774857-U369478.png

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

No to jeszcze lepiej, serwer stoi przy ok. 100 grających osobach. Gdyby wypuścili s2..

Wg. takiego liczenia na topwych serwerach hard gra po 300-500osób wic 150 nie wyglada zle wg. takiego liczenia odliczajacego shopy i buffy.

Gdyby byl reset lub s2 to serwer sama nazwa mialby taka reklame, ze napewno zawitaloby duzo ludu.

Opublikowano

Wg. takiego liczenia na topwych serwerach hard gra po 300-500osób wic 150 nie wyglada zle wg. takiego liczenia odliczajacego shopy i buffy.

Gdyby byl reset lub s2 to serwer sama nazwa mialby taka reklame, ze napewno zawitaloby duzo ludu.

Łącznie ze sklepami i buffami na serwerze jest 150 osób.

Opublikowano

Pamiętam kiedyś Tradice czy jakoś tak... To było coś Tiveria też jest spoko, a nawet lepsza tylko już tam nikt nie gra, a wielka szkoda ;(

moja dziewczyna tam gra i nie przemowisz jej zeby zmienila serwer. sentyment pozostaje, jak zaczela tak zostanie do konca.

Opublikowano

No niech zrobią ten reset s1 by było z 3k osób, a oni dalej swoje...

Dokładnie! Najlepsze czasy swojej gry w metina wiąże właśnie z tym serwerem..panował tam niesamowity klimat ,że chciało się na niego wbić chociaż na te 5min  :D

Szkoda,że Sui jest zbyt zadufany w sobie i myśli,że samą stabilnościa przyciągnie graczy ;/ gdyby wydal s2 to ohoo , reklamy nie trzeba była nawet robić , ten serwer sam dla siebie jest reklamą...

#rein

Opublikowano

Pelno teraz tego syfu sie startuje, dalej nie rozumiem administracji Tiveria, dlaczego nie chcą reaktywacji, wystarczy kiwnać palcem i zadna reklama by nie byla potrzebna

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Pelno teraz tego syfu sie startuje, dalej nie rozumiem administracji Tiveria, dlaczego nie chcą reaktywacji, wystarczy kiwnać palcem i zadna reklama by nie byla potrzebna

oni ostatnio w styczniu na forum zajrzeli...

Opublikowano

To był mój pierwszy hard no praktycznie medium nie był taki trudny to teraz stoi i podobno gra z 200 ludzi jak by zrobili reset reklamę 1k co najmniej jak takie npc i wszystko co jest na tym serwerze to serwer by byl mega 

Opublikowano
xx

Zapraszam ;)

Takich tematów na ich forum było sporo i nadal nic nie posuneło się do przodu, wręcz przeciwnie aktywność administracji z miesiąca na miesiąc spada. Trzeba 'czekać' .

#rein

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeżeli Tiveria od nowa by wystartowała to spokojnie 1k + na starcie by było + dodanie może parę drobnostek co urozmaiciłoby grę .

Chętnie bym zagrał lecz teraz się nie opłaca .

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Najlepszy serwer jaki ujrzał światło dzienne to on zapoczątkował w sumie nową erę i był jednym z pierwszych dopracowanych. Serwer full wypas i starzy gracze jak i ta garść co gra obecnie (150on-line) na pewno wolałaby aby wystartował s2 nizeli mają czekać aż admini wprowadzą te długo zapowiadane nowości które i tak nie podwyższą liczby graczy na serwerze. Tiveria s1 to już historia legenda serwerów prywatnych i niestety nie ma szansy aby się na nowo wybiła się bez restartu całkowitego. Tylko szkoda że z tym tak zwlekają. Takie działania powinny mieć już miejsce w wakacje 2013.

Opublikowano

Dobrze było gdy by GoodWeles wykupi Tiverie a pompe by pominął.

tcul.jpg

Opublikowano

Najlepszy prywatny serwer na jakim miałem przyjemność grać. Z pewnością jak wystartowałby S2 zawitałbym ponownie.

Legenda głosi, że w wakacje miała być jakaś wielka aktualizacja - coś poszło w tym kierunku?

Coś się tam dzieje w ogóle?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...