Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] LCraft [WOJNY GILDII] [0 LAG] [100 slotów] [MODY] [NOWE ZBROJE, BRONIE, RUDY] [Survival Games] [Factions] JUZ WYSTARTOWALIŚMY, ZAPRASZAMY!

Metinner 2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 974
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a w jakim czasie usuniecie całkowicie granice ?

ponieważ naprawde irytujacym jest że server na 100 graczy miałby mieć ograiczenie miejscowe

Opublikowano

ale chyba się na moje konto zarejestrował to tez problem Hym mozesz sprawdzic jakie ma IP jezeli nie ma takiego IP:193.59.41.2 to go na IP za podszywe zbanoj i usun konto w AuchMe lub xAuch

1390155547-U554535.jpg
Opublikowano

A kiedy można się spodziewać mineshaftera/ czegoś podobnego co by umożliwiało wgrywanie skinów.

Mcstats nie działa z nowymi narzędziami, jak kopiesz copper pickaxe'em to nie dostajesz w ogole expa, tak samo jak bijesz mieczem.

@olej14

To akurat zauważyłem, a ze skinami wiesz czy będzie coś robione?

11cc1be4064edda5addd6e1.png
Opublikowano

Witam, mam pytanie, czy powinienem móc wejść na oba serwery które wyświetlają się na liście? Moge tylko na jeden, myślę że jest to spowodowane tym, że nie moge zainstalować tych modów automatycznie, (po prostu wpakowałem je do .minecraft) pisze mi że wersja oprogramowania nie pasuje do mojego systemu. Mam 32-bitowego windowsa 7 ;d

Opublikowano

A kiedy można się spodziewać mineshaftera/ czegoś podobnego co by umożliwiało wgrywanie skinów.

Mcstats nie działa z nowymi narzędziami, jak kopiesz copper pickaxe'em to nie dostajesz w ogole expa, tak samo jak bijesz mieczem.

tylko z zwyklych narzedzi dostajesz expa do mctopa jak drewno kamien zelazo zloto i diax reszty nie nabija !!!!

Opublikowano

up

to jest straszne niektóre itemki są w skrzynkach generujących sie

czemu off ?

kamieniem filozoficznym noobki niszcza zamki gildyjne

dJ.jpg

Opublikowano

Nie działa, ehh myślałem że coś lepszego będzie, nowymi broniami można się bić na spawnie...halabardy nie działają na swoją odleglość (można nimi bić na kilka kratek a na serwerze nie) itp itd

Opublikowano

Dlaczego nie mogę wejść na serwer?

Pobrałem tego launchera, wpakowałem do .minecraft i włączam SkallCraft(to z ikonką MC) i wyskakuje to :

Wersja tego pliku jest niezgodna z wersją używanego systemu windows.

A jak odpalam przez to drugie to sie odpala normalnie tylko że jak chce wbić na serwer to pisze żebym zainstalował Minecraft forge czy coś takiego.

Proszę o pomoc!.

23364451.jpg
Opublikowano

Chciałbym zagrac na tym zajeb***** serwie tylko , że jak uruchamiam wasz launcher to pisze ze nie mam javy 32 bitowe . Bo mam zainstalowaną 64 bit . Tak więc co z tym zrobić ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...