Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] PlaySRO vol.2

Michnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Damy rade , mam nadzieje że zjednoczymy się i uda nam się zdobyć jakąś fortece , ale to wszystko zależy od nas panowie i panie i od naszego zapału do gry :)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• Odpowiedzi 560
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja odradzam gry na serverach ludzi którzy ddosują innych tylko po to żeby się wybić.

Checie grać na Zeusie a powstał odrazu po tym jak zniszczyli Lysse...

TIOiE.jpg

Opublikowano

Ja odradzam gry na serverach ludzi którzy ddosują innych tylko po to żeby się wybić.

Checie grać na Zeusie a powstał odrazu po tym jak zniszczyli Lysse...

Plany Zeusa byly juz przed upadkiem Lyssy

Opublikowano

dokladnie plany juz na cap 100 byly sporo przed upadkiem

a nie juz po ^.-

ale raczej nikt na to nie patrzy przez co lyssa padala kogo to interesuje pomysl :D

tak to wyglada ^^

( Lyssa padla eh no to szukamy nowego serva ) bankowo 80% pll tak zrobilo a te 20% juz nawet nie mialo sil nic szukac

Opublikowano

Plany były przed ale został ogłoszony po upadku . Zresztą wszystko zostało udowodnione że to Playsro stoi za masowymi ddosami. Własnie mówicie kogo to interesuje przez kogo upadła. Bo wg mnie wolałbym grać na Polskim Projekcie a nie na tym.

TIOiE.jpg

Opublikowano

@up

Otwierasz server, rozumiem, ale reklama w innym temacie to slaby pomysl.

Pojwil sie link do downloadu

http://goplaynetworks.com/ZeusBetaClient.rar.torrent

Opublikowano

@UP

Nie reklamuje swojego servera. Bo mam to w dupie czy ty zagrasz czy nie.

Ale poczytaj chociaz troche więcej i dopiero komentuj

TIOiE.jpg

Opublikowano

@UP

Nie reklamuje swojego servera. Bo mam to w dupie czy ty zagrasz czy nie.

Ale poczytaj chociaz troche więcej i dopiero komentuj

Ok ok ale nie produkuj sie tak bo nie mam zamiaru znizac sie do twojego poziomu.

Zeus Open Oo normalnie wbilem

Prawdopodobnie beta

Opublikowano

Wie ktos czemu nie moge zalozyc konta u nich na stronie? albo zły email albo zly nick ( ze juz takie cos jest ) a kiedy chce sie zalogowac to pisze ze zle pasy a zmienic tez nie moge ...

Edge-1.png
Opublikowano

@UP

A na jakim serwie są zakazane? o.O

Ja tam wolę nie ściągać przez torrent gier. Potem bulić 700zł.. Jednak tam nie zagram.

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Opublikowano

nie wiem w czym problem z placeniem za pobieranie jak dotad pobieralem filmy/gry z torentow i nic nie placilem inni tez to robia i jest git :P ale tez tego nie lubie bo nie zawsze sa one dostepe jesli nie podadza innego linku d pobrania to podziekuje ...

Edge-1.png
Opublikowano

ehh, troszeczkę porażka z prędkością pobierania. Albo tylko ja mam taki problem, albo nie wiem. Torrent leci mi po 25kb/s, przy necie 20mb. Wbił ktoś na serwer?:)

Opublikowano

ehh, troszeczkę porażka z prędkością pobierania. Albo tylko ja mam taki problem, albo nie wiem. Torrent leci mi po 25kb/s, przy necie 20mb. Wbił ktoś na serwer? :)

Mi lecial full transferem 1mb/s przy necie 10 mb..

Tak wbilem na server byl chwilowo otwarty ale to beta testy. Open bedzie w sobote ,nie warto wogole narazie wbijac bo i tak usuna chary

Opublikowano

Sory, mój błąd. Miałem ogarniczenie zaznaczone, jak wczesniej grałem w Silka, dlatego mialem tylko do 50kb/s. Teraz normalnie już leci :) . Zaraz wbije to zobaczę co tam dają. I tak jak @up, piszę tak właśnie przeczytałem. Że cały DB będą czyścić, oraz resetować cały serwer. Więc teraz można sobie wbić i pobyć chwile na serwie :) . Ale client, myślę iż będzie ten sam, choć dowiaduję się tego teraz, tzn staram się bo czekam na admina :).

Opublikowano

Sory, mój błąd. Miałem ogarniczenie zaznaczone, jak wczesniej grałem w Silka, dlatego mialem tylko do 50kb/s. Teraz normalnie już leci :) . Zaraz wbije to zobaczę co tam dają. I tak jak @up, piszę tak właśnie przeczytałem. Że cały DB będą czyścić, oraz resetować cały serwer. Więc teraz można sobie wbić i pobyć chwile na serwie :) . Ale client, myślę iż będzie ten sam, choć dowiaduję się tego teraz, tzn staram się bo czekam na admina :).

Jaki masz nick?

Opublikowano

@Delma

Jaka jest szansa, że za torrenty Cie złapia? Żadna. Że po IP do Ciebie dojdą? Do Ciebie samego nie dojdą, tylko do twojego dostawcy.. Już wole sciągnąc z torrentów z normalną prędkoscią, niz czekać nie wiadomo ile..

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...