Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] PlaySRO vol.2

Michnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I na co wiz albo rogue? Po to aby szybko nabić lvl, czy nie lepiej zrobić postać która sprawi dużo ubawu w grze i przy której się nie znudzimy? Jak dla mnie to Chiny są najlepsze, chodź czasem gram Europą, gdyż chiny mi się znudzą. Jeżeli ktoś ma ochotę zagrać w party na Zeusie to proszę pisać na gg: 28960650

ichimaru7.jpg
  • Odpowiedzi 560
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I na co wiz albo rogue? Po to aby szybko nabić lvl, czy nie lepiej zrobić postać która sprawi dużo ubawu w grze i przy której się nie znudzimy? Jak dla mnie to Chiny są najlepsze, chodź czasem gram Europą, gdyż chiny mi się znudzą. Jeżeli ktoś ma ochotę zagrać w party na Zeusie to proszę pisać na gg: 28960650

o gustach się nie dyskutuje kolego. nie zabronisz mu nawet jeśli by chciał zrobić full str wizz ; o

Opublikowano

W końcu jakiś server z małymi ratami, na którym nie wbija się max lvl w kilka godzin. Duże zainteresowanie, Polska gildia. Chętnie bym wstąpiła w takie szeregi o ile znajdzie się miejsce :P Teraz tylko czekać aż server ruszy i jedziemy. Do zobaczenia w grze ^^

mylove.gif

Opublikowano

W końcu jakiś server z małymi ratami, na którym nie wbija się max lvl w kilka godzin. Duże zainteresowanie, Polska gildia. Chętnie bym wstąpiła w takie szeregi o ile znajdzie się miejsce :P Teraz tylko czekać aż server ruszy i jedziemy. Do zobaczenia w grze ^^

Miejsca nie zabraknie, 50 osob od reki sie nie zbierze a i tak nie jeden pewno sie wykruszy :]

Opublikowano

Dokladnie juz nie raz gralem na serwach ktore mialy powstac w tym pamietny serwer cap 100 z systemem reborn. gdzie powstala gildia MPCteam i tam dokladnie po wbiciu 100lv ludzie pograli tydzien i go out nie mowie ze wszysc bo nie ktorzy dalej kontynulowali i moze jeszcze graja o ile istnieje ten serwer. wiec miejsc chyba nie zabraknie.

Opublikowano

@Update informacji:

united_kingdom_great_britain.png

What will you receive if you join Zeus?

• 10.000.000 Gold
  • 50.000 SkillPoints
  • 3 Days Grab Pet
  • 1 Attack Pet
  • 1 Avatar Dress
  • 100% Experience Ticket
  • Transport & Vehicle pets
  • Various Scrolls for PvE & PvP

Attention!:

• This items will be limited for the first 200 characters ( 1 per account ) on the server so you better hurry up and enter the game. You can easily register and play with the help of the bellow links:

poland.png

Co dostaniesz jeżeli dołączysz do Zeus?

• 10.000.000 Gold
  • 50.000 SkillPoints
  • 3 Days Grab Pet
  • 1 Attack Pet
  • 1 Avatar Dress
  • 100% Experience Ticket
  • Transport & Vehicle pets
  • Various Scrolls for PvE & PvP

Uwaga!:

• Podane itemy posiadaja limit, dla pierwszych 200 postaci ( 1 postac na konto, czyli na drugiej postaci nie bedziesz mial dodatku ) na serwerze, więc bądź lepszy i pośpiesz się z dołączeniem do gry.

Opublikowano

Może zbierzemy jakieś party ? Wtedy dużo łatwiej ogarnąć gildie i inne sprawy .

To pewne ze party bedzie, bez neigo gildia nie mialaby sensu :)

Opublikowano

jak będziesz aktualizował pierwszego posta, do daty odpalenia serwa to będzie cacy. Również zagram z kumplami :) serwer wygląda na bardzo prosty, ale przykuwa uwagę. Widzimy się na serwie ^^

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

@up

Przecież Michnik aktualizuje pierwszy post, o ile wychodzą jakieś wzmianki/nowości lub ciekawe publikacje na temat Zeus'a. Więc nie rozumiem na czym miało polegać wspomnienie przez ciebie o aktualizacji pierwszego posta :))

Opublikowano

mam nadzieje ze Media Pk tez bd ^^ czekam na server cap 100

Btw w pt sa 2x sloty dla bardziakow ^.- wiec pisac

Co do guild Powstanie z nazwa znana na wielu serverach majaca liczne sukcesy

Opublikowano
Korzystajac z okazji chcialbym zaprosic was do gildi ktora na owym serverze powstanie. Planowana nazwa to Marvel, ma byc to polska gildia, jesli nabor niewypadnie pomyslnie przerobimy ja na International.

więc takie moje pytanie, po jaką cholerę chcesz robić gildie z znaną nazwa, która odnosi liczne sukcesy na wielu serwerach? Hmm, nazwa nie daje Ci reputacji, lecz ludzie co ją tworzą. Zamiast dołączyć do nas, to bawicie się w podbijanie i polaczkowanie serwera. Nie można zrobić jednej silnej gildi, i myśleć co dalej? Jeżeli zabraknie miejsca to ok, można utworzyć drugą gildie, ale nie na samym początku tworzyć ich 8. Po drugie jak dobrze pójdzie to może byśmy mieli unie z gildiami które założyły sobie podbicie fortec, i są to dość dobre i solidne gildie z dobrym team'em. Bo jak to ktoś wyżej napisał, polska gildia miała fortece? Gdzie co, grało 50 osób, albo to był polski serwer? Dajcie spokój, żeby polska gildia miała fortece to naprawdę potrzeba solidnej unii, oraz ogarniętych ludzi którzy grają z zapałem, a nie log on po patrzy chwile i off. Ten serwer będzie na kilka miesięcy. Wbicie Lv, to jeden szczegół, później zrobienie setów, broni. Zajęcie się fortecą, no i co najprzyjemniejsze - wypady gildiowe na jakieś job'y . :) Więc, dzięki - ale przemyśl tą sprawę z gildią, bo co do party to nikt raczej nie ma pretensji :)

Opublikowano

Chętnie bym wstąpił do gildii, jeżeli ją założycie. Nicku nie podam, ewentualnie napiszę w grze. Warunek jest taki, że gildia posiada jeden job i bedzie to Thief =))

Opublikowano

Dokładnie. ;c dlatego mówię, żeby wszyscy znaleźli sie w Marvel i wtedy będzie zgrana ekipa, a nie rozsypanka po 2tygodniach czy po kilku dniach grania ;/ . No cóż ale trzeba czekać na open. Ciekawe co będzie z download.. Bo myślę, że nie wypuszczą go w dniu 14 lipca, bo trochę nie porozumienie będzie dla graczy z wolniejszym transferem internetowym. Ja osobiście się o to nie martwię, ale ciekawe jak inni to odczują. Tzn też odczuwam jak jest na jakiś darmowych hostach upnięty, ale zobaczymy pożyjemy, 14 lipca się okażę :)

Opublikowano

Dokładnie. ;c dlatego mówię, żeby wszyscy znaleźli sie w Marvel i wtedy będzie zgrana ekipa, a nie rozsypanka po 2tygodniach czy po kilku dniach grania ;/ . No cóż ale trzeba czekać na open. Ciekawe co będzie z download.. Bo myślę, że nie wypuszczą go w dniu 14 lipca, bo trochę nie porozumienie będzie dla graczy z wolniejszym transferem internetowym. Ja osobiście się o to nie martwię, ale ciekawe jak inni to odczują. Tzn też odczuwam jak jest na jakiś darmowych hostach upnięty, ale zobaczymy pożyjemy, 14 lipca się okażę :)

No i przez to ze bedzie sporo gildii, wiele sie wykruszy co jest glupota, ale kazdy ma prawo do wlasnych decyzji. Marvel jak najbardziej dalej aktualne.

Co do downloadu to 1-2 dni przed otwarciem powinny byc dostepne linki, jesli chca by ich zabawa w pierwszych 200 uzytkownikow miala sens.

Opublikowano

ja nie ide do innej jak i moja ekipa z jednego powodu ze za szybko padaja ^.- znam wasze gildie jakie sa podejscia do tego sorki za kom ale jak myslicie ze nowa guild to juz polaczek no hmm niepowiedzialbym fakt bankowo bd wiecej niz 1 pl guild ale co z tego kazdy robi jak chce i to nikogo nie powinno interesowac :DD ale jak cos to unie mozna zrobic ...

Opublikowano

No oczywiście. Wolna amerykanka. Każdy robi co chcesz. Jeden woli tak drugi tak. Co do uni to zobaczymy jak się losy potoczą. Na razie ciekawi mnie kiedy wydadzą clienta, bo powinni to już zrobić, bo trochę nie halo będzie z tym ;// .

@edit.

Po tym jak przeprowadziłem dłuższą rozmowe z adminem, download będzie dostępny jutro w godzinach popołudniowych, albo wieczorem. Chyba, że jak szybciej ogarną kilka spraw może być z rana ale bardziej mówił o porze popołudniowej. Zresztą będzie dostępne info z download'em clienta Zeus. Więc jutro możemy się spodziewać pobierania a za 4 dni startujemy. Myślę iż Michnik jak się pojawią linki odrazu z aktualizuje temat :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...