Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ts serwera będzie osobny czy połączony z ts'em zwyklego Avalona ?

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

• Odpowiedzi 434
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Planujemy zrobić wspólnego TeamSpeaka oraz wspólna stronę na Facebooku, czyli dwa serwery na jednym - AvalonMT2 i AvalonV2.

Co do forum, to myśleliśmy nad tym, aby było również to samo forum dyskusyjne, z tym że działy AvalonV2 byłby wyżej umieszczone niż te AvalonuMT2.

Opublikowano

Za dużo wierzchowców. Tak samo niepotrzebny ten biały hwang.

A i pytanko, czy poziom ulepszania itemów będzie taki sam jak na Avalonie, czyli 70% ?

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Z hwangiem sytuacja jeszcze nie jest pewna, być może zostanie to zmienione jak pisal Daronian, pogada z adm. A jak będzie wygladać syt z udostepnieniem forum ? kiedy będzie można zacząć tam jakieś prezentacje gildii itp ?

Opublikowano

Planujemy edytować system ulepszeń zbroi na taki:

Stal > Szmaragd (świecenie z PL) > Zwykły Hwang

lub

Stal > Zwykły Hwang

Myślę, że nie ma sensu zmieniać szansy na pomyślne ulepszenie - stary Avalon to stary Avalon.

Forum serwera będzie zrobione już niedługo, na pewno przed starem zobaczycie odpowiednie działy.

Opublikowano

camerion jest ciągle ON głupku.

kolejny serwer daroniana, odrazu kupie eq z navi

A jakim prawem nazywasz mnie głupkiem? Bo brak ci kultury? Tobie eq z navi nikt nie sprzeda, bo cham jesteś. Serwer polecam.

2mzof5.jpg
Opublikowano

Do publikacji została dodana nowa ankieta, którą w pewnej części weźmiemy pod uwagę.

Proszę o szczere głosowanie, aby potem nie było żadnych niedomówień!

Ja osobiście preferuję system: Zbroja z Czarnej Stali > Zbroja Hwang, byśmy wrócili do OldSchoolu.

Przypominam o umieszczaniu sygnatur serwera w swoich sygnaturach czy profilach!

Kody już działają!

Opublikowano

Hahahah nie ten typ mnie rozwalil.

No ale nie placz juz.

Skonczyles? To nie placz.

No ale skoncz plakac.

Ja Pierdziele synek ty masz 10 lat czy mniej ze sie tak powtarzasz?

W Internecie jest takie cos jak anonimowosc kazdy moze sie podac za kogo chce i moze powiedziec swoj prawdziwy wiek lub nie.

A wam jak zwykle to nie pasuje..

No coz na serwer czekam zapowiada sie ciekawiej niz Draeon czy jak to tam bylo.

Opublikowano

Tak w ogóle to pamięta ktoś w jakim czasie mniej więcej wbito 105lv na poprzedniej wersji serwera? Jestem ciekaw czy będzie to serwer na dłuższą metę.

sygnaturac.png
Opublikowano

Ja Pierdziele synek ty masz 10 lat czy mniej ze sie tak powtarzasz?
W Internecie jest takie cos jak anonimowosc kazdy moze sie podac za kogo chce i moze powiedziec swoj prawdziwy wiek lub nie.
A wam jak zwykle to nie pasuje..
No coz na serwer czekam zapowiada sie ciekawiej niz Draeon czy jak to tam bylo.

22 lata a synek to Ty możesz sobie mówić do kolegów z piaskownicy , przedszkola jeśli Ci na to pozwolą . Slima znam bardzo długo byłem 1 z osób które stawały za nim na Metinie 5 gdy wyfruwał . A wypowiadam się w temacie bo nie lubię dwulicowych ludzi którzy podają się za kogoś kim w rzeczywistości nie są , obrabiają dupsko za plecami.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano
Do Wrednej : Nigdy nie miałaś nawet Moderatora dostałaś Global Moderatora za lizanie dupska Adminowi w czasie gdy takie osoby jak Antix były Moderatorem przez kilka miesięcy , lat.

Gdzie w Regulaminie jest napisane że użytkownicy nie mogą wypowiadać się w prezentacji serwerów ? i gdzie jest napisane że nadmierne spamowanie w teamcie kończy się warnem , blokadą na pisanie postów , banem , blokadą wypowiadanie się w prezentacjach powód "Temat jest zamknięty obojętnie w jakiej prezentacji bym chciał się wypowiedzieć .

To widać masz złe informacje na mój temat ponieważ posadę moderatora miałam, jak i jeszcze inną na długo przed dostaniem GM, którą do tej pory posiadam. Pytasz gdzie jest napisana taka informacja? Otóż zapraszam do pewnego ogłoszenia zwanego Regulaminem Globalnym MPC Forum i przyjrzenie się pkt II a przede wszystkim jego 4 podpunktowi. Wtedy na pewno uzyskasz odpowiedź na nurtujące cie pytanie. Ostrzegam po raz ostatni. Nie mam ochoty się z wami bawić.

Opublikowano

Powiem tak do avalonu duzo brakuje. Na starcie napewno zobaczymy jak poradzicie sobie z atakującymi was dziećmi.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Chyba połowa nie zrozumiała. AvalonV2 to jest tak jakby drugi serwer AvalonMT2.

Ten sam skład adminów i te same rzeczy, tylko wszystko od nowa.

Nie jest to jakaś reaktywacja, kogoś kto chciałby mieć taki serwer.

(co do ataków to nie wątpię, że kilku osobom zablokują maszyny w OVH)

Przypominam o kodach sygnatury dla graczy, które już działają.

Im więcej osób się dowie o serwerze, tym więcej graczy zawita na starcie.

Opublikowano

Avalon - nie miałem przyjemności jeszcze nigdy na nim grać ale słyszałem o nim same dobrze rzeczy. Tak więc na pewno zagoszczę.

Proponował bym system ulepszeń w stylu klasycznym. Hwangi to przeżytek, jest ich tyle a jeden jest brzydszy od drugiego.

Świetny fanpage o tematyce Metin2, polecam!

https://www.facebook.com/Świat-Metin2-551645581708588/

Opublikowano

Nie piszcie, że nie zagracie przez nowości, bo wszystko się może zmienić.

Teraz naprawdę myślimy czy nie zostawić 105 lvl, Stal > Hwang i 5 bon do dropu.

Nikt jeszcze nie położył ostatniej karty, pamiętajcie!

Start 14 lipca o 18:00... jest napisane na początku!

Opublikowano

Jak moga kogos odstraszac hwangi ? Przeciez tu max 1 hwang bedzie, gdzie na niektorych masz po 8 ulepszen hwanga...

Pozatym dla mnie niektore blahostki nie są ważne. Ważne jest to aby serwer byl stabilny, dopracowany, gralo duzo użytkowników i topka była skrupulatnie pilnowana przez administracje.

Opublikowano

Mogę coś wyjaśnić panowie? Za prezentację Safirów, Camerionów i innych mi zapłacono grube pieniądze i niezbyt obchodził mnie ich los.

Ważne, że mogłem stworzyć prezentację, bronić ich na MPC. Do tego Waszego sprzedawania navi to nawet nie miałem takiej opcji.

Dostałem konto gdzie nawet pół tabeli edytować nie mogłem, a co dopiero stworzenie przedmiotu, więc jeśli ktoś coś mówi to proszę dowody.

Te itemy zrobił ktoś kto im się włamał do bazy, nie wierzycie? Zapytajcie administrację jakie wczoraj było "rodeo."

Czy naprawdę zawsze ja muszę obrywać, bo wstawiłem jakąś głupią prezentację na MPC? Chyba tak, dlatego z tym skończyłem.

Wróciłem na AvalonV2, który nie będzie niewypałem - jak można gównem nazwać coś co stoi i stało przez 3 lata? Nie wiem.

Jeżeli te gimbusy, które tutaj piszą "nie zagram, bo daro sprzeda itemy" to mogą nie grać, zawsze o 10 osób mnie pośród tysięcy innych.

Zaufajcie ten serwer nie będzie opierał się na 500 graczach online. (a dostępu do navi czy komendy /item będzie miał tylko MasTaH)

I nie, to nie jest reaktywacja Avalonu, gdyż on nadal stoi. To po prostu ten sam, legendarny serwer tylko bez kont, aby wszyscy mogli powrócić.

Bez eq, bez kasy i bawić się razem z resztą graczy... jeśli plan teamowy wypali to na serwerze będzie minimum 2500 osób.

Mam pytanie! Który z poniższych serwerów chcecie i dlaczego?

1: Max 99 lvl, jeden Hwang, 5-bon dodany do dropu.

2: Max 105 lvl, dwa Hwangi, 5-bon w ItemShop.

Do tego trzeba się poważnie zastanowić co zrobimy z 6-7 bonusem? Usuwamy, zostawiamy na klasy?

Tobie grube pieniądze zapłacono ? HAHA . . .

Widzę że ściemy to ty niezłe walisz, jeszcze gadałeś że ja chciałem u cb wykupić reklamę.

Nie mam nic to tych adminów ale są naprawdę mają coś nie tak skoro komuś takiemu jak ty płacą za denną reklamę.

Dla mnie ten serwer to żadna legenda prócz jego stażu.

Dla mnie jesteś dwu licowy i nikim na tym forum, myślisz że za nie wiadomo kogo się uważasz ? ... to już wiesz.

Reklamę każdy głupi potrafi zrobić.

Każdy serwer który ty promujesz będzie g*wnem takim jakim ty jesteś.

Próbowałeś mnie namówić żebym jakąś gównianą reklamę wykupił u cb. . .

P.S Czekam na twoje rozpisanie się te 500 zdań.

Opublikowano

Lepsze uważanie się za kogoś dobrego niż sprzedaż itemów na swoim serwerze... takie tam Turisas i SuperNiebo...

Nie musisz wierzyć, i mnie nie obchodzą takie hejterki jak Ty. Na forach serwerowych z Was się śmieją jako odpowiedź na te posty.

Opublikowano

Nie grałem wcześniej na Avalonie, nie znam tamtego servera, nie wiem o nim nic.

Po przeczytaniu tej prezentacji server mi się spodobał. Nie przeszkadzają mi 6/7bony itp. Ten server spełnia moje wymagania i chętnie na nim zagram. Jeśli będzie na nim grało 600+ osób zostane na dłużej.

Mam taką nadzieję iż start będzie bez problemowy i nie będzie problemów typu, cofki itp.\

Pozdrawiam

Opublikowano

Arcros po co Ty sie wgl tutaj oddzywasz ? Idz na prezke Turisas gdzie 100 + osób leje z was i brechtają sie a ty : zapraszamy ! . Spadlem prawie z krzesła jak to zobaczylem na ekranie. Ty nie masz co gadać, daronian podkreslal zawsze to ze on tylko promuje serwer a nie jest jego zalozycielem... Pozatym, pilnuj swojego jednego i drugiego juz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...