Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ściągnij patchera i powinien ci się pojawić avalonv2.Ja mam.

Patcher wszystko pobrał ale w liście serwerów nie mam avalonv2.

24779142405342852322.png

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

• Odpowiedzi 434
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widzicie ^^ ? Jednak to co mówiłem to prawda, daronian to frajer i zawsze nim będzie.

Ten avalon to największe gówno jakie widziałem, hackują inne serwery bo nie potrafią przeżyć zdrowej konkurencji ? Śmiech na sali . . .

DARONIAN FRAJER 4 EVER

Widzicie ^^ ? Jednak to co mówiłem to prawda, daronian to frajer i zawsze nim będzie.

Ten avalon to największe gówno jakie widziałem, hackują inne serwery bo nie potrafią przeżyć zdrowej konkurencji ? Śmiech na sali . . .

DARONIAN FRAJER 4 EVER

Opublikowano

A to świetne obowiązki widzę mają GM na waszym serwerze, a ja głupi zawsze myślałem że GM jest od pilnowania porządku na serwerze.

Widzisz różnice między TGM a GM ? -,- pozatym z tego co wiem, to tylko Mastah ma dostęp do bazy także się nie obawiaj .

Opublikowano

Widzisz różnice między TGM a GM ? -,- pozatym z tego co wiem, to tylko Mastah ma dostęp do bazy także się nie obawiaj .

Tak, zazwyczaj

TGM- TestowyGameMaster- Jest na okresie próbnym aby dołączyć do kadry serwera jako GM

Opublikowano

Hwang 60zł, proszę was... ^,^

za tani ?:> też bym zwiększył cene ^ ^

GoLGis

:)

GoLGis

Opublikowano

DARONIAN FRAJER 4 EVER

DARONIAN FRAJER 4 EVER

Po czym wywnioskowałeś swoje "śmieszne" myślenie o DARONIAN?? Jeszcze nie zagrałeś i piszesz bezsensu...

za tani ?:> też bym zwiększył cene ^ ^

Hw może tani no ale nie będzie można do niego kd wrzucić ; )

Idź na swój serverek..

Opublikowano

Zrobi ktos launcher? bo nie wyrobie sciagnac wszystkiego co jest w patcherze... gg:35382811 z góry dzieki.

nanicz.png

Opublikowano

Jednak nowe oblicze avalonu to po prostu chęć zarobienia pieniędzy na graczach takich jak niektórzy tutaj..

Opublikowano

Radze wam teraz przeskanować komputery w clinecie jest wirus który z waszych komputerów atakuje inne serwery wy nawet o tym nie wiecie ale z waszych IP wykonywane są DDoSy na inne serwery takie jak D2

vqfl.jpg

skan

https://www.virustotal.com/file/609c61989a01f73cc4a030a052faa5a74cad66d0a86d6a2897e563df0c52b296/analysis/

Wiec jak nie chcecie mieć problemów to radze wyjebać avalona,i zrobić skana komputera

@@wiem ,wiem w każdym clinecie jest wirus tzn w bince a nie w patcherze

Macie tutaj co może ten wirus spowodować

bkuh.jpg

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Pobrałem tego Clienta z ciekawości i ESET wykrył mi 4 wirusy.

Jeśli chcecie sobie zrobić burdel w komputerze, ściągajcie i grajcie na Cliencie AvalonV2 !

Pozdrawiam.

67062750834462019182.gif

Start serwera 17.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami -

Reinor.pl

Opublikowano

Info z FB:

Doszły nas słuchy że niektórym wykrywa nasza binarke jako wirusa, jednak nie martwił bym się tym ponieważ jest ona używana przez naszych graczy już od ponad roku i nic nikomu się jeszcze przez nią nie stało. Nie mamy z tym nic wspólnego postaramy się wyeliminować wirusa z binarki jak najszybciej.

Opublikowano

Ludzie, antywirusy często się mylą i wykrywają nieszkodliwe aplikacje jako wirusy.

Jest to binarka, którą nasi gracze używają od roku i nikt się nie skarżył, że cokolwiek mu się działo z komputerem.

Nikt na to na Avalonie nie narzekał tyle czasu, nieszkodliwy kod...

Tak btw wiodący antywirus jak NOD32 oraz kilka potężniejszych nie wykrywa tutaj zagrożenia.

Opublikowano

Ludzie, antywirusy często się mylą i wykrywają nieszkodliwe aplikacje jako wirusy.

Jest to binarka, którą nasi gracze używają od roku i nikt się nie skarżył, że cokolwiek mu się działo z komputerem.

Nikt na to na Avalonie nie narzekał tyle czasu, nieszkodliwy kod...

kilka av wykrywa to samo ta? hehe

@golgi

avast i all jasne

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

No kurwa nie płaczcie, jak się coś stanie z waszym WOODEN PC to zrobicie sobię format i ponownie zainstalujecie swojego pirackiego Windowsa XP.

KOMU SIĘ NIE PODOBA, NIECH WYPIER**LA!

Dziękuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...