Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ravia pod IS? Hahaha.
Jak ktos grac nie potrafi to tak to jest ze bedzie pierdolil ze Ravia pod IS i wszyscy co maja pro eq i skille P sa ISowcami.

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

LOL moge ropzjebac ten serwer ddosami az milo ale nie robie tego bo niech sie domysla co ,ale jak sie wkurwie to tylko pyl i dym ...po tym serwku zostanie /// tzn ja nie robie tego ani nie zlecam tylko sie modle do bozi

Nie radze mnie wk Racvia bo dostaniecie po pysku

Opublikowano

Omg Dzieci z Astiu* gadaja ze serv pod isa...

tylko zebyy tam miec 1 skilla na G1 trzeba wydac ponad 100zl

lub 1.5 miesiecy gry ...

na ravii juz w pierwsze 2 tyg serva ludzie mieli x2 G...(bez is)

56096062140461666809.png

Opublikowano

Jestescie pipki i tyle, grac nie umiecie, ma bez is w 4 miesiace sura wp 86, eq 6kkk+ 3xP, wiec mordki i kubelek. A pamie od smiesznych ddos-ow, kolejny cwaniak co kupil vps-a za 30zl z ovh albo kilka i mysli ze kozak, nie tkie ddosy ravia przyjmuje na klate kazdego dnia wiec zamknij pyszczek i grzeczniej.

Opublikowano

LOL moge ropzjebac ten serwer ddosami az milo ale nie robie tego bo niech sie domysla co ,ale jak sie wkurwie to tylko pyl i dym ...po tym serwku zostanie /// tzn ja nie robie tego ani nie zlecam tylko sie modle do bozi

Nie radze mnie wk Racvia bo dostaniecie po pysku

Dobrze panie rambo:

- Mieszkam w Środzie WLKP.

- Wszystkie dane masz podane na fb

- nie masz na paliwo ? bilet? itd? przyjedziesz to ci oddam za transport ale w jedną stronę bo cały do domu nie wrócisz ;)

będziesz mnie kocie ddosami straszyć? chyba fajansie rudy dawno ktoś ci kopa na morde nie sprzedał ;)

P.S.

Kiedy będziesz ?

...............................

Wszystko dostępne w IS jest dostępne w grze serwer ma ponad rok dodaliśmy od startu do is 8 wierzchowców, ks lidera, ozdobne hełmy (2x obniżaliśmy ceny na stałe w is)

..............................

chyba usunę prezentacje bo widzę ze to na ma sensu .... ;/

Opublikowano

Jeden z najlepszych serwerow hardow w Polsce. Moge nawet smialo powiedziec, ze najlepszy. Duzo nowosci, bronie, dungeony [fajny z diablo, gratuluje pomyslu ;)]. Ale martwi mnie jedna rzecz... Bodym to jedna z postaci, ktora sie expi najlatwiej, mimo to wygrywa wszystkie pojedynki, mozna zobaczyc u Cb, isamu, na yt. Ostatnie 2/3 turnieje wygral wojownik body z tym tytanowym ostrzem. Nie pomysleliscie nad zmniejszeniem jego dmg?

Opublikowano

Jeden z najlepszych serwerow hardow w Polsce. Moge nawet smialo powiedziec, ze najlepszy. Duzo nowosci, bronie, dungeony [fajny z diablo, gratuluje pomyslu ;)]. Ale martwi mnie jedna rzecz... Bodym to jedna z postaci, ktora sie expi najlatwiej, mimo to wygrywa wszystkie pojedynki, mozna zobaczyc u Cb, isamu, na yt. Ostatnie 2/3 turnieje wygral wojownik body z tym tytanowym ostrzem. Nie pomysleliscie nad zmniejszeniem jego dmg?

Z tego co wiem to zwiększyli magiczny atak w broni dla sury BM więc powinno już być ok.

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

@2xup

To nie o to chodzi. Tytan jest ok, am-owie tez są ok, tylko body zawsze wygrywa nie dlatego, ze tytan jest super op, tylko dlatego, bo woj body jest najlepszą klasą postaci pod wszystko... Nie dość, że sam ubija wszystko oprocz diablo (choc uzurpator i diablo ubil solo bodziakiem) to jeszcze z dobrym eq trzyma spoty wszędzie. Jest dobry zarówno w pvp jak i PVE. Dlatego nim DA SIE zarabiać w przeciwieństwie do bm-a. A jest bardzo mało ludzi, kórzy mają wp-ka do zaabiania i bm-a, jeśli już to są słabi. A ten gosc co zawsze wygrywa, to MuszelQ. Syn Uzurpatora, który jest 40 letnim no-lifem i (chyba) żyje z tego serwera, sprzedając Yangi i ulepszacze na tytanów (w 2 tygodnie zebrał ulepki na 3 tytany), i pozycza on MuszelQ eq, a sam muszelQ ma eq full pod penetracje + tytana ze srednimi i niszczy wszystkie turnieje pvp, mówi sie, ze jak wytrzymasz jego 4 hity to jestes koxu, zwykle kazdy pada na 3.

Opublikowano

Omg Dzieci z Astiu* gadaja ze serv pod isa...

tylko zebyy tam miec 1 skilla na G1 trzeba wydac ponad 100zl

lub 1.5 miesiecy gry ...

na ravii juz w pierwsze 2 tyg serva ludzie mieli x2 G...(bez is)

No ja gram 2dni dziś 3 od zera i mam już dość dobre eq i skille m5 i m4, koń 30lv , ribek+9 sr30+ tak, że strasznie ciężko nie jest, ale bez ekipy z ts nie ma co grać bo nuda :(

Polecam serwerek, nawet na małym lvlu jest co robić i nie źle się można drobić na itemkach do biologa. :D

Opublikowano

@2xup

To nie o to chodzi. Tytan jest ok, am-owie tez są ok, tylko body zawsze wygrywa nie dlatego, ze tytan jest super op, tylko dlatego, bo woj body jest najlepszą klasą postaci pod wszystko... Nie dość, że sam ubija wszystko oprocz diablo (choc uzurpator i diablo ubil solo bodziakiem) to jeszcze z dobrym eq trzyma spoty wszędzie. Jest dobry zarówno w pvp jak i PVE. Dlatego nim DA SIE zarabiać w przeciwieństwie do bm-a. A jest bardzo mało ludzi, kórzy mają wp-ka do zaabiania i bm-a, jeśli już to są słabi. A ten gosc co zawsze wygrywa, to MuszelQ. Syn Uzurpatora, który jest 40 letnim no-lifem i (chyba) żyje z tego serwera, sprzedając Yangi i ulepszacze na tytanów (w 2 tygodnie zebrał ulepki na 3 tytany), i pozycza on MuszelQ eq, a sam muszelQ ma eq full pod penetracje + tytana ze srednimi i niszczy wszystkie turnieje pvp, mówi sie, ze jak wytrzymasz jego 4 hity to jestes koxu, zwykle kazdy pada na 3.

To zes dojebal

Na magie mozna wyciagnac takiego absa ze bm chocby mial perfect eq to ch*ja zrobi

Opublikowano

Isamu jak usuniesz prezke to zrobisz duzy blad! Myslisz ze czemu tutaj leca takie hejty na Ravie? Bo jest najlepszym serwerem i kazdy opowiada rozne wymyslone bajeczki. Kazdy hejt = wielka zazdrosc tego typka zza monitora ^_^

Opublikowano

Hm.. Serwer jest naprawdę idealny, największym plusem jest to że serwer się trzyma naprawdę długo + gra sporo graczy.

Jeżeli nie macie zamiaru marnować czasu na teraźniejsze startujące serwery, które drugiego dnia padają no i chcecie coś osiągnąć, to bardzo polecam.

xD 

Opublikowano

Ostatnio zacząłeś się coś mazać jak dzieciak xD a to nie łapują, a to tamto bla bla xD chłopie, w garść się weź xD

Wszystko dla beki kurwa, tacy tepi jestescie, że nie możecie się domyśleć.

Antyw...

Czy kamienie duchowe leca z metków?

Opublikowano

Dobrze panie rambo:

- Mieszkam w Środzie WLKP.

- Wszystkie dane masz podane na fb

- nie masz na paliwo ? bilet? itd? przyjedziesz to ci oddam za transport ale w jedną stronę bo cały do domu nie wrócisz ;)

będziesz mnie kocie ddosami straszyć? chyba fajansie rudy dawno ktoś ci kopa na morde nie sprzedał ;)

P.S.

Kiedy będziesz ?

...............................

Wszystko dostępne w IS jest dostępne w grze serwer ma ponad rok dodaliśmy od startu do is 8 wierzchowców, ks lidera, ozdobne hełmy (2x obniżaliśmy ceny na stałe w is)

..............................

Boże ale napinacz. Widze, ze szczur lubi sie rzucac. Taka prawda ze Ravia jest pod IS. Balmora jest zjebana i sa tam przekrety ale tutaj to juz w ogole przesada.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

Ja mam taki bład z ravia jesli umie mi ktos pomoc prosze bo chce dalej grac na ravi

boreksygna.png

Sygnaturka Stworzona przez Necrotoss

Opublikowano

Ja mam taki bład z ravia jesli umie mi ktos pomoc prosze bo chce dalej grac na ravi

odpal patcher jako admin brakuje pliku ci :)

Opublikowano

Boże ale napinacz. Widze, ze szczur lubi sie rzucac. Taka prawda ze Ravia jest pod IS. Balmora jest zjebana i sa tam przekrety ale tutaj to juz w ogole przesada.

Co tu jest pod IS ? Tęczaki są praktycznie od topki ze smoków, diablo itp. Zwoje egzo ludzie kupują w IS, ale tych osób jest tyle, że praktycznie 99% graczy nie musi wydawać pln na to, bo typy których stać sellają to masowo. Bojowca nie ma w is tylko medale, a medale są tanio do kupienia od graczy - stoi luzem 4-5 tobołów w jinno full runy konne. Nic innego nie jest potrzebne bo 2x drop leci z metków i hematów itp. więc szczym ryj jeśli nie umiesz tu 40 lvl-a wbić albo w ogóle tu nie grasz, a o napinę się nie dziw jak wyskakuje na tym zwalonym necie gówno twojego pokroju 40 kg wagi, ew. 90 kg wagi przy ledwo 175 cm wzrostu.

SPIERDALAJ.

AW@ - skąd ks. lidera ?

CHUJ WAM W DUPE JEBANE 14 LETNIE MODY

io7e.jpg

Opublikowano

Co tu jest pod IS ? Tęczaki są praktycznie od topki ze smoków, diablo itp. Zwoje egzo ludzie kupują w IS, ale tych osób jest tyle, że praktycznie 99% graczy nie musi wydawać pln na to, bo typy których stać sellają to masowo. Bojowca nie ma w is tylko medale, a medale są tanio do kupienia od graczy - stoi luzem 4-5 tobołów w jinno full runy konne. Nic innego nie jest potrzebne bo 2x drop leci z metków i hematów itp. więc szczym ryj jeśli nie umiesz tu 40 lvl-a wbić albo w ogóle tu nie grasz, a o napinę się nie dziw jak wyskakuje na tym zwalonym necie gówno twojego pokroju 40 kg wagi, ew. 90 kg wagi przy ledwo 175 cm wzrostu.

SPIERDALAJ.

AW@ - skąd ks. lidera ?

Z ciekawosci zajrzalem na twoj profil. Nie zajmujesz sie niczym innym od bronienia ravi? Pozdrawiam. Nazywasz mnie gównem a sam dopiero 18stke skonczyles. Isamu jest bardzo wazny bo ma 16 letnia publicznosc, ktora sie nim podnieca. Jakim trzeba byc popierdolonym zeby w odpowiedzi na polowe postow zapraszac do siebie do domu.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

Nie rozumiem tych co piszą że Ravia jest pod IS. W przeciągu krótkiego czasu można zarobić dużą kase... . W isie co prawda to prawda jest wszystko, ale zdobyć to w grze jest bardzo łatwo. Serwer jest bardzo dobry, eventy, nowości na bieżąco, dużo graczy(co prawda 80% chamskich i z deka tępych, ale przynajmniej jest śmiesznie ;P). Jedyne minusy moim zdaniem to: złapanie admina na ts to cud(takiego który może ci pomóc) oraz boty na hematach.

Opublikowano

Nie rozumiem tych co piszą że Ravia jest pod IS. W przeciągu krótkiego czasu można zarobić dużą kase... . W isie co prawda to prawda jest wszystko, ale zdobyć to w grze jest bardzo łatwo. Serwer jest bardzo dobry, eventy, nowości na bieżąco, dużo graczy(co prawda 80% chamskich i z deka tępych, ale przynajmniej jest śmiesznie ;P). Jedyne minusy moim zdaniem to: złapanie admina na ts to cud(takiego który może ci pomóc) oraz boty na hematach.

jeśli chodzi o złapanie admina na ts to serio teraz jest lipa każdy ma wakacje ;/

max dziennie jest 1/2 GM / GA na ts

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...