Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z ciekawosci zajrzalem na twoj profil. Nie zajmujesz sie niczym innym od bronienia ravi? Pozdrawiam. Nazywasz mnie gównem a sam dopiero 18stke skonczyles. Isamu jest bardzo wazny bo ma 16 letnia publicznosc, ktora sie nim podnieca. Jakim trzeba byc popierdolonym zeby w odpowiedzi na polowe postow zapraszac do siebie do domu.

Może moje posty dotyczą głównie ravii dlatego, że mam życie i nie siedzę 24/7 przed kompem pisząc o innych serwach czy udzielając się na forum ? + gram tu od startu i wiem jak jest.

P.S - co ma mój wiek (18 lat) do tego, że nazwałem cię gównem ? Jesteś tępy, piszesz bzdury, tak więc jesteś dla mnie gównem, któremu nie powinno się dawać dostępu do neta bo tylko smrodzisz i nic więcej.

AW@ - Berana setaou idzie ubić solo ?

io7e.jpg

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Boże ale napinacz. Widze, ze szczur lubi sie rzucac. Taka prawda ze Ravia jest pod IS. Balmora jest zjebana i sa tam przekrety ale tutaj to juz w ogole przesada.

Ja to mówią, z czegoś się trzeba utrzymać, prawda ;) ? Ale fakt, faktem jest taki, że praktycznie wszystko co to w itemshopie można zdobyć w grze, więc nie rozumiem w czym kpi problem.

xD 

Opublikowano

Pod IS czy nie .

Lepsza statysfakcja to osiagnąć coś nie idąc na skróty lecz sam dojść ktok po kroku .

Ale ludzka mentalność jest poprostu ZAZDROSNA .

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Opublikowano

Przez uzurpatora graczy ubywa :)

I dOBRZE

3d94dc5363e6d467e7e966bc97a5687c.png

przez 30minut nikt nawet nie pisal na czacie :)

Graczy coraz mniej .

Pozdrawiam,!

DZIEKUJEMY UZURPATOR !!!! KOCHAM CIE !!!

CONC@RDI@ GORA !

Opublikowano

Przez uzurpatora graczy ubywa :)

I dOBRZE

3d94dc5363e6d467e7e966bc97a5687c.png

przez 30minut nikt nawet nie pisal na czacie :)

Graczy coraz mniej .

Pozdrawiam,!

DZIEKUJEMY UZURPATOR !!!! KOCHAM CIE !!!

CONC@RDI@ GORA !

W wakacje zawsze jest mniej osób z powodu wyjazdu -.- Btw. - nie pisali bo to była zapewne 4 rano -_- te same typy co na chacie metiny rozwalają ganiałem rozpraszając na wyżynie o tej godzinie -.-

io7e.jpg

Opublikowano

jest ciągle w hu... ludzi, a to ze Uzurpator odszedł nie jest ani troche dziwne, gdyż co miał dalej robić na ravii?

On nigdzie nie odszedł ... Zwyczajnie zrobił przerwę i szykuje się do turnieju

43443762229415131449.jpg

Opublikowano

On nigdzie nie odszedł ... Zwyczajnie zrobił przerwę i szykuje się do turnieju

Szykuje się do turnieju - sprzedając eq za plny...

@aw potrzebne ulepszacze na epiki?

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Zagralbym spowrotem ale ciezko zaczac. Moglby ktos napisac jak obecnie wyglada sytuacja na starcie? Da rade? Czy ceny juz poszly w gore i slabo? Moze jakis uzytkownik by pomogl?

Opublikowano

Ceny idą cholernie w dół xD

Przecież to nie spam tylko stwierdzenie mające na celu odpowiedź na pytanie zadane wyżej -_-"

Czemu do teamu modków w tym dziale biorą dzieci z gimnazjum :<

io7e.jpg

Opublikowano

Wcale mniej ludzi nie gra:
1. Są wakacje i to normalne, że ludzie nie siedzą cały dzień przed kompem czy wyjeżdżają na wakacje
2. Pieski Uzurpatora poszli z nim na Concordie gdzie go przekupili a i tak skończy za max 2 mies tak jak Triador

Na ravii banalnie jest zarobić na każdym lv.

Ravia się niby nudzi. To prawda... ale, na każdym serwerze bez wyjątku na high lv się nudzi, ale zawsze można sobie tydzień odpocząć lub zagrać inną postacia.
I najlepiej grać z kimś lub gildie z ts.
Ravia jak na taką ilość ludzi z ddos itd jest bardzo stabilnym serwerem. A lepiej grać na czymś stabilnym niż na jakimś shicie co ma strategie opłacamy serwer na pierwszy miesiąc, drugi opłacamy z is za 1 miesiąc a w drugim lejemy na serwer i za miesiąc stawiamy nowy.

Ave.

wipek.pl

Opublikowano

Wcale mniej ludzi nie gra:

1. Są wakacje i to normalne, że ludzie nie siedzą cały dzień przed kompem czy wyjeżdżają na wakacje

2. Pieski Uzurpatora poszli z nim na Concordie gdzie go przekupili a i tak skończy za max 2 mies tak jak Triador

Na ravii banalnie jest zarobić na każdym lv.

Ravia się niby nudzi. To prawda... ale, na każdym serwerze bez wyjątku na high lv się nudzi, ale zawsze można sobie tydzień odpocząć lub zagrać inną postacia.

I najlepiej grać z kimś lub gildie z ts.

Ravia jak na taką ilość ludzi z ddos itd jest bardzo stabilnym serwerem. A lepiej grać na czymś stabilnym niż na jakimś shicie co ma strategie opłacamy serwer na pierwszy miesiąc, drugi opłacamy z is za 1 miesiąc a w drugim lejemy na serwer i za miesiąc stawiamy nowy.

Ave.

Gdybys mial 95lvl na ravii ,I nonstop robil to samo czyli

DT>MAPKI>RIP>DC>DIABLO

lub

GIENEK>SMOK

lub

PVP

to tze by ci sie znudzilo

Opublikowano

Gdybys mial 95lvl na ravii ,I nonstop robil to samo czyli

DT>MAPKI>RIP>DC>DIABLO

lub

GIENEK>SMOK

lub

PVP

to tze by ci sie znudzilo

Mam, czasami się nudzi ale zawsze do roboty coś się znajdzie.

wipek.pl

Opublikowano

Jaki masz lvl na ravii wpek ?

Poniewaz ja mialem 97 Woj body nick Gusss,a teraz aktualnie mam 95 Pietro sura wp,i uwierz mi sa nudy w chuj,sam zaczolem na concordii grac poniewaz serwer jest po prostu lepszy i tyle .

A O admnistracji juz nie wspomne,w 5minut ci pomoga,a nie to co na ravii caly dzien na ts'ie i nikt nie wbije .

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem server dobrze się miewa wyłącznie dzięki IsAmU. Serwer praktycznie się nie rozwija, zero aktualizacji. Dodali raz coś na 4 miesiące, no sorry ale już nawet na zwykłym przeciętniaku częściej są aktualizacje niż u was, ZERO nowości. Wbiłem na serwa, pograłem trochę, 70lvl wbity lecz jakoś mnie nie zaciekawiło dalsze granie. Co mam robić ciągle DT albo stać w m1 i robić pvp? No bez przesady... Nie to, że lubię FuBu, jebać go lecz na tej ch**morce jest więcej nowości, więcej rzeczy do robienia niż u was na serwerze. Moja ocena serwera to 4/10. Niczym serwer się nie wyróżnia od pozostałych, ah no tak zapomniałem o IsAmU dlatego jest tak wielki "hype" na serwer.

Opublikowano

Np. Moozie czekal 5dni wiec nie wiem po co piszesz bzdury :)

w tym tygodniu mnie nie bylo bo byłem u welesa ale od poniedziałku będę ;P

teraz nagram tyle filmów ile fabryka dała aby w tygodniu je tylko wrzucać i będę siedział na ts ale proszę wręcz błagam o jedno

nie przychodźcie na ts ze wam okradli 15 lvl z szerokiego +7 bo zdarzają się osoby dość często które o to potrafią się wykłócać 2godziny a zarobienie na takigo miecz to około 10 min na malym lvl (czasem nawet i 4 min)

dlaczego to pisze bo wykłócając się ze mną o szerokiego czy tam mnisią +7 zabierasz czas osobą które go naprawdę mogą potrzebować

Moim skromnym zdaniem server dobrze się miewa wyłącznie dzięki IsAmU. Serwer praktycznie się nie rozwija, zero aktualizacji. Dodali raz coś na 4 miesiące, no sorry ale już nawet na zwykłym przeciętniaku częściej są aktualizacje niż u was, ZERO nowości. Wbiłem na serwa, pograłem trochę, 70lvl wbity lecz jakoś mnie nie zaciekawiło dalsze granie. Co mam robić ciągle DT albo stać w m1 i robić pvp? No bez przesady... Nie to, że lubię FuBu, jebać go lecz na tej ch**morce jest więcej nowości, więcej rzeczy do robienia niż u was na serwerze. Moja ocena serwera to 4/10. Niczym serwer się nie wyróżnia od pozostałych, ah no tak zapomniałem o IsAmU dlatego jest tak wielki "hype" na serwer.

wiesz jak to wyglada na Ravii?

piszesz plan update tak ? to nagle 50% graczy ło kończe gre niech zostaje jak jest pierdol updaty itd

to nas zniechęca wiec jak coś wprowadzamy to powoli małymi kroczkami aby nikogo nie urazić ani nie wkur*ić

poczytaj forum napisz czego ci brakuje co byś zmienił a na bank my to rozpatrzymy (spodziewaj sie fali hejtu od starych graczy)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...