Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nowe mapy czy coś to już nie będzie ?

Czemu nie może wprowadzić weles tego Evelionu ? Przecież autopoty, niebo i system energii ma każdy wychodzący priv...

io7e.jpg

Opublikowano

Taki update , to dla osoby obeznanej jest

(UWAGA ! ZAWYZAM !)

1 Dzien roboty .

Wgrac kostiumy to zadna filozofia,z tutami mozna wgrac,a osoba ktora sie na tym zna zrobi to w 1 godzine .

Auotpoty ? To jest kwestia 15minut .

Sky boxy ? Kwestia zaplacenia 300zl/lub napracowania sie . (wy raczej wybraliscie to 1) .

Wiec o update prosimy juz 6 miesiecy,a dostajemy update tylko do is'a..Pjona.

Opublikowano

Kryształ daje 15 na ludzi wiecie co bd jak mental z tytana walnie z duchowego na krecie?

Auto poty to huja nie nowość

Niebo tmy bardziej jaracie się jak fubu tym niebem -.-

Czekamy jeszce na tego ice runa OD GRUDNIA 2012 R.

Opublikowano

Kryształ daje 15 na ludzi wiecie co bd jak mental z tytana walnie z duchowego na krecie?

Auto poty to huja nie nowość

Niebo tmy bardziej jaracie się jak fubu tym niebem -.-

Czekamy jeszce na tego ice runa OD GRUDNIA 2012 R.

Daj Welesowi jeszcze 2 lata na wprowadzenie ice runa...skąd ta niecierpliwość...

io7e.jpg

Opublikowano

Isamu mógłbyś zatwierdzić mnie na forum bądź powiedzieć Zielakowi nick? Bo miał to dzisiaj zrobić ale dalej mogę tylko przeglądać a nie pisać.Nick Aszino, bardzo mi zalezy poniewaz chce kupic jakieś konto a nie mogę :/

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

szczerze ? dodaliśmy własnej roboty kilka nowości na Ravie serwer który był bardzo ale to bardzo klasyczny

chcemy wam umilić gre

za 2 dni kolejna dawka update chcemy z Welesem dać 2 życie ravii a wy jak zawsze musicie nam przycinać skrzydła

Słabo z tymi zabezpieczeniami moda w 5min idzie rozkminić jak odpalić.

Stronkę też zjebaliście po całości

jak dobrze że tam już nie gram <3

aw, potrzebne ulepszacze do epików?

wielki hakieRZe cieszy mnie to ze posiadasz pewną wiedzę tzn jak wejść na modzie na serwer GJ dla cb

strone zrób lepszą ;) (dla mnie jest tak zajeb ze 3x fapałem z łezką w oku )

również ciesze się ze u nas nie grasz bo o 1 czitera mniej (wywnioskowałem to po tym co napisałeś w pierwszym zdaniu)

Opublikowano

szczerze ? dodaliśmy własnej roboty kilka nowości na Ravie serwer który był bardzo ale to bardzo klasyczny

chcemy wam umilić gre

za 2 dni kolejna dawka update chcemy z Welesem dać 2 życie ravii a wy jak zawsze musicie nam przycinać skrzydła

wielki hakieRZe cieszy mnie to ze posiadasz pewną wiedzę tzn jak wejść na modzie na serwer GJ dla cb

strone zrób lepszą ;) (dla mnie jest tak zajeb ze 3x fapałem z łezką w oku )

również ciesze się ze u nas nie grasz bo o 1 czitera mniej (wywnioskowałem to po tym co napisałeś w pierwszym zdaniu)

4 Boty śmigają aż miło :D

a strona serio poprzednia lepsza była

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Taki update , to dla osoby obeznanej jest

(UWAGA ! ZAWYZAM !)

1 Dzien roboty .

Wgrac kostiumy to zadna filozofia,z tutami mozna wgrac,a osoba ktora sie na tym zna zrobi to w 1 godzine .

Auotpoty ? To jest kwestia 15minut .

Sky boxy ? Kwestia zaplacenia 300zl/lub napracowania sie . (wy raczej wybraliscie to 1) .

Wiec o update prosimy juz 6 miesiecy,a dostajemy update tylko do is'a..Pjona.

strone i klienta robił długo reszte zrobił dość szybko a tu była pokazana 1/3 część update

co do IS hmm no no no piasek z pustyni klient i strona jak najbardziej do is .... lepiej nic nie robić i mieć wyjeb*ne?

4 Boty śmigają aż miło :D

a strona serio poprzednia lepsza była

przecież u nas nie grasz to jak śmigają?

Opublikowano

strone i klienta robił długo reszte zrobił dość szybko a tu była pokazana 1/3 część update

co do IS hmm no no no piasek z pustyni klient i strona jak najbardziej do is .... lepiej nic nie robić i mieć wyjeb*ne?

Złoto na allegro

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Zmniejszcie bonus z tego kryształu...15% ludzi ? Pozdrowienia dla tego co będzie w stanie przetrzymać duchowe mentala

io7e.jpg

Opublikowano

Zmniejszcie bonus z tego kryształu...15% ludzi ? Pozdrowienia dla tego co będzie w stanie przetrzymać duchowe mentala

Lepiej calkiem go usunac...

Opublikowano

Lol ten serwer ssie, mam 10 botów omfg jestem taki zajebisty, zara 20 odpalę, będę hakierem, że ho ho. admini to noby żadna pompa omfg jaki ze mnie hakjer o wlasnie zajebalem dzikiego psa na hita lool! Fishbot tesz odpialilem moim super koks programem nie z allegro za 300 zl sam napisalem go w czit enginge haha, nuby.

Joke, serwer rządzi.

Opublikowano

A tak sobie napisze, Isamu nakieruj Welesa aby dał mozliwosc ,,pakowania'' postaci do tobolka. On pewnie bedzie wiedzial o co chodzi...

Handel postaciami na ravii jest bardzo duzy, duzo osob kupuje, duzo sprzedaje.

Wiele osob boi sie na wlasna reke i musi czekac dluugo, bardzo dlugo na ts zazwyczaj na Nymfe w sprawie wymiany.

Taki tobolek pozwolilby na sellanie postaci prawie ze w 100% bezpiecznie i bezproblemowe.

Gdybyscie to wprowadzili to bylby bardzo powazny krok w przod i na pewno udany.

O innych rzeczach nie bede pisal, wszystkie inne ciekawe propozycje znajdziesz zawsze na forum.

Opublikowano

ohhh kostiumy pety niebo autopoty!!!! cuda niewidy! szkoda tylko ze nadal nic nowego autorskiego co nie maja inne hardy na ravii nie ma przez ponad rok.. jesli w tym roku bedzie jakas nowa mapa albo ice run gotowy od lutego to chyba wlasnym oczom nie uwierze.. szkoda bo serwer dobry ale updaty to parodia (MEGA update czyli dodanie tego co maja all inne serwery beka xD).

cpok.jpg

Opublikowano

ohhh kostiumy pety niebo autopoty!!!! cuda niewidy! szkoda tylko ze nadal nic nowego autorskiego co nie maja inne hardy na ravii nie ma przez ponad rok.. jesli w tym roku bedzie jakas nowa mapa albo ice run gotowy od lutego to chyba wlasnym oczom nie uwierze.. szkoda bo serwer dobry ale updaty to parodia (MEGA update czyli dodanie tego co maja all inne serwery beka xD).

mapa jest gotowa, mega (klient nowy, strona reszta to dodatek 1/3 update)

Opublikowano

Wy kurwa debile, warny dajecie, za odpowiedź nawiązującą do zadanego pytania ? Chuj, że to nie mój post, ale jesteście zjebanymi spasionymi, tępymi kurwami, które siedzą 24/7 na mpc. WYPIERDALAĆ TĘPE MODY.

AW@ - jakie bonusy dają te kryształy energii ?

io7e.jpg

Opublikowano

Kuźwa, koleś się stara jak może. Robi dla Was wszystko. Ważne jest dla niego zdanie każdego gracza. Doceńcie to i skończcie już go mieszać z błotem... Druga sprawa. Czytać nie umiecie? To jest dopiero 1/3 nowości. Spokojnie!

Co do serwera (mój pierwszy post w tym temacie). Jest to najlepszy dostępny serwer na rynku. Na prawdę nie ma nic stabilniejszego na razie niż Ravia. Zajebista administracja no i ten klimat starego Metina. Coś zajebistego. Pozdrawiam i czekam na resztę nowości.

a4yfzc.png

Shut the fuck up!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...