Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu nie mogę zalogować się do gry?? Pisze cały czas "Łączenie z serwerem..." i nic więcej.

@Edit. Ok jest nowy klient, nie zauważyłem.

1370877904-U644589.jpg

Opublikowano

Jest 6 skill na ravi u ninj i wojakow ?

Jak jest to co ? :D

są jakies KU żeby robić tego skilla czy jak ?

czy nie ma ?

Ogólnie ile osób tam gra ?

58121063168705213211.png

Opublikowano

2013-08-18 17:58 - Naprawiono system kostiumów 2013-08-18 17:43 - Dodano szansę na ulepszanie u Kowala, Naprawiono system Energii 2013-08-18 17:07 - Naprawiono: Generał Setaou oraz Komendant Setaou 2013-08-18 14:47 - Naprawiono: Wieżę Demonów, Loch Pająków Lv1, Lochy Małp Lv1/2/3 Uruchom patcher.exe jako admin i cies się grą ;)

Jest 6 skill na ravi u ninj i wojakow ?
Jak jest to co ? :D
są jakies KU żeby robić tego skilla czy jak ?
czy nie ma ?

Ogólnie ile osób tam gra ?

tak ninja i woj

są ku do zdobycia w grze

1000-1800 latem gra

Opublikowano

Isamu piszę znów piszę bo jesteś to może przeczytasz i jak wrócisz to mi to zrobisz, ponieważ dalej nie mogę pisać na forum :/ Nie wiem dlaczego ale mogę tylko przeglądać. Zrobiłem 2 konto testowe to nawet nigdzie wejść nie mogę bo jakiś błąd, mógłbyś potem sprawdzić o co chodzi ? nick Aszino. Zależy mi ponieważ chce sobie kupić buffa a nie mam jak

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Kuźwa, koleś się stara jak może. Robi dla Was wszystko. Ważne jest dla niego zdanie każdego gracza. Doceńcie to i skończcie już go mieszać z błotem... Druga sprawa. Czytać nie umiecie? To jest dopiero 1/3 nowości. Spokojnie!

Co do serwera (mój pierwszy post w tym temacie). Jest to najlepszy dostępny serwer na rynku. Na prawdę nie ma nic stabilniejszego na razie niż Ravia. Zajebista administracja no i ten klimat starego Metina. Coś zajebistego. Pozdrawiam i czekam na resztę nowości.

Nie ma stabilniejszego serwera niz ravia? Tutaj bym polemizowal.Nie raz stracilem itemy ze wzgledu na cofki,offy serwera.Miedzy innymi dlatego skonczylem tutaj gre.Wyzyna nie bardzo pasuje do kliamtu harda.Na diamo***** ladnie sie sprawdza ale nie tutaj.

Uwazam,ze mapy i bossy z pl'a ladniej by sie wkomponowaly.

Srij9JT.png

Opublikowano

Ravia jest najlepszym hardem w polsce. Dajcie mi jakiś inny lepszy serwer? Isamu jest tak napompowany, ze to glowa boli. :D Nareszcie jakieś zmiany wprowadzają, a ludzie płaczą. Nic nie robią - źle, coś robią - źle. Puknijcie sie w leb ludzie.. Wracam do domu we wrześniu i jestem mega ciekaw zmian

Opublikowano

Siema macie racje cieżko nam ogarnąć boty wiec nie mamy innego wyboru i wybraliśmy nowego pGM (p-próbnego) dodam ze tego GM znam 4 lata (zakres obowiązków, banowanie botów- pomoc przy eventach)

wiecej info macie u nas na forum

UP.

sam wiesze ze gdyby nie dostał pasów turniej pvp by się nie skończył bo bambos standardowo musiał wyjść z domu jak coś się dzieje

Opublikowano

Jak tego debila dacie na gm to za obraze bd permy sypać -.-

tylko może sypać bany za nielegalne oprogramowanie

ale zwróć uwagę ze jest pełno graczy a ja nie mogę sam wszystkich ogarnąć

Opublikowano

pitu pitu a zaraz mija 8 msc czekania na ice runa

powiem co powiedział weles na to jak dostał gotowego Ice Run'a

po co mam to dodać przecież to bedzie wygladać jak na chińskim prive

to są jego słowa ice run gotowy jest od poł wieku

Opublikowano

to go dodajcie bo low lvl tylko hematy hematy

Nawet nie... Na kazdym spocie w m1 mozna spotkac po 2 boty. Wiec nie ma gdzie bic ^^

Co z tego ze Miszcz ma GM jak pewnie nie moze banowac po IP, a bany na jedna postac w niczym nie pomoga.

Opublikowano

nie ma to jak isc po najmniejszej linii oporu

co do ice runa watpie zeby on byl wgl gotowy w 10%. Gdyby byl gotowy bylby dodany przez niespodziewanym bao bao ale widze ze t uod tych x miesiecy sa takie same wykrecenia. Nie ma to jak zniechecac do gry juz od pierwszego lvla. Nie ma wyjscia- trzeba ladowac w isa i sellac te rady, egzo itp. Roznice pomiedzy zarobkiem na niskim lvlu a wysokim to przepasc.

Opublikowano

nie ma to jak isc po najmniejszej linii oporu

co do ice runa watpie zeby on byl wgl gotowy w 10%. Gdyby byl gotowy bylby dodany przez niespodziewanym bao bao ale widze ze t uod tych x miesiecy sa takie same wykrecenia. Nie ma to jak zniechecac do gry juz od pierwszego lvla. Nie ma wyjscia- trzeba ladowac w isa i sellac te rady, egzo itp. Roznice pomiedzy zarobkiem na niskim lvlu a wysokim to przepasc.

Przepasc? Dam przyklad dobrze znanej ci wyzyny.

Duzo osob z 86lvl+ = duza rywalizacja = mniej metinow = slaby zarobek

Boty w m1 - zanizaja ceny dropu hematow i dropu z nich, przez co jak wydropisz np. 400hematow na wyzynie to ile zarobisz?? 280kk??

Jedynie to chyba diablo i wrozki pozostaly..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...